31/1

image978

Dagens vill ha 31/1

image977


Eva Mendes, en otroligt vacker kvinna. och en otroligt vacker klänning. För er som har följt min blogg ett tag nu vet att jag älskar volanger när det kommer till klänningar. This one is perfect for me.

Black and white

image976


Klänning, Topshop
Bikerjacka, H&M
Scarf, H&M

3 snygga jackor

  

1. Snygg kort kavaj
2. Snygg krage och coola nitar
3. Bikerjackan, gah så underbar

I <3 London

image972
(bild tagen av mig, det kan man inte tro va?)

Jag har bara varit i London en gång, och det var ett höstlov. Men so what? Jag älskar London ändå, det räcker med att vara där en gång och upptäcka att staden är helt underbar. När jag var där så tänkte jag otroligt inte så mycket på shopping, jag vill heldre göra turistsaker. Det var nog också lite under den perioden som jag inte alls tänkte på mode på samma sätt som jag gör idag, det vill säga att jag inte var lika intresserad. Nu vill jag bara åka tillbaka, och gå i affärer som inte finns här i Stockholm. Det enda köpet jag gjorde var en svart långärmad klänning (som jag älskar) från en butik som jag inte kommer ihåg vad den heter. I <3 London.


Favourites

Favorit filmer: A walk to remember, Titanic, Stolthet och fördom, Flicka med pärlörhänge
Favorit färger: Svart och vitt
Favorit designers: Chloé, Stella McCartney
Favorit ämne: Engelska, Samhällskunskap
Favorit modeller: Daria Werbovy, Natalia Vodianova, Lily Donaldson, Gemma Ward
Favorit stilikoner:  Mary-Kate och Ashely olsen, Sienna Miller
Favorit tidningar: ELLE
Favorit affärer: H&M och Zara
Favorit café: Sturekatten
Favorit resmål: Någonstans varmt
Favorit böcker: Harry Potter
Favorit tv program: Vänner, Greys Anatomy, Top model, Desperate Housewives
Favorit jeans: Mina blekta Tiger
Favorit motion: Långa promenader
Favorit sommartrend: Blommiga klänningar, svarta solglasögon, ballerinas och jeansjacka

Me like

 

Love the styles, tummen upp för högmidjade kjolar!

Citat

citerar från en speciell persons favorit tv-serie, "2 and a half men"

Love is not blind, love is retarded

Dagens inspiration




Supersöta supermodellen Chanel Iman matchar röd kappa till röda boots. Älskar det randiga linnet, som också matchar skorna och kappan.

Look here boys!



Snyggt killar! Älskar jackorna och scarferna till det. Samma sak som gäller för tjejer att lägga till en scarf eller halsduk till outfiten gäller även för killar. För jag menar, kolla vad snyggt det blir!

Hey guys

  

Rutigt gäller inte bara för tjejer, utan även för killar. Jackan i mitten är defintitivt en favorit.

Jag har faktiskt funderat på om jag inte ska göra ett par manliga modeinlägg också, det vill säga modetips och annat till er killar. När Jesper kom fram till mig idag och sa att jag borde göra lite mer modeinlägg för killar så tänkte ja att ja nu är det nog dags att jag börjar göra det. Så varsågod killar, första inlägget för er ;)

Sköna låtar

Damien Rice - Cannonball
Snow Patrol - Chasing cars
Lisa Loeb - Fools like me
Swithfoot - You
Gavin Degraw - Chariot (slow verison)
Gavin Degraw - Belief
Gavin Degraw - Meaning

29/1

image965

Penskirt




Pennkjolen. Stört snygg, och den går faktiskt att kombinera till olika tillfällen. Allt beror på vad man har för assesoarer och andra plagg till. Ett exempel på en mer överklädd look med pennkjol är tillexempel ett par högklackade pumps och en vit blus, medan en mindre överklädd look är tillexempel tillsammans med ett par ballerinas och ett linne.

Blondes with boobs




Blondiner med stora bröst är inte snygga i mina ögon, men Jessica Simpson är ett undantag. I mean, look at that smile, svårt att slå det.

