Tee



Åh jag vill ha den! Har för mig att jag såg en annan variant i Elle där den var långärmad och märket satt mitt på, och jag vill nog ha båda två. Så cool.

Stilkoll

        

Diane Kruger, ni känner nog igen henne från filmen Troja. Jag har nog inte själv sett henne i så mycket annat, men det går inte att undvika ändå att hon har en grymt fin klädstil, många fina klänningar, och visst påminner hon lite om Sienna Miller?


Dagens outfit 25/7



Lindsay Lohan är oftast snyggt klädd, här även på flygplatsen.

Sommar och sol

hinner knappt blogga när det är så fint väder i stockhom just nu och man är ute varenda dag. de senaste dagarna har jag åt vattenskoter med david, oftast åkte vi ut till waxholm, och visst har jag blivit brun, har även lyckats bränna mig. på måndag blir det gotland/fårö, där det blir ännu mer solning och bad, och efter det åker jag till polen med david. hoppas ni får en bra sommar, kanske blir det ett modeinlägg då och då.

Streetstyle






Inspiration från gatan, notera att alla har högklackat, och det är nog inget jag kommer sätta på mig till skolan. Det blir nog ett par snygga enkla svarta stövlar, eller indianboots (dem låga med fransar)


Dagens outfit 20/7



Snyggt par, snyggt klädda. 

20/7

Dålig uppdatering, jag vet. Men det är svårt att hinna blogga när det är sommartider. Dåligt väder i sthlm, vilket är trist för då kan man inte bygga upp sin bränna ännu mer. Snart blir det gotland och efter det förhoppningsvis Polen med min David, men just nu får jag göra det bästa av varje dag, och försöka hinna blogga.

Favorit


Och så bjuder vi på ett leende

Jag i mitt favorit linne den här sommaren, som inte syns så mycket på bilden tyvärr. Den är iallafall v-ringad och illrosa, en fin färg att ha på sommaren när man har blivit brun. Jag köpte den på H&M för något år sen, vet inte om dom har kvar den. Den andra tröjan kommer från Zara man, och är min Davids.

14/7


Outfit by me



Klänning, Topshop
Jeansväst, H&M
Ballerinas, Marc by Marc Jacobs
Väska, Urbanoutfitters

Hösten 2008

   
Oscar De La Renta

   
Chanel

   
Gucci

tre designers, många favoriter.
fler kommer också i senare inlägg.


Dagens outfit 13/7


Lauren Conrad, love her shoes.


Mamma mia



Filmen var riktigt bra, jag började på nytt älska Abba låtarna, för jag lyssnar aldrig på dom längre. Jag blev också lite förvånad över hur bra vissa av skådespelarna sjöng, tillexempel Meryl Streep. Efter att ha sett henne i Dvjäluen bär Prada så var det lite svårt att föreställa henne sjungandes och dansandes, ellerhur? Jag tycker iallafall att filmen är sevärd.

12/7

Har precis solat, nu ska jag äta, sen halv 7 blir det mammamia, rapport om filmen efter det.

Exotic fantasy


Lacroix

Balenciaga

Yves Saint Laurent

Le cheap c'est chic

   

Det finns inget som säger att billiga kläder är fula, utan tvärtom kan dom var mycket snyggare än designerkläder, vilket jag tycker stämmer till största del. H&M är en mycket bra budgetbutik, samt Zara, Indiska och Ginat, även om man inte alltid hittar något fint varenda gång. Här är lite inspirationsbilder för hösten 2008 (skinnjackan verkar hålla i sig ett tag till, men samtidigt är den också en klassiker som antagligen aldrig kommer bli ute), från Elle med plagg från billigare klädkedjor som Mango och H&M.


Svensk sommar



Man kan ju inte klaga, och förhoppningsvis håller det i sig såhär också. Att det är lite moln gör inte mig så mycket, för annars tycker man ju lätt att det blir för varmt. Idag är det min pappas födelsedag, så grattis till honom, 58 år gammal.
Dagens outfit till ära: ny randig tubtob klänning från ginat.

Haute Couture


Christian Lacroix

Chanel

Elie Saab

Valentino

Elie Saab (favorit)

Elie Saab (favorit)

Bohochic



Fin detalj med band i pannan, den nya sommar asessoaren, värt ett försök right? Om Mischa lyckas så borde även vi.


Dagens outfit 10/7



Sååååå snygg Lauren Conrad. Bruna ben till vita klänningar är underbart!

Sommartider hej hej

Hörni guys, det ser ut som att det kommer bli bra väder de närmsta dagarna, jippie!
Jag har precis tagit en dusch nu efter att ha kommit in från gården där jag har solat, och nu bär det av till Strandvägen för en glass och ytterligare lite solning. Nästan så att man tycker att det är för varmt, men jag ska inte klaga, för David som är i Spanien har all rätt till att tycka att det är alldeles för varmt med tanke på att det är runt 30 grader där.

Dagens outfit: Gul klänning med volanger nertill, från Zara.


Bodies



Två väldigt härliga färgsprakande bodies från Monki. Båda är väldigt snygga att ha till ljusa slitna jeans och jeansshorts.

