Dagens vill ha 29/6



Blåblommig korsett från Topshop, underbar till ett par jeansshorts! (som jag ännu inte har skaffat, fan.)

29/6


New: Fashion icon



Jag har en ny modeikon, kan ni gissa vem? Jo, Elin Kling i all ära. Hon har en grym klädstil, som är enligt mig en blandning av Kate Moss och Mischa Barton. Hon har antagligen drömjobbet, förutom Ebba Von Sydow. Jag brukar läsa hennes blogg dagligen och just nu är hon i Las Vegas där det är 42 grader, (såå avis!), okej lite väl varmt, men här i Sverige här är det ju knappt 20 grader. Elin Kling är iallafall någon värd att inspireras och ta efter av, jag älskar alla hennes kläder!

Dagens outfit 28/6



Randigt är snyggt även i sommar, och då väljer man nog ränder i ljusa färger och inte så mörka. Kan tipsa om att det finns en hel del fina randiga toppar på Monki. Något som står på min shoppinglista i sommar är definitivt gladiatorsandaler.

Princess cake



 


Bilder från vår dag inne på Beyond Retro, fina klänningar, ellerhur? Dessa var också mina favoriter (dvs dom jag har på mig). Och om ni är osäker på vem som är jag så är jag tjejen som är till vänster på första bilden.



Peace out!

Merci Nina



Tänkte bara slänga in ett lite tack-inlägg till min kära kusin Nina för den superfina nya looken på bloggen, eller vad tycker ni?


Sol och ballerinas



Djurgårdsstek idag, till vänster ser ni mina änn så länge, ganska bruna ben (ska bli neger, och sen ser dom inte så jättebruna ut på bilden, dumma upplösning!), och mina underbara ballerinas från H&M.

27/6


Favoriter är svagheter



Volanger, spets, rosetter och blommor - mina svagheter
Chloé, Stella McCartney - mina favoritdesigners


  

Dagens outfit 27/6



Gillar Nicole Richie's frisyr.

Nytt

Idag var vi på stan, och äntligen shoppade jag lite på rean. Det blev ett par hallonrosa mjukisbyxor från Zara (99:-) och en jättesöt tubklänning med blommor på (129:-), snacka om fynd. Bilder kommer senare!

Beyond Retro


Stora Beyond Retro i Souk gallerian

Inte visste jag att man kunde ha så kul i en second hand butik, men nu har jag provat på det tillsammans med min syster och kusin, och kul var det! Jag och Nina (kusin) ställde oss i provrummet och in kom min syster med runt 10 klänningar, vissa av dessa var riktigt söta, dom såg ut som bakelser. Jag hade två favoriter, och bilder kommer senare! Men som sagt, titta in i Beyond Retro, man kan hitta riktigt roliga grejer, både som man använder flera gånger och en del bara en gång.

25/6



Jag älskar det här fotot, det är hon som har makten i den, vilket syns väldigt tydligt i kroppsspråket. Oftast på parfymannonser och andra modellbilder brukar det oftast se ut som att det är mannen som har övertaget över kvinnan, men den här gången är det annorlunda. Sexigt värre!

What happened?

 

Oj vad har hänt Karolina Kurkova? Inte såg väl hennes kropp ut så där förut på catwalken, och inte kan det väl vara något fel på kameran. Efter ett tag i modell karriären börjar väl alla påfrestningar lämna sina spår, för visst får dom stå ut med mycket kroppsmässigt.

Outfit by me



Enkel men snygg, älskar byxorna.
Allt från Topshop!

Ralph Lauren



Okej. Forever21 borde komma till Sverige, men om det är något som verkligen borde finnas här så är det Ralph Lauren kläder för kvinnor! Visst, det finns en del på en affär i NK, och i fältöversten, men nu pratar vi bara om en liten mängd, och inte om något större utbud. Varför ska det finnas en Ralph Lauren butik bara för killar på NK och inte någon för oss kvinnor? Kan det bero på att killar handlar mer kläder där än vad vi tjejer gör? Föredrar vi att heldre gå till H&M eller Zara? Jag kommer iallafall alltid ha min tröja i åtanke, som jag nämnde i tidigare inlägg.