Köpt idag



Idag köpte jag den här svarta cardigan från H&M Herr, very nice! och så blev det ett vitt längre linne som man kan ha som klänning.

Grattis Lily

image964

Grattis till modellen Lily Donaldson som fyller år idag! God she's such a beauty.

Rea rapport

image963
(bild som inte togs igår, filippa till vänster, jag till höger)

Igår var jag på stan med min trendiga vän Filippa, vi spanade in rean på både Zara, H&M, Topshop och Urbanoutfitters. Bäst rea priser går nog till Zara! Där fyndade iallafall jag en mönstrad tunika och på Urbanoutfitters hittade jag en jeansjacka från Wrangler (hade kostat 1015, nu 300) och en svart halsduk, eftersom att jag har tappat bort min från Monki. Nu har jag iallafall tröttnat på rean och ser framemot vårnyheterna, jippie!

Cute Ash,



Ashlee Simpson är så himla söt! Älskar hennes blandning mellan rock/punk-stil och söta klänningar. Här har hon på sig ett jätte fint linne och hatt.

The Dress




Drömklänningen nummer 1, åh vad perfekt att ha den i garderoben.

Inget är gratis..

image961
.. det mesta är dyrt.

Skinnjacka till vänster: Mike & Chris
Skinnjacka till höger: Dolce & Gabbana

The feeling of fashion

image960
Kusin Nina till vänster och jag till höger. Älskade monki-halsuken är på och såklart skinnjackan ;)

Mode handlar ganska mycket om hur man själv känner sig och vad man vill uttrycka. Om man tillexempel är ledsen och mår dåligt bryr man sig inte lika mycket om vad man tar på sig på morgonen när man går till skolan. Eller att man helt enkelt inte känner sig så pigg på att alltid ha något speciellt med sin outfit. Ibland kan iallafall jag känna att när jag ställer mig framför garderoben på morgonen och tänker "Hm, vad ska jag ta på mig idag?" kan jag ibland få känslan av att jag inte riktigt orkar ta på mig nått "trendigt" eller moderiktigt, det kan tillexempel bara bli ett par blekta jeans, vitt linne och en grå dragkedjetröja. Men det är okej att ha sånna dagar, man måste inte alltid ha en jättesnygg outfit, och det är inget som säger att den outfiten som jag nyss beskrev är ful, bara det att man inte lägger ner lika mycket omtanke just den dan. Och sen kanske en annan dag får man värsta kicken och tänker "Imorgon ska jag ha på mig något riktigt fint" och då blir det väl antingen pennkjol eller en söt klänning. Ens egna mode skapar man själv, visst följer man trender men det är mer något som inspirerar och bidrar till ens egna stil och modetankar. Jag tycker att mode är kul, jag älskar att titta i Vogue och Elle tidningar, och jag älskar att shoppa! Jag blandar olika stilar och skapar på så sätt mitt eget mode, så därför kan någon ibland tycka "Men det där var verkligen inte typiskt Sophie" och kanske någon annan dag "Åh, den där blommiga blusen bara skriker Sophie".

Så som sagt, mycket handlar om hur man själv känner sig när man väljer sin outfit. Vill man vara trendig sätter man på sig nått trendigt, har man helt enkelt inte orken någon dag så har man inte det.

Mode är skapande

Inte bara rutigt

image959

Randigt håller faktiskt i sig ett tag till, även fast jag inte äger så många randiga tröjor så måste jag säga att speciellt randiga koftor är grymt snygga, grått och svart är nog finast.

Grattis Mischa!

image958

Grattis till Mischa Barton som fyller 22 år idag. By the way mischa, jag skulle inte kunna få din Chaneljacka och leopardskor? Gah!

Filmtips



Längesen jag la in ett filmtips så jag tyckte att jag kunde göra det nu. Jag är däremot inte helt säker på om jag har tipsat om den här filmen tidigare, men om jag nu har det så är den iallafall värd en påminnelse. "A walk to remember" är en helt sjukt underbar kärlekshistoria och helt klart i klass med Titanic. Den handlar om att skolans populära kille blir kär i skolans nördiga tjej, och han upplever helt enkelt sitt livs kärlek. Se den, du kommer inte ångra dig, eller ja, om du är känslig så kommer du nog gråta en hel del och kanske bli lite deprimerad.. men den är iallafall superbra och jag älskar den!

