29/4

 

Dagens vill ha

 

Så fin, jag älskar modellen! Från urbanoutiffers.com

Rayban eller pilot?



Jag har äntligen hittat ett par solglasögon som faktiskt passar mig, och det är ett par wayfares inspirerade från Urban Outfitters, 225 spänn kostar dom, och det är väl okej för ett par snygga brillor? Frågan är bara om jag ska köra på ett par sånna, eller leta vidare efter ett par pilotisar..?

Dåliga dar

Tunika

Jag gillar den här tunikan från indiskas hemsida (indiska.com), men jag kan inte förstå att den ska kosta 499 spänn, helt ovärt!

Idag var jag på stan med Roya, och vet ni vad, jag hittade inte ett SKIT! Jag blir så himla trött av att gå på stan och sen aldrig hitta något, det suger verkligen, och det värsta är verkligen när man börjar bli desperat och tycker att vad som helst är snyggt, bara för att man vill så gärna köpa något, men den gränsen nådde jag inte riktigt idag. Roya är på jakt efter en klänning från Indiska, men nix, den hitta hon inte, och jag vill bara ha något sött.

Where did the sun go?



Värst va det ska vara jobbiga moln hela tiden, jag vill ha sol och jag vill vara brun, precis som Filippa Hamilton.
Snart ska jag iväg till skolan, och då ska jag ha min geografi presentation, men det kommer gå bra. Sen kanske jag köper mig en klänning, vi får se. Hej!

Sarah? Carrie!



En bild tagen för ett tagsen må jag tro, för idag ser dem äldre ut (eller jag har kanske fel), Sarah och Matthew, gud det känns så konstigt att kalla henne Sarah, jag tycker Carrie känns bättre (haha). Jag gillar iallafall hennes klänning väldigt mycket!

Sailor



Överst: Topshop
Nederst: H&M

Dagens vill ha

Mulberry Ice-cream clear tote


Den ultimata strandväskan, eller vad tycker ni?! Plastig och med glassig glass på! Från Mulberry (netaporter.com)

Om jag vore..

See by Chloé Silk sleeveless dress

Om jag vore en klänning, så skulle jag vara en See by Chloe!

I veckan



Imorgon är kista presentationen över, och sen är det valborg och sen är vi lediga på fredag, kanske sköna vecka iof! I helgen ska det bli sol och bra väder, fan då suger det verkligen att jag ska gå mattekurs på östra real inför nationella. blä. jag vill ju sola.

Syster



www.llea.blogg.se

Marie Antoinette för en dag.



Leos idé om att vi skulle sitta på djurgåden i fina klänningar, äta bakelser och leka Marie Antoinette på hans födelsedag (om det blir fint väder) tycker jag är den bästa idén någonsin! Jag älskar Marie Antoinette, bakelser och vackra klänningar, och va skönt det skulle få vara att leva sig in i det liv hon hade, och bara ligga där en varm vårdag med grädde på nosen.

P as in Pucci

Emilio Pucci Printed leather ballet flats

De här skorna hade jag i ett tidigare inlägg, och jag vill bara säga att det finns en hel del Pucci inpiserade plagg ute just nu, framför allt i butiken Monroe i Sturegallerian, men sen så finns också, exakt dem här färgerna på en bikini på Twilfit, så den måste jag köpa.

Puss

Jag vill bara säga till Filippa, mig själv, och alla andra där ute, att presentationen ni har om några dar, eller provet ni ska göra imorgon, eller talet ni har nästa vecka, avgör inte hur lycklig du kommer att vara i ditt liv.

Not


Drew Barrymore Underwater
På torsdag då helvetet är över, jag då tänker jag banne mig köpa en klänning bara för att jag har varit så duktig i skolan alla dessa veckor som har varit hittils! Kanske blir det den blommiga från gina tricot, we'll see..