NK rapport och annan rapport

Orkade inte ens spana in damavdelningen på NK, så kort rapport: var inte där, eller jo på NK var jag, men bara på killavdelningen och det mesta var bara 30 %. Den affär som alltid kommer att ha bäst rea är Zara, för där har dom 50 % på ett mycket stort utbud, så jag tipsar er till att spana in där.


NK sale



Ska strax bege mig iväg till den berömda NK rean. Varenda gång jag går därifrån så är jag oftast besviken, antingen för att det är mest 30 % på de flesta plagg (okej, typ alla plagg), eller för att dom aldrig har någonting fint och bra från Ralph Lauren kids, och då menar jag pojkkläderna som finns. Jag har, och kommer alltid att vara, på jakt efter den klassiska Ralph Lauren tröjan med en flagga på, men eftersom att man bor i Sverige så går den typ inte att hitta. Jag ger en kort rapport sen om hur NK rean var.

Ramsö



Nu drar jag till Ramsö med David, Gustaf och Palina för att fira midsommar över helgen, så någon bloggning blir det inte. Något större lager av klänningar har jag tyvärr inte packat ner eftersom att det inte verkar bli så bra väder i helgen, men som sagt så är det alltid finare i Stockholms skärgård än i innerstan (vi får väl hoppas på det!). För att få in lite mode i det hela så kan jag berätta vad för kläder jag har valt att resa i:
- skinnjacka, zara
- randig tröja, topshop
- linne, h&m
-ljusa slitna jeans (fick ytterligare ett hål när jag satte på mig skorna), tiger
-skor, converse

fashionist, javisst!
ha en bra helg allihopa :)

The edge of love

  

Supersnygga Keria Knightley och Sienna Miller på världspremiären av "The Edge Of Love". Keiras byxdräkt var supercool och Sienna var som vanligt snygg i den kanske mest moderna assesoaren just nu, hatten. Keira Knightley, är en utav mina många, favorit skådespelare. Måste bara tillägga att Marcia tycker att Keira är ful, och att jag är snyggare än henne, ja tack för den, det är det nog inte så många som tycker.

Knytkalas



En mycket söt Emma Watson med band i håret, kanske något man borde prova sig på någon dag. Rosetter överhuvudtaget är mycket fint, och de går att ha på så olika sätt.

I <3 Lindsay



Jag förstår inte hur man kan vara såhär snygg. Lindsay Lohan, troligtvis världens snyggaste ungdom. Hon har dessutom snygg klädstil och jag tycker hon passar i alla hårfärger förutom svart kanske. Men som snyggast är hon i brunnett, och hon får en att vilja ha fräknar, så sött. Lindsay kör också min kamera pose som jag brukar göra, det vill säga huvudet lite på sne och ett leende på läpparna (haha).

Rädda Willy



Det här med t-shirts och budskap, jag gillar det. Snyggt tryck = snygg tröja = bra budskap. Men det finns också snygga väskor med budskap på, så man kan ju alltid variera. Min favorit tröja (som jag tyvärr ej har på bild) är den där det står "Save the rainforest" på, inte för att jag är någon miljöaktivist, men regnskogen är faktiskt viktig för vår planet. En annan favorit är denna väskan, "Save the whales", förutom att det är en väldigt unik art så är dom också söta. 

Kom hit, nu!



Sååååååååå sjuuuukt fin. Jag vill ha den, ännu igen en underbar klänning från Forever21, som INTE finns i Sverige, jag får damp. Åh alltså se hur perfekt den är, färgen, rosetten, modellen.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, eller vad säger ni?

Svensk sommar



Söta blusar à la Topshop, perfekt till vardag som fest.
P.s vädret i Stockholm suger (typisk svensk sommar, då det inte blir mycket användning av tillexempel blusar som ovan), och att Sverige förlorade mot Spanien gör inte saken bättre.

14/6


You and me always



Till min David, som alltid får mig att le.
Jag Älskar Dig
The Wannadies - You and me song


Hilary Duff



Hilary Duff är allitd lika snygg. Hon anstänger sig inte med vad hon tar på sig, åtminstone så ser det inte ut som det, vilket är bra. Själv tyckte jag att hennes scarf var väldigt fin, undrar om det kan vara en Burberry med tanke på rutorna..

