Dagens vill ha 29/3



 forever21.com


Fint med både svart och vitt i ett.

Walking streets

image1150

Supersött med en kortärmad klänning ovan på en skjorta, såklart måste materialet på klänningen och skjortans tyg passa varandra för att det ska se snyggt(normalt) ut.

Models knows how to dress

 

Miranda Kerr och Kate Moss är två unika supermodeller, och inte har dom bara ett snyggt utseende utan också vädligt snygga kläder. Gillar tillexempel hur Kate Moss har diskreta färger och sen en illgrön (mint grön rättare sagt) Mulberry på armen. Notera också det här: båda har svart kavaj, och ni vet ju att jag har nämnt det tidigare att kavaj är helrätt på tjejer.

Älska Topshop

Apron Angel Frill Sleeve Top

Jag älskar nog Topshop, man tänker sig att dom inte har någon större blandning mellan sina olika klädstilar i butiken, men det har dom faktiskt! Dom har tillexempel ganska mycket av mina favoriter, dvs vita blusar. Jag kan inte få nog av dom, en söt blus tillsammans med ett par slitna jeans och vita ballerinas är en oslagbar kombination på sommaren.

Gossip Girl



Blake Lively på inspelning av Gossip Girl. Fullkomligt älskar allt hon har på sig, hon har nog dom finaste kläderna av alla i hela serien. Alltså visst, Blair har också fina, men jag tycker det är lite för mycket präkigt på henne ibland. Däremot är det väldigt sött med rosetterna som hon brukar ha.

Blommor och hatt

image1149

Hatten, klänningen, sandalerna ALLT (förutom den icke så snygga väskan) var snyggt. Alltså jag längtar helt sjukt mycket till sommaren nu, då man inte behöver ha på sig varken strumpbyxor eller leggings för att kunna ha klänning. Det enda som behövs när det är lite kyligt ute är en jeansjacka eller kanske ett par trasiga jeans till ett slappt linne tillsammans med ett par coola bågar. Hatt är grymt snyggt, men endast på dom som passar i det, och jag tror inte att även ifall jag skulle passa i att ha det att jag faktiskt skulle gå runt med det på stan. Jag är lite för blyg helt enkelt.


Killen har stil

image1148

Jesper Sjögren Carlsson, 17 bast och går i min klass. Ett viss intresse för mode finns där vilket man kan se, och han brukar även ha något som verkligen betonar hans egna stil. Kan ni gissa vad? Jo, strumporna! Oftast i någon knallig färg med stjärnor på. Jesper kan komma i allt från skjorta till farfars gamla hängslor, och alltid är han lika snyggt klädd. På bilden ovan har Jesper på sig ett par grymt snygga rutiga byxor som kommer från H&M, kan tipsa er killar om det: Tänk rutigt! oavsett om det är byxa eller skjorta. Kommer någon annan dag att lägga in en liten intervju med Jesper där han ger sina stilråd och berättar om sina favoritbutiker. Håll utkik! :)

Chloé Sevigny

 

Hon är Ebba Von Sydows stilikon och jag skulle inte direkt säga att hon var en av mina, men hon har däremot jättefina kläder och även om hon själv inte är så särskilt snygg så blir hon det i sina kläder. Det hon har på sig på bilderna ovan var grymt fint, älskar den randiga kjolen till den vita korsetten(?). Inspiration gott folk!

Piké klänning


Klänning från forever21.com


Satans vad snygg den här kan bli till ett par solbrända ben och vita converse, eller till ett par ljusa jeans och ballerinas. Piké-klänning, hm, något jag iallafall tänker införskaffa till sommaren/våren. Vi får väl bara hoppas att det ska SLUTA SNÖA här i Stockholm någon gång, blää.

Inte bara för killar



Kavajen som faktiskt inte bara är för killar utan dom är även snygga på oss tjejer. Jag ska nog köpa en i grått, (H&M borde ju ha det) för tänk vad snyggt det kan bli att ha en kavaj över en klänning till våren, eller tänker jag helt fel nu? Kanske är det snyggare till jeans, jaja, man får väl pröva sig fram. Men jag vill bara säga det att kavajen är inte bara för killar.

Naket på sommaren

image1147

Favorit outfiten i somras, jag vet man ser inte så mycket. Men om det är något man ser så är det min otroligt snygga bränna, ha ha. Iallafall, jag har på mig en kort svart klänning från H&M med ganska "stora" ärmar och en ganska djup urringning, för på sommaren är det okej att vara klädd ganska naket.

