Prom

 

Skolans bal ägde rum för två veckor sedan på Sjöfartshuset på Skeppsbron. Jag hade på mig en klänning från H&M Garden Collection och till det hade jag körsbärsblommor i håret, och en antik kuvertväska prydd av pärlor.

Whitney Eve

 

Kollar ni på the City? Isåfall vet ni vad jag menar med Whitney Eve. Färgsprakande och flickigt, så underbart! Jag älskar kavajen, undrar vad dessa plagg kostar, någon som vet?

F Y (for you)



Fy vad snyggt, och enkelt. Svart linne, långa halsband och svart starkt markerad eyeliner.

En 38 för 99



Det fanns inte så värst mycket kvar för Fashion against AIDS på H&M. Jag lyckades däremot snappa åt mig detta linne, dock i storlek 38 (skulle ha velat 36), och bilden gör inte linnet rättvisa, den är otroligt snygg, och så kostade den bara 99 spänn. Fynd!

Fashion against AIDS

Psst! H&M's samarbete med organisationer som forskar om AIDS har en hel del snygga plagg, jag ska faktiskt ta och svänga förbi en H&M butik nu. Här är mina favoriter.


S E X

Clovelly


Swim

doutzen2 doutzens 

Dagens vill ha



Jag vill ha Daria Werbowys klänning! Och visste ni att hon är polack? Jag blev glad när jag hörde det.

Veckans köp

FLIRTY ROSE dress


Jag köpte en otroligt söt klänning från Indiska. 50-tals inspirerad med båthals och markerad midja. 299 kronor och den blev min!

Shoppingtips!



Här har ni en väldigt söt spets blus, som faktiskt påminner mycket om Kate Bosworth's (inlägget lite längre ner). Dock kostar den 399 :- och det vet jag inte riktigt om den är värd. Ginatricot brukar ju ändå vara ganska billiga..

Spring florals

 

4 maj


Mössan på!


Spets + jeans = sant

  

Kate Bosworth är bara en av väldigt många stilikoner som många beundrar. Hon har dykt upp här ganska ofta i bloggen, och jag tycker personligen att hon har en bohem stil som påminner mycket om Rachel Bilsons. Denna outfit tycker jag visar mycket av det mode som kommer vara i vår och sommar. Denim och vit, eller svart spets, är populärt just nu, och jag kan tipsa om att Monki, Ginatricot, och Bikbok har mycket i spets. Är du på jakt efter snygga jeansshorts så kan jag tipsa om Weekday, Zara, och Twist and Tango.

Waffel

potdrasafrida-1

Är det bara jag som tycker att det är sjukt fint med stort hår och lite våfflade slingor?

RSS 2.0