Doutzen



Doutzen Kroes är snyggast och vackrast av dom alla. Hon är vad kan skulle säga, perfekt. Det finns såklart många vackra modeller därute, men mina favoriter är Doutzen, Daria Werbowy och Natalia Vodianova.




Dagens vill ha

See by Chloé Silk sleeveless dress

See by Chloé

<3



På lördag är du hemma igen :D min lilla mes.


Dagens vill ha


Whitney Port (från the Hills)

Jag vill ha en svart paljett kjol!

26/2


Lilo

  

Lindsay Lohan är så sjukt snygg i denim, och de svarta pumpsen är ju såklart från Christian Louboutin.

Dagens köp



Jag har varit på Gina Tricot två gånger den här veckan, och inte har jag sett några leggings med lackdetaljer!? Kan det vara så att dom redan är slut? Aja, jag hittade iallafall mitt rosett diadem som jag har letat efter såå länge, och så hängde den där på gina tricot. Sedan gick jag vidare till Monki och köpte kjolen som jag ville ha, lite shoppingfynd gjorde jag allt!

Me







I'm a model too you know.

Shoppingtips!



Snyggaste skorna just nu finns att hitta på H&M för 350 spänn, de finns i vitt, orange och brunt! Så snygga att ha i vår/sommar, om nu orkar att gå i klackarna.

Black

 

Acne.

Victoria Secret





Mina två favoritbilder från Victoria Secret's bad sommar kollektion, det fanns inte så många snygga bikinisar tyckte jag, man kan tro att dom ska göra riktigt häftiga badkläder med tanke på deras underkläder. Åh, kan inte bara värmen komma snart!?

David och jag..



..vi gillar Converse.

Outfit by me



Allt är från Topshop förutom kuvertväskan som är från net-a-porter.com

Långklänning



Lauren Conrad bär upp långklänningar väldigt snyggt, vilket får mig att vilja ha en i sommar. För visst är det så att man ser längre ut i en långklänning om är ganska kort? Ja Lauren Conrad har ju faktiskt pumps på sig, men jag lär köra på plattisar istället. Snyggt med långklänning är det iallafall, nackdelen är att man inte blir så brun om benen.


Dagens outfit


Mischa Barton

Jag vill verkligen ha en lila "snedklänning", (som jag kallar det ,haha), dom är verkligen snygga.


Benjamin Button



En otroligt vacker film, spännande, rolig och sorglig. Jag älskade den iallafall, så ni borde absolut gå och se den. Filmen hamnar definitivt på min favorit lista, och sen så var ju Cate Blanchett så otroligt vacker i filmen.

Outfit by me


Klänning, Topshop
Väska, Netaporter
SKo, Netaporter
Diadem, Netaporter

BB



Ikväll ska jag som sagt gå och se Benjamin Button, berättar senare om hur den var, bra är den troligtvis eftersom att måga som har sett den har sagt det.

21/2


Jag har nämnt tidigare att jag läser Webdesign, och det inkluderar även photoshop. Så denna har jag gjort idag :)


Gina T



Gina Tricot är inte en av mina standard butiker som jag måste gå in i när jag är på stan, för oftast tycker jag att man inte hittar något. Men ibland finns det några guldkorn som man stöter på, tillexempel denna fina kuvertväska.



Dessa leggings är det inte heller något fel på, dom är faktiskt riktigt balla med lackdetaljen på sidan. Jag ska gå på stan en stund idag med Roya, så kanske man tar en titt inne i butiken.

Lov!

Nu är det äntligen lov, har haft ett par jobbiga veckor i skolan och nu är det fritt fram till att slappna av och göra vad som helst. Dessvärre så är många av mina vänner borta, men, jag vet vad jag ska göra iallafall. Här är en liten lista:

Se Benjamin Button (gör jag ikväll)
Se I taket lyser stjärnorna
Simma
Plugga svenska...


... och så blogga! Mer saker lär jag ju göra, haha, men dessa är några som är ett absolut måste.

I'm in AA



Jag var inne och spanade lite på American Apparels hemsida (http://store.americanapparel.eu/rsa2457w.html) och såg denna fina kombination. Hur fint är det inte med en enkel ljusrosa t-shirt, eller linne, till ett par jeansshorts, så snyggt, och så en brun kropp till det tack.

Fashion people

        

Inspiration.

Style for M

 



Inte ofta jag bloggar om mode för män, ja aldrig faktiskt. Men jag vill passa på nu när jag hittade dessa två i snygga outfits. Finns inte så mycket att säga förutom att killen på första bilden vet hur man ska klä sig, klassiskt och elegant. Medan den andra vet hur man är snyggt rockig, jag gillar skinnjackan, skulle vilja ha den själv.


18/2



Jag och Marcia. Favoritbilden.

2 sanningar..

 

Converse passar bäst till: klänning, jeans och linne

3 little things..