Lindsay Lohan

     

Jag tror jag är besatt. Kan inte få nog av den här sjuktgrymmaubersnygga bruden, allt är typ perfekt med henne. Håret, kläderna, sminket, kroppen! Alltså Lindsay Lohan är typiskt en sån kändis som jag sitter och söker bilder på nästan hela tiden på google, hon är ju så stört snygg. Jag menar, kolla på henne! Så om man fick chansen någon gång i livet att byta utseende så skulle jag byta till Lindsays.

23/3


I <3 RL




Alla älskar väl Ralph Lauren (eller?), jag tycker iallafall att dom har grymt snygga kläder, speciellt för killar. Visst, jag skulle nog inte säga att deras kläder är särskilt speciella men dom är däremot väldigt klassiska och snygga när som helst. Jag har länge letat efter en vit stickad tröja från Ralph Lauren, but sadly enough så finns det inte så mycket tjejkläder från Ralph Lauren i Stockholm, och det suger(stenhårt!). Får nog ta och åka till USA snart... Det som också är fint med kläder från Ralph Lauren är deras embléen på tröjorna (okej, nu stavade jag helt fel). Vill bara tillägga att det faktiskt inte bara är "Stureplansstekare" som har Ralph Lauren kläder ;)

Vero Moda -tips





Cpsöta klänningar på Vero Moda, hann bara spana in dom lite lätt men fina var dom iallafall. Ska nog gå in där någon mer dag och pröva en, ÄLSKA blommigt!

Make up

image1140

Sjukt snygg sminkning at Versaces, älskar de guldiga ögonen tillsammans till de ljusa läpparna. Snyggt att ha på fest både i vår och i sommar.

22/3

image1139

Dagens köp

Var på stan idag med le boyfriend och han insisterade på att jag skulle köpa ett par beiga chinos, har letat efter ett par svarta nu ett tag men så kom jag på att det är vår snart, och då går man inte i svarta byxor så därför blev det bättre med ett par beiga. Och gissa vilken affär jag köpte dom? Nej, inte H&M .... Zara, för bara 300 spänn! Vilket kap ;)

Dagens outfit 22/3

Ashley Olsen


Ashley Olsen, grymt snygg i en skjorta som ser ut att vara för stor ut för henne, men för stora skjortor kan vara snygg för då kan man ha dom som klänning till leggings.


Juicy Couture



Oj, inte visste jag att Juicy Couture kunde göra annat änn ljusrosa mjukisdressar (haha), men visst var outfiten snygg? Jag hade nog gissat på att det var en skapelse av Chanel. För övrigt så tycker jag faktiskt om Juicy Coutures mjukisar, jag skulle faktiskt själv vilja ha en i ljusrosa och svart.

Enkelt är snyggt


H&M

Som jag har sagt tidigare så måste man inte ha en massa olika kläder på sig för att se trendig ut, det räcker med att ta något enkelt och man är fortfarande snyggt klädd, Tillexempel på bilden ovan, en lite längre cardigan, leggings och sjal, that's it! Inget krångel och fortfarande trendig samt snygg klädd.

Kate Moss vårkollektion

image1137

Ja då var det dags för Kate Moss vår/sommar kollektion för Topshop. Är dock inte helt säker på om dom har kommit ut i butik ännu men dom finns iallafall till att spana in på hemsidan! dessa var mina favoriter. Tycker speciellt om blusen med fjärilar på, kanke något man borde fundera på att köpa innan allt tar slut.. men samtidigt så tycker jag inte själv att Kate Moss kollektioner har varit så fina, men jag tycker jag ser en viss förbättring i vår/sommar kollektionen.

Black is the shit

    

Designed by: Hannah Marshall
Den som påstår att svart är en emo färg och att att det endast passar på begravningar har ju helt fel, för svart är nog den snyggaste färgen som finns. Dessutom passar svart till ALLT, det kan på sätt och vis aldrig gå fel.

16/3

image1131

Music


 
Why can't I breathe whenever I think about you?

Outfit by me

image1130


Klänning, Topshop
Väska, Marc Jacobs
Ballerinas, Miu Miu

Vitt & rött




Snyggt i vår är en vit skjortklänning, eller en annan vit klänning tillsammans med ett par röda pumps eller ballerinas. Se till att klänningen inte är för lång bara, för man vill ju kunna visa upp sina bruna ben. Eller så har man antingen en vit tunn blus tillsammans med ett bar ljusa jeansshorts och ett par röda ballerinas/pumps.


Paris designar

Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ja...vad tycker ni om väskorna? Vi är tveksamma..

Paris nydesignade väskor, nja, inte någon hit direkt. Däremot gillade jag hennes klänning, får en känsla av djur/afrikanskt, vore snygg att ha en sån i sommar till en solbränd kropp.

<3

But I am holding you closer than most, because you are my heaven

Dagens vill ha

Floral Print Mary Jane Shoe



Supersöta ballerinas från Topshop, blommönstrade också, jippie!