23/1

image957

Skolavslutning 08?

image956


Okej, kanske lite väl tidigt att börja tänka på vad man ska ha på sig på skolavslutningen, haha. Men att sätta ihop lite sommaroutfits då och då är faktiskt kul. Jag tror däremot att jag ska en vit kort klänning med blommor på, jeans jacka till det och ett par grymma solbrillor!

Gul klänning (med BLOMMOR på!!), Topshop
Solglasögon, Topshop
Keds liknande, Topshop (men man kan ju såklart lika gärna köpa keds)

Måste ha trench


H&M

Skitsnyggt att ha i vår, enkel beige trench. Jag ska absolut köpa den här, tycker också om att det är trekvartsärm och inte hellång.

Heath Ledger död



Jag kan inte tro det. Jag blev helt chockad när jag läste om det på Veckorevyn, det är helt ofattbart! Heath Ledger, en av typ jordens snyggaste skådespelare. Allas Casanova, hjälp! Han blev bara 28 år och han hittades i sin lägenhet, man tror att hans död berodde på droger. Men varför? tillsammans med sin exfru har han en dotter på 3 år vid namn Matilda, hur kan man vilja ta livet av sig om man har en familj och en karriär? Helt sjukt, jag kan inte tro det, det känns fortfarande overkligt även fast jag sitter och skriver om det just nu. R.I.P

Gucci



Gucci har alltid fina kampanjbilder, underbara kläder och underbart snygga modeller. Som jag har sagt någon gång tidigare så är kampanjbilderna en utav dom viktigaste faktorerna för att en klädaffär ska uppfattas som bra.

22/1


Shoppa från internet?

image954

Jag har faktiskt aldrig prövat på att köpa kläder från internet, dels för att man inte kan prova dom. Men när man spanar in på hemsidor som Asos.com oh Nelly.com finns det riktigt finna grejer. Tillexempel den här svarta tshirt-klänningen från Nelly med en grym urringning baktill (notera från ett tidigare inlägg då jag sa att den snyggaste urringningen är den som är bak på ryggen). Perfekt till vardags och till fest, beroende på vad man har till såklart. Någon som har en del erfarenheter från internetshopping att dela med sig med?

Dagens outfit 22/1

Inte altid jag tar mig själv på dagens outfit, men idag var det ett tagsen så jag tänkte att jag skulle göra det. Jag har däremot inte börjat med att ta bilder på mig själv, kanske ska göra det.

Svart långärmad klänning, veckad nertill - från en butik i London
Dragkedjetröja - Adidas by Missy Elliot
Stövlar - Zara
Kappa - Zara
Väska - Dkny

Illrosa vantar - H&M


Dagens vill ha 22/1

Peet shoulder bag large view



Marc Jacobs väska, gaah snygg eller vad.


Hit eller miss?

image953

Keira Knightley visar upp sin platta mage på "W":s omslag, vad tycker du, hit eller miss?

B <3 Starbucks

image952


Jag gillar faktiskt Britney Spears outfit på den här bilden, urringat svart linne till tajts är aldrig fel. Det är också nånting mellan Britney Spears och Starbucks, på varje bild håller hon i någon dryck som ser riktigt god ut. Lindsay Lohan verkar också vara något av en Starbucksberoende.

Rutigt såklart!

image951

Bra val Lindsay. Rutiga skjortor är helt klart snyggast just nu, har sett att H&M har en del rutigt så om du har lust att köpa en skjorta så gå dit och kolla, annars kan du också fråga din mamma om hon har några rutiga skjortor som hon har sparat sen hon var ung, för det som är mode nu var även mode tidigare. Allt kommer igen.

R & R



Nicole Richie i Raybans och randigt, kan inte bara sommaren komma snart?!

Färgkombination hallå!?