3 saker du inte visste om mig:

Jag tycker om att sova med en varm vetekudde
Jag älskar filmer så som Marie Antoinette, Pride and Prejudice och the Duchess
Jag älskar knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka

Dagens vill ha



Dagens vill ha är en Hervé Léger klänning, dom sitter så extremt snyggt på alla kändisar, kanske för att klänningarna framhäver en kvinnas kurvor (haha). Fina är dom iallafall.



Blake Lively.



Mischa Barton.



Rachel Bilson.

Gucci Spring 09
















Guccis kampanjer har sällan något fel i sig, dessa bilder är helt enkelt underbara!! Färgerna, modellerna och klänningarna får en att vilja köpa allting, och det är ju det som är meningen. Dessa bilder ska sälja, and I'm definetly sold!

Årets



Ballerinas kommer som sagt aldrig "go out of style". Man kan ha dom till exakt vad som helst, och så är dom ju så bekväma. Mycket skönare att ta på sig ett par söta ballerinas än ett par pumps, dessutom är det finare med nätta skor på sommaren, enligt min åsikt iallafall. Årets ballerinas blir nog dessa, från H&M(!), söta och blommiga!

Dagens kap



Brun, nitar och axelrem! Veckans kap är den snygga väskan från H&M, och för 250 spänn blir den din.

H&M topp 3



1. Blusen
2. Volangklänningen
3. Skorna

Erin Fetherston

        

Erin Fetherston har verkligen blivit en av mina favorit designers, eftersom att hennes plagg är väldigt flickiga och med fina färger. Hon gör ju oftast många klänningar, och söta sådana, nästan prinsess. Är det inte sånt som oftast lockar unga tjejer: spets, tyll och rosetter? ja, det lockar mig iallafall.


Outfit by me



Jag älskar verkligen klänningen. Den får mig bara att längta ännu mer efter att få åka till London igen.
Allt finns att köpa på Topshop, plaggen är från vårkollektionen (såklart!).

Sparkle



Feel like sparkling?

Allt finns att hitta på Elle.com


Broderi




Finfina broderier finns att hitta hos Indiska. Jag gillar speciellt klänningen till vänster. Haha snacka om att det har blivit värsta sommar/vår inläggen här i bloggen, men det känns roligare att skriva om det än vinter kläder, inte sant? Våren är ju snart, trots allt här, och även sommaren. Visst påminner kläderna om Odd Molly, men om man inte vill lägga 2.000 spänn på en klänning, så finns det ju alltid billigare på Indiska och säkert H&M.

RUNWAY



We want spring!

Jag är inge vidare på att uppdatera, men så är det bara. Det är faktiskt inte så lätt att blogga som man kanske tror. Jag har haft väldigt mycket i skolan och därför inte hunnit blogga. Men sportlov är det ju snart, och då kommer jag vara hemma och ha mycket tid till att blogga :D

Vill också nämna, att jag läser en kurs som heter Webdesign på min skola, där vi får lära oss om photoshop och ett program som heter CSS, resten av vårterminen kommer vi få jobba på våra egna projekt, och mitt är att göra en hemsida för RUNWAY, spännande va, jag kommer lägga upp den här på bloggen när den är klar (om det nu funkar).

Polen i Påsk



Jag ska åka till Polen igen :D, Warsawa är en så himla vacker stad! En blandning av allt, fattigt, smutsigt, modernt, gammalt, och allt är så himla fint. Shoppingen kan man inte heller riktigt klaga på! "Bershka" är en riktigt bra butik.


Dröm



Om ändå ett rum i sin lägenhet kunde se ut såhär...

Modern Day Glamour Girls

Erin Fetherston

En liten tjuvtitt på New York Fashion Week, Erin Fetherstone. Har haft någon kollektion av henne i bloggen tidigare, och hon designar ofta häftiga flickiga klänningar, och den ovan ser ju inte så dålig ut. Snygg!

9/2


Dagens outfit



Alexa Chung. Så himla skön stil, väldigt sött och avslappnat.

Forever 21 till Sverige

Forever 21, Los Angeles

Äntligen händer det! Forever 21 ska komma till Sverige, och förmodligen först till Stockholm. Är det inte underbart, kläder i prisklass med H&M och Zara, och så har dom ju så fina klänningar också. Tjiho!


Systrarna Hilton



Inte ofta man ser Paris och Nicky tillsammans snyggt klädda, båda två! Älskar Nicky's tights, och Paris pälsjacka.

Vår




Det måste börja bli varmt snart! Helst sommar såklart..

Klänning, Monki
Jeansjacka, Monki
Ballerinas, H&M

Dagens köp

Eftersom att jag inte hittade så mycket annat fint idag så köpte jag söta underkläder från H&M, rosa med hjärtan på, för det är ju trots allt Alla Hjärtans Dag om en vecka :) och underkläder kan man aldrig få nog av.