15/3


Vårskor



Jag tipsar er om:
Vans, Keds och Converse!
Tuffaste skorna du kan ha i vår iallafall, och när jag säger vans menar jag inte deras klassiska, jag menar dom nya som har kommit ut nu till våren, vita är dom iallafall och mycket nättare (dvs mer flickiga). Själv har jag ett par mörkblåa keds (dom som liknar de klassiska vans skorna) och det finns nog inga skönare skor, har hört att converse ska vara väldigt sköna också. Iallafall, som jag har sagt tidigare så ska jag köpa ett par vita converse, och dom här skorna är inte ens dyra!

Men jag måste även tillägga att ballerinas förblir min favorit sko (vilket jag säkert har nämnt nu cirka tusen gånger!)

Partyspaning

   

Härliga klänningar, synd däremot att Mary Kate hade en päls över sin så att den döljer hur den ser ut upptill. Tyckte även om den illrosa med rosor nertill, härlig färg!

A drop in the ocean


Outfit by me

image1125



Klänning med fickor på sidan, Topshop

Röda ballerinas, Topshop

Scarf, H&M

Väska, Asos.com


Nina Ricci

      

Måste nog säga att Nina Riccis kollektion var ganska tuff, vi ungdomar ser den nog som "tantig" men sen får man väl också tänka efter på vilken målgrupp som desigern riktar sig till, för i det här fallet är det nog för lite äldre kvinnor. Eller vad tror du?

Tillägnad Roya

image1117
(Coola katter)

Vi fann inte varandra direkt i början, men det kom senare, ellerhur? Du är en av dom som står mig närmast och kommer nog alltid att göra för du är den som jag kommer hålla fast vid, klart att vi kommer bråka men vi kommer alltid att hitta tillbaks till varandra för det här är äkta vänskap, och det är inte ofta som man hittar det. Iallafall inte jag. Jag kan berätta allt för dig för jag vet att du kommer lyssna, och jag vet att jag kan vara jobbig ibland och du får lust att slå mig men så är det ibland. Jag har alltid kul med dig och jag är glad att jag alltid kan få dig att skratta. Älska är ett starkt ord, men jag har absolut inga problem med att använda det till dig..


Jag älskar dig :)

/Din vanilla shake


Love Emma

, Emma Watson, Emma Watson dejtar finanskille!

I absolutley love her, Emma Watson är sjukt söt och hon kan faktiskt klä sig när det gäller att visa upp sig!

Dancing in the dark




Love the song

Våga blått

Button Front Sun Dress

Klänning från Topshop


Jag skulle nog säga att det är blåa färger som gäller i sommar, och speciellt om man själv är blåögd. Jag kan känna att blå är en färg som man vanligen inte brukar ta på sig, och självklart så finns det olika nyanser av blått och att det spelar en stor roll. Mörkblått tillexempel är snyggt, och klassiskt. Men jag ska nog själv pröva på något mer "himmelsblått" i sommar, för hur fint vore inte det till en brun kropp, solblekt hår och blåa ögon?

Dagens vill ha

luellakurverter

Partyäskor från Luella Bartley, me like!

Citat

Just because it was on the runway doesn't mean it'll be a trend

Ingen aning vem som sa det men hur som helst så håller jag faktiskt med och det tror jag att många andra gör också. Bara för att en viss klädstil syntes på catwalken betyder inte det att det blir en trend som alla följer. Jag tycker tillexempel inte att allt som visas från olika designers alltid är snyggt, det behöver det inte ens alltid vara från dom designers som man brukar tycka göra fina kläder. Det som vi tycker är snyggt däremot härmar vi, och det är väl inte så konstigt heller. För min del blir jag snarare inspirerad av det som syns på catwalken, för det är ju inte direkt så att jag kan köpa något klädesplagg från Stella McCartneys kollektion, för hur mycket kostar inte en snygg klänning därifrån? Därför är Zara och H&M så bra för att dom har liknande, eller iallafall något man vill ha utifrån ens egna smak.

Dagens outfit 10/3

image1116

What is there to say? förutom att hennes brillor är grymt snygga och blusen är riktigt fin.

Sockervadd och ballerinas

   

Älskar bilderna, älskar kläderna. Jag får en riktig sommarkänsla av att kolla på bilderna och jag hade faktiskt inte bangat på att ta på mig en sådan "ballerina" klänning, guldjackan och till det ett par gympaskor. Fan va snyggt!

Hej

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har haft så mycket annat att tänka på, snart är det iallafall påsklovet och då lovar jag att skriva en massa inlägg.