Okej, jag måste säga det att jag stör mig på framför allt tjejer som inte kan lyckas kombinera sin outfit i rätt färger! Tillexempel, vem sätter på sig ett par bruna strumpbyxor till en grå klänning!? Jag stör mig nått otroligt på sånt, personen i fråga kan fortfarande ha fina kläder men när färgkombinationen är messed up blir hela outfiten det också. Shape up people, vi gillar inte färgblinda människor..


Brownie

image950

Kanske dags för lite solarium? jag känner mig väldigt blek. Usch.

Zara är bäst

Jag måste bara berätta om två fynd som jag gjorde på Zara i veckan, jag hittade två par ballerinas för väldigt bra priser. Det första paret var i svart lack med nitar på där framme och kostade bara 130:-, det andra paret var blommiga och kostade bara 60:-, vilket kap asså!

18/1

image948

Jill Stuart

image947

Lindsay Lohan for Jill Stuart. I like it, do you?

Kavaj?

image946


Jag funderar på om man kanske ska skaffa sig en kavaj att ha i vår.. det är faktiskt snyggt om man tillexempel har en svart kavaj med ett svart slappt linne under och jeans. Kate Moss visar iallafall att det är snyggt med kavaj.

Modetips!

image945

H&M barn, där man handlade när man var liten, men jag har faktiskt börjat med att kolla in där även nu! Jag har tre jättsöta klänningar från H&M barn, och en annan bra grej med att kolla där är att det är så himla billigt. Se tillexempel dom här två klänningarna, en enkel vit och en grön med meloner på. Perfekt att ha i sommar.


Forever trench

image944

Trenchcoaten kommer helt klart alltid vara lika snygg, eftersom att den är klassisk kan den inte bli uttjatad. Jag har själv redan en vit men funderar på att skaffa två till i beige och svart. Zara har väldigt fina trench för tjejer.

"That's hot"

image943


En mycket gammal bild på Paris Hilton, men antagligen den finaste på henne också. Kläderna är väl lite väl skankiga, men med tanke på att han också är klädd så där så är det väl kanske meningen. Iallafall, hon är gorgeous på den bilden och jag tycker annars inte att hon är det. Så, Paris, du passar bäst i blonda extensions(?) och ett stort leende på läpparna

Kirsten & Miu Miu

   


Jag måste säga att Kirsten Dunst passar perfekt för Miu Miu. Hennes bleka hy mot dom dramatiska färgerna. Vad tycker du?

The best of..

   

Sienna Miller, utvalda favoriter by me.


Drömhåret

image934

Snacka om att Gisele Bundchen fick sitt hår snyggt stylat på VSFS eller vad!? Gah, vill ha det!

Jeansjackan, igen

image933

Även Rachel Bilson hakar på jeanstrenden, jag bara måst köpa en till våren! Fatta va snyggt: ett par svarta solisar, vita converse, blommig klänning och jeans jacka.

Nej Lindsay

image930

Inte bra. Jag har faktiskt börjat fundera på om inte Lindsay Lohan har tappat stilen, alltså att hon försöker för mycket med att få hennes stil att se cool ut. Jag menar, kolla på skorna!? och dom dära konstiga strumpbyxorna, det var absolut inte snyggt och långt ifrån coolt. Shape up!

Lite mer av hennes klädmissar

 

Dolce & Gabbana

             

Dolce & Gabbans design för mig är typ rosa t-shirts med "D&G" på framsidan av tröjan, men efter att ha kollat i ELLE-tidningen och såg en blommig klänning från D&G tänkte jag att dom kanske har blivit bättre? Så därför kollade jag upp deras vårkollektion, och herregud, den är så vacker! Fullkomligt älskar dom blommiga klänningarna, åh om man ändå kunde ha en sån på skolavslutningen. Gah!

Röd, blond, brun, svart

image915

Lindsay Lohan, tjejen som passar i alla olika hårfärger, eller? Ja själv tycker jag att hon är snyggast i sin mörkbruna/röda färg. Den hon passar minst i är nog svart, den blonda är faktiskt ganska fin på henne. Men jag måste säga det att ens naturliga hårfärg är finast! Själv har jag någon slags nötbrun färg, skulle aldrig våga färga det blondt!


