Marc Jacobs röstar

Drew Barrymore i novembernumret av Harper's Bazaar - Drew pryder även omslaget.

Marc Jacobs röstar på Obama, och Drew Barrymore får hålla i den amerikanska flaggan. Härlig bild och snygg är hon.


Dagens outfit 28/10

300067174

Wow, vilken snygging. Häftig klänning tillsammans med ett par snygga ankleboots. Mischa Barton ses alltid i nya trender.

Dagens vill ha

Burberry Large Lowry canvas bag

Snygga färger, ger en höstkänsla. Väskan är av märket Burberry och kan köpas på net-a-porter.com

Iklädd rosa och vitt



Klänning, Topshop
Ballerina, H&M

Beauty


27/10


Vårkänslor

    

Bilder: Elle.com

Höstens frisyr



Snurra håret på fingret och lägg det åt sidan, fäst med en hårnål, oftast finast med mittbena, flätor funkar också. Den här frisyren är skön på det sättet att man slipper få håret i ansiktet hela tiden.

Rachel goes hippie



Wow, Rachel Bilson har man inte sett så mycket av på länge och nu har hon plötsligt blivigt hippie, jag gillar hårbandet och solglasögonen, men de påmålade blommorna och hjärtana tycker jag var lite väl överdrivet.. gillar väskan också.

Hemma från Köpenhamn btw, det var mycket roligt!

Copenhagen 23/10-26/10



Imorgon åker jag till Köpenhamn, klockan 06:00 ska jag möta tjejerna på T-centralen, wohoo.
Det ska bli iallafall jättekul, mysiga fik och party på kvällarna, har dessutom shoppat lite idag. Jag köpte:
Svarta snygga stövlar från Rizzo, två kjolar från H&M och en lila jacka/topp.

Modetips!



Snyggt att ha på sig ute i höstkylan, allt från H&M.

21/10


Party







Wow, snygga party-outfits, Emma Watsons klänning tar priset.

Dagens outfit 18/10



Jag gillar Peaches gråa jeanskjol.

Hål i strumpan

Image Hosted by ImageShack.us

Höstens nya trend? Är det fashion att ha hål i strumpbyxan? hmm.. vad tycker ni, hit eller miss? Jag skulle nog vilja säga såhär, det är snyggare med trasiga jeans än trasiga strumbyxor.

SC for LV



Coolaste annonsen för LV genom tiderna? vem vet, Sean Connery är iallafall den snyggaste mannen på 60 +, och visst glömmer vi honom aldrig som James Bond (den snyggaste james bond). Snygg killväska dessutom!

Med stil



Finns inga ord, jag älskar det bara. De gråa byxorna tillsammans med den svarta toppen och dess urringning, klänningen med stetstopp och en blomma som assesoar, beautiful!

16/10


Efterlyses


Visst såg vi aldrig dom här pumpsen på H&M? Mycket synd med tanke på att dom är riktigt balla, och jag hade gärna lagt beslag på dom (även om klackarna är skyhöga).

I höst garderoben



H&M har mycket stickat just nu, vissa stickade plagg är sköna och andra inte. Jag är själv väldigt känslig för material som "sticks", och det har jag varit enda som liten. Det är synd för ofta ser man jättesöta koftor och klänningar, men jag kan inte ha dom eftersom att de sticks. Min syster däremot har hundratals koftor, oftast stickade, och jag har försökt anstränga mig för att hålla kvar en stickad kofta på kroppen. Denna outfit ser iallafall otroligt skön ut, inte alls sticksig.

Outfit by me




Sidenkjol, Roberto Cavalli
Skjorta, Topshop
Pumps, Christian Louboutin
Mössa, H&M

En modern M.A



När jag såg den här klänningen på Topshops hemsida tänkte jag på marie antoinette, eller snarare en modern version. Denna klänning är som gjort för mig, så himla söt!

Miu Miu's spring

        
Snyggast i höst/vår är helt klart svarta kjolar, och det ser vi mycket av i Miu Miu's vårkollektion.

Outfit by me



Alltså finns det några sötare skor? Helt underbara med broderade pärlor, åh vill ha dom. Har lust att åka till Paris just nu, i den här outfiten, väldigt Carrie Bradshaw i SATC (besatt av den serien just nu, särskilt henne).

Klänning, Topshop
Skor, Net-a-porter
Väska, H&M

Black lace



Snyggt med spets. Klänningen finner du på Topshop.

Commes des garcons



H&M i samarbete med Commes des garcons (med pojkarna, på svenska), min favorit från kollektionen är denna häftiga klänning, min första tanke var chic-halloween.

Uppdatering



Ny vecka, nya friska tag, ska försöka med nya inlägg! Här är en bild från mitt tårtkalas, och där ser ni även min klänning som jag pratade om, och om ni inte kommer ihåg så berättade jag att det är en klänning som min mormor hade på en bal när hon var 17 år, fick många komplingar under kvällen för klänningen.

Coola Lanvin

         

Grymma kläder, love the shoes.

Vi gillar mössor



Jag hoppas att dom aldrig går ur stil, för dom är mycket fina att ha på hösten. Jag skulle nog inte säga att jag passar så värst bra i mössa, det är ju såklart olika, men det är definitivt höstens assesoar, och det finns många söta mössor där ute.

6/10

 

Vilken babe.

Bara Prada



En del gånger har jag varit inne på Natalie Shuteman, och jag ser framemot den dagen då jag kan gå in dit och köpa en Prada väska. För dom har sååå många fina Prada väskor där inne, olika modeller och olika färger. Min favorit är en svart medelstor med en stor rosett på framsidan, så söt! Ja det dröjer nog ett tag till innan jag går ut därifrån några(MÅNGA) tusenlappar fattigare.


Helgen



Haha ja jag är nog inge vidare på att blogga ofta, men i helgen har jag faktiskt en anledning. Jag har varit på släktfest i Karlskoga, plus att jag har mycket plugg nu. Men ska försöka göra några i veckan. Slänger in en bild på Emma Watson, är hennes klänning hit eller miss? Jag måste nog säga miss, men söt är hon ändå.

À la Carrie Bradshaw




Underbar kvällsoutfit, om man verkligen ska festa till det. Sånt här är kul att ha när man är äldre. Allt finns att hitta på net-a-porter.com

RSS 2.0