Stella McCartney's Fall







Några favoritklänningar från Stella McCartney's höstkollektion som var förövrigt mycket fantaskisk, likaså alla hennes andra kollektioner. Vill du spana in mer av den? Gå in då på style.com

9/6

Idag: solat, shoppat (en klänning från ginat)
Nu: bloggar, snart the hills
Ikväll: SATC och mer bloggning förhoppningsvis

Party in red



Så snygg partyoutfit, jag menar, klänningen fångar en verkligen och den var riktig fin med volangerna upptill, antagligen just det som gör klänningen också.

Going out?




Svindyr outfit, men en dröm att ha på sig.
Du hittar alla plagg på netaporter.com

Candy



Som godis i mina ögon, mer min smak än högklackade.

De gula, Marc by Marc Jacobs
De lila, de rosa och de vita, Maloles

Du hittar alla på netaporter.com

Easy to look at



Att kunna gå snyggt i högklackat är något varje kvinna vill uppnå, eller? Jag äger 2 högklackade, vilket inte är så mycket, och sen har jag ett dussin par av ballerinas, vilket är mer.

Skorna upp till vänster, Burberry och Fendi
Skorna under, Christian Louboutin

7/7


Dagens vill ha 7/7



Marc Jacobs såklart.

Måste.Ha.Den.Nu



I ett inlägg för ett tagsen skrev jag hur underbar Peaches spetsklänning var, och nu verkar Topshop ha gjort en imitation av den! Jag bara måste ha den, perfekt i sommar och i höst. Oh happy day.

Mer Ungaro

        

Vilken vacker design han har! Denna kollektion känns mer exotisk, men ger också en utomlandskänsla, kanske brasilien denna gång? 

Emanuel Ungaro

      
 
Snygg design, känns lite italienskt, eller iallafall en design som man skulle ha utomlands, tillexempel då Rom.

<3



Jag saknar dig, så himla mycket..

6/7


Stars



Chanel har den perfekta "star" klänningen, jag hittade ingen bra bild på den men den här klänningen liknar som mest, och visst är den fin? Jag har inte sett så mycket stjärnmönster här i Stockholm, om någon har så tipsa gärna.


Outfit by me



Allt från Topshop


Lördag

Idag: solat
Outfit: blommig klänning, bikini
Ikväll: film och godis

Bag in da box



Haha asså första gången när jag hörde den här låten tyckte jag att den var riktig konstig, och det är den väl fortfarande, men på något sätt är den faktiskt bra, det är skönt beat i den. Dom sjunger om boxvin..hmm, annorlunda inte sant? ;)

Rapport:SATC



Jag tyckte att filmen var bra, men såklart så är serien mycket bättre! Underbara kläder, och de snyggaste outfits hade Carrie, mina favoriter var den gröna dräkten med nitbälte i midjan, den rosa klänning med öppen rygg och nitbält i midjan, och den vita med stora blomman. (de flesta assesoarer var tydligen Louis Vuitton).
Se den!

Outfit by me




Blus - Topshop
Shorts - Topshop
Skor - MrsH
Tygväska - Marc Jacobs

Dagens vill ha 3/7



Grymt häftig klänning som Kate Moss har, skulle vara perfekt att ha en festkväll. Snyggt med röda naglar till också.


Sweet seventeen




Puss på min älskling som idag fyller 17 år, GRATTIS
Hoppas att killarna firar dig ordentligt nu nere i Spanien

3/7


London style

     

Festival. En del kändisar på plats. Och jag skojar inte, ALLA hade regnstövlar, jeansshorts var även en favorit bland tjejerna. Här är mina favoriter på bild. Och såklart, dom kommer från London, the city of fashion people.

A perfect match



Fräscht med vit skjorta i sommar, går att kombinera till allt. Perfekt matchning är också en skjorta och ett par pilotisar, Lindsay knows how to do it.

Som vita moln



Klänningar från Topshop

Summer dance



Jag har upptäckt en ny radio station, tack vare David.

107.5, som troligen har sommarens bästa partylåtar!


Två favoriter som spelas där är:

Let me think about it - Ida Corr ft. Fedde Le Grand
9 PM - ATB


Check it out!



Partyfeet



Jag gillar ju inte riktigt att gå i högklackat, och jag gör aldrig det. Men det finns så himla fina högklackade skor därute, och kanske tycker jag om högklackat mer när jag blir äldre. Skulle däremot inte ha något emot att ha ett par utav dessa Louboutin skor, vilka underbara gröna att ha på sig en utekväll till ett par långa bruna ben.. *dreggel*

SATC ikväll

Har gjort: solat på gården
Ska göra: se satc filmen

Ska bli spännande att se hur sex and the city filmen är, och hur dom är klädda vilket dom flesta talar om.
Kvällens outfit: blommig fodralklänning - mammas gamla, ballerinas med nitar - zara

efter filmen gör jag en kort rapport om hur den var
peace out!

Glass i stora lass



Glass är gott, men om man utgår från min pose så ser den inte så god ut, haha.
Dagens outfit:

Svart, tunn slapp tunika - mammas gamla
Trasiga jeans - tiger
Svarta ballerinas med nitar - zara
Brun axelremsväska - h&m

RSS 2.0