Outfit by me

image914



Klänning, Topshop (måste köpa)
Ballerinas, Topshop
Scarf, H&M
Väska, Nypd.nu

Etro

      

Häftiga mönster, lite hippie-style.
Design: Etro

Dagens outfit 15/1

image905

MaryK i ett par riktigt coola skor

Dark blue

image904

Något som är roligt är att måla naglarna, och i år är det den mörkblåa färgen som gäller!


Hang in there B

image903
(Älskar klänningen)

Någon som kommer ihåg henne? Den söta inte alls drogade tjejen Britney Spears. Om det är någon som hade ett hemskt 2007 så var det helt klart Britney Spears, fick barn med en idiot ..  glömde liksom bort ens karriär, och fick 3 barn som hon inte riktigt kunde ta hand om på grund av alkohol och droger. Jag älskade Britney Spears när jag var liten och kommer alltid att göra det, jag tror att hon kommer få balans i sitt liv nån gång, men då måste paparazzis i första hand lämna henne i fred.

Favorit låtarna när hon var den som jag ville vara:
Sometimes
I'm not a girl, not yet a woman

Favorit låtarna när hon började visa hennes mer sexiga sida:
Toxic
I'm a slave 4 u
Boys

Favorit låtarna nu:
Gimme more
Fillin' me up

Radar

Den söta oskuldsfulla Britney Spears som alla flickor tyckte om kommer inte tillbaka..


Hetaste artisten?

image902

Beyoncé, antagligen världens hetaste artist, kruvig kropp, grym sångröst och vilka dansmoves!

Outfit by me

image901


Blommig klänning, Topshop
Axelremsväska, Urban Outfitters
Ballerinas, Miu Miu


Dagens outfit 14/1

image900

Intressant kofta Lindsay

Jag-vill-ha Lista

image899

Kan inte bara våren komma snart?

Blus med volanger, Topshop
Illrosa ballerinas (fatta va snyggt till ett par ljusa jeans) Netaporter.com
Halsband, Urbanoutfitters
Axelremsväska, Asos
Blommig blus, H&M

Ännu en lista

När man inte skriver om mode så skriver man lite om sig själv

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(/) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i USA
( ) varit i Egypten
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskat eller saknat någon
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) hoppat av från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
( ) sjungt kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
( ) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
( ) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) trott på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan
(?) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är söt
( ) brutit ett något
( ) fångat en fisk och sen ätit den(stekte den innan)
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
( ) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) svimmat
( ) gråtit på spårvagnen
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) vart med nån som haft kille/tjej
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( )Hoppat fallskärm
( )Åkt jet-ski
( )Spring-taxi
( )Spring-nota
( )Badat med delfiner
( )Tagit dykar certifikat
( )Dykt i korallrev
( )Hjälpt någon i nöd
(x)Vart med i TV
( )Vart med i en film
( )Vart med i radio
( )Tältat i en rondell
( )Fått barn
( )Kört över en rondell
( )Ridit på en kamel
( )Sprungit naken på en gata
( )Druckit absint
( )Pussat en kändis
( )Bott utomlands
( )Tagit en främling i skrevet,
(x)Haft matkrig,
(x)Slagits med någon som ja vet är starkare
( )Sovit på en parkbänk,
(x)Hållt en stor spindel ,
( )Spelat in en låt,
( )Pussat en ko,
(X)Spottat på folk från en balkong,
( )Betett mig som en filmstjärna en hel dag
( )Hoppat bungyjump
( )Knäat en kille
( )Strulat med killar efter alfabetet
(x)Haft ler krig
( )Brottats i lera
( )Lindat in en kompis i gladpack och brottas
( )Sprungit en mil

13/1

image898

Dagens outfit 13/1

image897

Somrigt, jovisst! Men så snyggt att ha på sig vit tshirt och jeanskjol med hängslen, tur att jag lyckades fynda en sådan i somras på Cocktail.

Stella McCartney Spring

       

I något tidigare inlägg la jag in kanske 3 bilder från Stella McCartneys vårkollektion, men här kommer fler underbara kreationer. Mycket vitt, men en del blommor också.