Dagens vill ha 10/6



Superfin ljusrosa klänning från stylebystars.com, perfekt att ha en sommarkväll då den är lite mer av en festtyp klänning. Och apropå klänning, imorgon då jag har avslutning ska det tydligen regna, asså VA?! det är orättvist, för jag som hade köpt en ny klänning att ha på mig och nu måste man helt ändra outfit. Nej blä på Sverige.

Colours of the rainbow

     


Design Isaac Mizrahi

Tänk alla sommarens glassfärger, blåa fjärilar och ängens blommor. Snart midsommar och jag ska klä mig i himmelsblått och vitt. Årets sommarkollektion från Isaax Mizrahi bestod mycket av himmelsblått, och det är väl inte så konstigt med tanke på att det är en otroligt fin färg att ha på sommaren, särskilt om man har blåa ögon.

5/6


MaryK in Elle

  

Mina favorit bilder från Mary Kates modereportage i amerikanske Elle. Hon blir väldigt vacker på bild och jag älskar sommarkänslan i dom, coola kläder dessutom.

Partytrend



Älskar de båda klänningarna, snyggt med mörk metallica och guld. Skorna var också helt underbara.

The dream



Att bli modell är väl kanske den mest vanliga drömmen bland unga flickor. Jag är en utav dom som har haft den. Jag hade en period då det var det enda jag verkligen ville göra, jag tog ofta bilder på mig i olika ljus och "poser", absolut inga fjortis bilder utan dom var mer naturliga. Under den tiden hade jag kontakt med min kusins pappa, som är fotograf och som har tidigare erfarenheter med modeller, han fick mig att hoppas att jag en dag kunde bli det. I den värld vi lever idag, är det svårt för vissa att nå det målet, för att bli modell ställs vissa krav. Jag har tillexempel inte den rätta längden, 1.65 är alldeles för kort. Idag har jag gett upp drömmen om att bli modell, dels för att det är otroligt svårt att komma in i den branschen och sen dels för att även om många säger att jag har ett klassiskt vackert utseende, så ser jag själv inget unikt i det. Många modeller har något särskilt med sitt utseende, det skulle jag inte säga att jag har. Jag kommer alltid att faschineras av fotografier och modeller, jag älskar att kolla på bilder och bara titta på dom som har något unikt och ett riktigt vackert utseende, de bilder jag fastnar för sparar jag, och en dag har jag bestämt mig för att göra ett kollage med dom modeller och fotografier som jag tycker bäst om.


3/6


Sol och bad, bikini i största grad


Bikini, H&M


Årets bikini, för mig iallafall. Babyblå med vita ränder, härlig färg och ännu härligare till en solbränd kropp och solblekt hår. Måste ut och shoppa lite sommarplagg nu, innan allt tar slut, för det brukar finnas en tendes till att ALLA vill ha det jag vill ha.

Match making

Spencer Pratt

Skärpning Spencer, det funkar inte att du klär dig som en luffare medans din snygga flickvän Heidi anstränger sig. Det är snyggt med par som matchar varandra på något sätt i deras klädstil, men så stora skillnader som denna är inte okej. För övrigt så tycker jag starkt om Heidi's väska, härlig färg att ha i sommar.

Sweet things



Vill ha allt, nu.

Himmelsblå



Favorit i repris. Mischa Barton i en så otroligt söt himmelsblå klänning med stenar som pryder halsringningen. Underbar klänningsmodell helt enkelt.

Skönhetstips



Citron är inte bara en frukt, utan kanske också en skönhetsprodukt. Jag har två naturliga tips att dela med mig av, som endast kräver en citron, lite vatten och solljus.
Första tipset: citron sägs vara en utav dom bättre deodoranterna, så gnugga en citron i armhålan, vänta i tjugo minuter och sen duscha bort det (jag har själv inte testat det ännu, läste om det i Elle ganska nyligen).
Andra tipset: detta tips fick jag från min käre vän Sara, och jag är väldigt tacksam för det! Innan du går ut för att sola, häll några citron droppar i ditt hår och du ska se att det bleker snabbare.


RSS 2.0