Monki world



Monki har otroligt bra rea, 75 % och byxor för 50 spänn! Helt otroligt. Min syster köpte ett par byxor och en kavaj, som vi ska dela på, så snygg är den, och endast 150 spänn för alltsammans. Jag spanade däremot in lite mer på vårkollektionen, och jag hittade två riktigt söta kjolar, ska köpa en utav dom i veckan.

Look of the day



Fendi


Jag gillar det. Kragen, vida byxan, skärpet och färgerna.



Pucci

Guldknapparna, pälsen och skorna, what is there more to say?

Dakota Fanning!?

Dakota Fanning

Love the dress!

Shiiit, vad hände med den lilla Dakota Fanning som var med i alla skräckisar? Hon har blivit så stor! Jag tycker hon är den bästa barnskådespelerskan, tänk att en sån f.d liten tjej ville vara med i skräckfilmer? Haha, men hon passar ju så otroligt bra för dom rollerna som hon har spelat, tillexempel i filmen "Hide and Seek".

Tips och trix

Du vet väl att du kan göra dina egna halsband? Om du har någon fin brosch, som du inte vill sätta på tröjan eller kavajen, så kan du alltid trä på den på en guldkedja! För att göra det behöver du inte köpa en ny kedja, utan ta bara bort det tidigare smycket som hängde där, och sätt dit broschen i stället. Jag har själv gjort så med en Chanel brosch, som nu sitter på en guldkedja från H&M.

Dagens vill ha

See by Chloé Bow front dress



Åh jag älskar Chloé! Finns att köpa på netaporter.com

Önskelista Alla Hjärtans Dag



Snart alla hjärtans dag, och här är önskelistan David! Haha nej, men ett par söta underkläder skulle sitta fint, och lite ballonger. Men jag har ju iof redan fått en riktigt bra Alla Hjärtans Dag present, och gissa vad? Jo, jag och David ska gå och se Let's Dance!! Jippieee. Så dessa underbara ting kanske blir något för er att önska sig? För att önska kan man ju alltid..

Pumps, Alexander McQueen (lägg märke till den rosa baksidan, visst ser det ut som Christian Louboutin skorna! så snyggt)
Underkläderna - Mimi Holliday By Damaris
Väska - Marc Jacobs
Halsband - Vivianne Westwood

Allt finns att köpa på netaporter.com

Stort hår



Stort, vågor eller lockar, ja visst är det fint, och enligt mig är det hårvårtrenden, eller långt hår överhuvudtaget, det ska vara långt, lite ruffsigt, och gärna lockar såklart. Jag borde sluta platta mitt...

4/2


Dagens outfit



Mischa Barton. Mycket fint hårfärg.

Vikt





Det går många viktdebatter just nu och det är nog svårt att uttrycka sig på "rätt sätt". Jag anser att det är fint att vara smal, på samma sätt som tjocka tjejer blir trackade för deras kroppar, så blir även smala tjejer det för att dom ser ut som skelett och benrangel. Det är fint att vara smalt, det är fint att nyckelbenet syns, det är fint att ha smala ben och smala armar. Och det säger jag inte för att jag tycker att alla ska se ut som barbie dockorna, eller modellerna på catwalken, utan för att jag faktiskt tycker det, och jag äter inte mindre för det. Alla är skapade på olika sätt, man kan inte bli det ena eller det andra. Jag skulle säga att jag är smal, eller jag får höra det ganska ofta, och inte alltid på ett positivt sätt, det är svårt för smala tjejer att gå upp i vikt, och nu idag när jag är 17 och ska fylla 18, så har jag faktiskt accepterat min egna kopp som den är. Det är något som alla borde göra, oavsett smal eller tjock, och sluta pressa sin kropp till något den inte är.

Inspiration

  

Model: Milou van Groesen

Sminktips



Jag vet inte om ni visste det här, men jag upptäckte det i fredags när jag prövade Marcias svartbruna ögonskugga: Mörka ögonlock framhäver blåa ögon! Alltså, om man är blåögd borde man satsa på mörka ögonlock en festkväll, färgen behöver inte nödvändigtvis vara svart, brun funkar ju också!

Dagens vill ha



Klänning från stylebystars.com, så fin!

Solklänningar




Klänningar från Topshop


På en strand i Marbella...

H&M kampanj


 




Vackra bilder. Och mittbena rocks!

Shoppingtips



Vita blusar, trenchen och lite roliga bälten, enkelt och snyggt att ha i vår. Allt från H&M. Jag borde springa in i veckan och titta på vårnyheterna innan alla fina saker ta slut, för så brukar det ju bli.


32 i Las Vegas


När ska värmen komma? Jag vill använda min skinnjacka, jeansjacka och nya vårjackan! Kanske ska man flytta till L.A efter gymnasiet, fast det vore ju tråkigt att inte träffa alla de här hemma, men när man blir äldre kanske.. Min kusin meddelade mig att det är 32 grader under dagarna i Las Vegas, snacka om att sommaren redan är där.

RSS 2.0