Give som love to the camera

image889

Love the dress, love the photo.

Coolest

image888

Så jävla het bild, antagligen den grymma skinnjackan som gör det (vill ha!!) däremot, ciggen är okej, men att hon ser helt nerdrogad ut i ansiktet är inte okej. Älskar Daria iallafall.

Jag och mitt mode

Vad innebär mode för dig?
En stil man kan skapa själv
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker?
Zara, H&M, Topshop, Monki
Shoppar du second hand?
Nej faktiskt inte, däremot har jag ärvt en del kläder och jag önskar att jag gick mer i Second Hand butiker
Vilken är din favoritdesigner? 
Stella McCartney
Vad är din favorit i vår?
Blommig klänning
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Hm, ganska mycket, men det är inte jag som betalar för mina kläder.
Dyraste plagget respektive billigaste?
Canada Goose jackan, billigaste är väl nått linne från H&M
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Jag tror att jag kommer shoppa mer
Brukar du tröstshoppa?
Ja, men mer "desposhoppa"
Högklackat eller lågklackat?
lågklackat, med andra ord ingen klack alls
Vilken är din drömväska?
Den klassiska Chanel väskan och en stor fet Louis Vuitton bag
Vilket blir ditt nästa köp?
Klänningar och ett par nya vårskor
Favoritblogg?
Ebba von Sydows
Vilka är dina stilikoner?
Mary-kate & Ashely Olsen, Sienna Miller, Keira Knightley
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Högstadiet
Vad vill du jobba med i framtiden? 
Modeskribent eller stylist på Vogue eller Elle
Favoritplagg just nu?
Min klänning från H&M med hjärtan på, som jag tänker spara till våren
Favoritaccessoarer?
Väskor, skor och långa halsband

8/1

image887

Rosa blåsa



Perfekt balklänning, eller om man gjorde den lite kortare en perfekt skolavslutningsklänning. Whatever, den är perfekt för mig.

Jeansjackan



Jag tror definitivt på att jeansjackan kommer bli lika het igen som den har varit tidigare. Själv tänker jag iallafall hitta en att ha till våren, så två snygga vårjackor att ha i år är helt klart jeansjackan och skinnjackan.

Jeansjackan



Jag tror definitivt på att jeansjackan kommer bli lika het igen som den har varit tidigare. Själv tänker jag iallafall hitta en att ha till våren, så två snygga vårjackor att ha i år är helt klart jeansjackan och skinnjackan.

Något utstickande

image886

Svart t-shirt klänning är så snygg till ett par gula ballerinas. Snyggt, enkelt och något utstickande.


Dagens outfit 7/2

image885

Ashley Olsen.

Julia vs. Gemma

image884

Jahapp då var det upp till er att bestämma vilken av dom här outfits som var snyggast? Är det Julia Stegners (till vänster) eller Gemma Wards (till höger), själv har jag väldigt svårt att bestämma mig för vilken.

Modekoll

  

Bild 1: Skinnjacka och guldklänning, helt rätt! och snyggt matchat.
Bild 2: Skinnjackan är på, såklart! jeans och stövlar.
Bild 3: Glittrig kavaj, vitt linne och jeans.

Supermodellen Daria Werbowy (absolut min favoritmodell) har en riktigt snygg klädstil, och jag har spanat in några av hennes coola outfits. Enjoy!

7/1

image880

Tips!

image879

Att ha håret uppsatt i en tofs kan tyckas vara lite tråkigt, men ta ett sidenband och knyt en rosett runt tofsen, på så sätt blir det finare och lite roligare.

Dagens köp

Idag var jag på NK-rean tillsammans med min syster och mamma, och jag hittade ingenting. Rean var väl inte så där jättebra heller.. Däremot shoppade jag från H&M och Indiska, och det här köpte jag:

- En grön klänning med hjärtan på från H&Mbarn
- En blå skjortblus
- Ett linne med tre diamanter på där fram som ser ut som knappar
- Blommig tunika från Indiska
- Blommig blus från H&M

Det var nog allt :)


Silver silver silver

  

Silvertrenden håller helt klart i sig. Om jag tänker efter så äger jag nog ingenting som är i silver, inte ens en plånbok.