Shoppingtips

image1109


Det här är bara en utav dom söta tryck som Gina Tricot har på sina t-shirts, så mitt tips är att spana in dom för dom är grymt fina, och billiga dessutom (endast 99:- spänn). Min favorit är den t-shirt som har en milkshake tryckt på, tänkte köpa den idag men sen lockade en blommig topp från H&M istället som kostade lika mycket.

Inspiration

     

Inspiration direkt från olika storstäders gator, älskar kläderna och de olika kombinationerna!

Chloé

     

Blondinbella

Ni vet nog alla vem blondinbella är, och antingen så gillar man henne eller så gillar man henne inte. Till en början tyckte jag inte om henne, och jag kan faktiskt inte komma på någon riktigt bra anledning förutom det att jag tänkte "hon tror att hon är nått bara för att hon har många läsare", men nu när jag själv har börjat blogga (okej det är ingen blogg om mig själv, men iaf) så märker man hur lätt folk kan få en fel uppfattning om sig själv. Jag brukar inte läsa alla blondinbellas inlägg, men vissa är faktiskt intressenta och kolla på tjejen, snacka om att hon har lyckats här i livet! Jag förstår däremot inte hur hon hinner med allt, skola, pojkvän, kompisar, bloggen.. och lite(mycket) till. Jag tror faktiskt att blondinbella är en riktigt gullig tjej som kör sin grej! (Ha, det rimma ju också). Iallafall, jag har absolut inget emot henne och jag tycker hon är ganska cool faktiskt, även om man kan bli lite smått irriterad ibland. But no one is perfect.

Dagens outfit 4/3

Sophie Monk, Sophie Monk väntar på att få Nicole Richie som svägerska

Sophie Monk.

Saturday night

image1092

Lördag var kul! På bilden ser du mig, Jesper och Roya. Alla intresserad av mode så därför snyggt klädda. Jag har på mig en svart klänning med ett band under brösten från en klänning i London, Jesper har på sig snygg klassisk skjorta från H&M och Roya har på sig "pussmunnetröjan" från fashion against AIDS.

Dagens vill ha 3/3

Large Zip Top Bow Clutch


Så hima söt kuverväska från Topshop, det som gör det är ju själva rosetten och att den är i sammet är ett stort plus i kanten. Rosetter har alltid varit sött, men jag tycker inte om att ha det i håret och på kläder, så därför skulle det bli perfekt med en "rosettväska" att ha istället.

See-through



I love it. Men jag vet inte om jag själv skulle våga att ha en ganska genomskinlig t-shirt med en svart bh-under, ja eller det gör nog en viss skillnad om man har en svart "bhtopp" under än en svart "push up". Jag tyckte iallafall att bootsen var supersnygga och det var en fit matchning till kuvertväskan.
Vad tycker du om genomskinliga tröjor? Too skank eller trendigt?

Fläta till fest?

Amanda Peet, Cuba Gooding Jr., Eva Green, Jessica Biel, Kate Hudson, Keira Knightley, Orlando Bloom, Sienna Miller, Thandie Newton, Victoria Silvstedt, Kate Hudson stack ut i sin glittriga blåsa.


Kate Hudson visar att fläta funkar även till fest. För visst kan man själv känna att fläta är lite av en "slafs" frisyr, visst är det fint men jag tror inte att det är så många tjejer som går i det till skolan, och framför allt inte till fest. Jag brukar ibland däremot ha fläta när jag sover, skönt att få bort håret från ansiktet och jag har faktiskt haft det nån gång till skolan, men då har anledningen nog varit att jag inte har orkat bry mig hur mitt hår ska se ut.

1/3

image1091

Tommy Hilfiger

image1090


Äntligen lördag

Ikväll blir det lite chillfest hemma hos Rebecka, alltid kul för då får man tillfälle att klä upp sig lite grann och ta en MASSA snygga bilder (ellerhur Rebecka?). Även om det är pissväder ute så ser jag framemot kvällen, och vad jag ska ha på mig kommer ni få se sen på bilder.

Ha en kul lördagskväll, det ska iallafall jag ha!

Frontrow Chanel

image1089

Hade gärna suttit där just nu precis som systrarna Olsen, och nu när dom båda har blondt hår är det svårt att säga vem som är Ashley och vem som är Mary-Kate. Ser ut som om tvillingen till vänster har samma solglasögon som Nicole Richie har, så kan det gå!

Snyggaste jackan




Kanye West got style. Snyggaste vinterjackan i år tycker jag var den svarta från Moncler, grattis till Axel som inskaffade en sådan. Först tyckte jag att dom var lite för glansiga, men nej, dom är verkligen snygga, och inte bara på killar utan på tjejer också. Hmm, hur mycket kan en sådan tänkas kosta?

RSS 2.0