Keds och blommor

image875

Den här klänningen är ju som gjord för mig! Den bara skriker Sophie, och skorna är inte heller helt fel. Vore det inte perfekt ifall Keds lanserade en vår/sommar kollektion där skorna bara har blommönster i olika färger!? Snacka om att jag skulle bli glad då.

Flower Power

   

Blommigt till våren och sommaren, såklart! 4 underbart söta klänningar från Urban Outfitters, och antagligen bara därför onödigt dyra.

3 things

image870

För det första, Chanel-väskan! Gah så snygg, för det andra, Uggsen - en klassiker, och för det tredje, mössan!! Väskan är ju to die for.

Dagens vill ha 5/1

image869

Sååååå söt klänning från Odd Mollys höstkollektion, kanske inte finns nu, vad vet jag, men jag vill ha den iallafall!   Perfekt till sommaren/våren.

I julklapp fick jag bla en shoppingdag med mamma på stan, har ej haft den dagen ännu men måste ha den snart! Iallafall innan skolan börjar, och nej inte bara för att man ska ha nya kläder till skolstarten, utan för att köpa nya vårkläder innan allting tar slut.

Katherine Heigl

  

Underbart vackra Katherine Heigl från Greys Anatomy ser alltid bra ut på röda mattan! Jag föredrar helt klart den svarta spetsklänningen.

Dagens outfit 4/1

Ingen kändis eller kompis för den här gången. Idag blir det faktiskt min outfit :) Har tyvärr ingen bild men jag beskriver den istället.
Svart kofta - H&M
Svart linne - H&M
Lila pennkjol - Mammas gamla
Svarta tjockstrumpbyxor - H&M
Stövlar - Zara
Kappa - Zara

Halsduk - Monki


Dagens vill ha 4/1

image865

Brun sammetsväska med guldkedja från Mint and Vintage. Så fin.

Emma Roberts

image864

Släkting till Julia Roberts. Så söt prickig klänning, helt rätt att matcha svarta pumps till den. Röda skor hade också varit fint.

Behind scen

image863

Behind the scenes på fotning för tidningen TeenVogue. Gosh, så snygga kläder! Älskar klänningarna och kavajen med alla dess knappar på ärmen.

Golddigger

image862

Om det är något som är fint när det kommer till smycken så är det dom smycken som är i guld! Söta armband och halsband. Gulligast är ju såklart med hjärtan, fåglar eller blommor. Allt från H&M.

Inspiration

image861

Älskar den här outfiten, allt är ifrån H&M, kanske inte skulle ha gummistövlar på mig men gud så hett det såg ut!

Blouses

image859 image860

H&M. Igen. Älskar blusarna, måste köpa.

Allt i ett


Love it love it love it. Svart + vitt + volang + tunt tyg, underbart!


På rosa moln

Om ändå jag hade haft klänningen som Kirsten Dunst hade på sig på Spiderman3 premiären, så underbar och så typisk mig. Fatta vad mycket fint man kunde köpa om ändå var rik, varje dag skulle vara som att flyga på rosa moln.

2/1

image857

Härlig bild och underbar klänning.

Dagens outfit 2/1

image856

Snygga brillor Lindsay.


Urringning

image855

Det är fint med urringning, men jag måste nog säga att det är som finast när urringningen är bak på ryggen! Mer elegant än slampigt. Okej kanske urringningen inte ska gå ända ner där rumpan börjar (vilket det ser ut som på bilden), och självklart är det finast att visa upp en sommarbrun rygg än en vinterblek.

I <3 H&M

image854


H&M, vilken bra uppfinning! Underbara kläder till rimliga priser. Dessa har jag spanat in, cool t-shirt, med vad det ser ut att vara ett skotryck på. En blommig klänning(såklart) och en annan svart klänning med broderade blommor på som även har som blus, och ett halsband med berlocker på vilket det ena är ett blom-mönstrat hjärta. Kan inte bara våren komma snart!? Längtar tills man kan gå lättklätt igen.

RSS 2.0