Våren är äntligen här



Vilket väder! och den här gången skyller jag faktiskt på det fantastiska vädret som har varit i helgen, då har jag ju såklart inte varit inne så mycket, och därför inte bloggat. Jag har solat varje dag och början redan få en bränna, mycket plugg har det inte blivit, men så är det bara. Snart är det sommarlov!!

VW

Vivienne Westwood Gold Label Lily wedding gown


Vivienne Westwood

Är det jag som ser fel, eller är inte detta klänningen som Carrie har på sig i Sex and the city filmen? jo det måste det ju vara. Nu finns den iallafall att köpa på net-a-porter.com

Blue shu

Christian Louboutin Short Tina 120 suede ankle sandals

De är balla, snygga och häftiga. Knallblå sko från Christian Louboutin, förstå vad snygga de skulle vara till ett par bruna beeen!

Maskhål


Leggings från ginatricot

Hål i strumpan, hett eller inte? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Vad tycker ni?

Lavendel och rosor



Klänningar från ginatricot

När man får höra att det redan imorgon ska bli mycket varmare, och att det ska vara cirka 20 grader och sol i helgen, då blir man riktigt glad, för då känner man mer att sommaren är snart på väg. Ska nog passa på att sola lite, men sen så måste man ju plugga också, skolan är inte över änn!

Lo

  

Lindsay Lohan är min favorit kändis, hon är snygg och hon har en egen stil! Hon passar bra i alla hårfärger, och hon blir alltid bra på bild. Virkade klänningar är väldigt gammeldags, och när jag såg den här bilden så slog det mig att min mamma har en virkad klänning, så kanske man ska plocka fram den och se om man passar i den? För isåfall tänker jag också gå runt i en sån i sommar, precis som Lo.

Rosa.


Allt från net-a-porter.com

Om jag hade lite mera rosa, så hade jag nog varit lite gladare..

Påminnelse



Den 24:e april släpps Matthew Williamson kollektionen på H&M, och jag lär nog inte springa dit, eller kanske, vi får se. Men ni kan ju alltid gå dit och shoppa loss. Fan!

I'm in hell

Vecka 17 (dvs denna vecka) och nästa, vecka 18, är två helvetesveckor. Jag orkar inte med skolan längre, herregud vad trött jag är på den, man har ångest varje dag och vet inte riktigt vart man ska ta vägen, och nej det är inte på grund av att jag går stockholms bästa skola, (eller jo kanske), men det jag vill komma fram till med det här jätte onödiga inlägget som inte handlar alls om mode, är att jag inte lär blogga så mycket på två veckor, kanske något litet, men inte mycket.. Man får väl glädja sig med att sommarlovet är snart här (ellerinte!!)

Puder

 

På rosa moln svävar jag omkring, och jag njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner, jag tänker stanna hääär.. dubidubiduibuiii.

Klänning och kjol från H&M, båda är helt underbara.

Dagens vill ha

Lover bikini


Superfin blå bikini! Skulle sitta jättefint på en solbränd kropp, nu vill vi ha soommaaar.
Bikinin hittar du på Elle.com

Outfit by me



Allt från Topshop.
Skorna är ju bara för snygga!!

18 april



En kall vårdag är det ute idag, om man ens kan kalla 5 plus grader vår, solen som skiner utanför fönstret och den blåa himlen lurar en verkligen, tänk att det fortfarande är så kallt i mitten av April. Skönt att jag då inte ska springa ute idag, måste plugga faktiskt, har sjukt mycket i skolan just nu.

För länge sen..



Såhär såg jag ut när jag gick ut högstadiet i nian, haha. Det var min balklänning det, och så hade jag jackan från Madonna kollektionen på H&M, och så guld sandaletter från Zara, me likey.

15/4



A white hourse and jeans.

Dagens outfit



Sienna Miller gillar rött, det har hon visat vid flera tillfällen, och hon passar i det också. Jag gillar klänningen, håret, röda läpparna, allt!

Ekologiskt



Kläder från Elle.com


Jag hade faktiskt svårt att tro det själv, alltså att ekologiska kläder skulle vara snygga, men faktiskt så kan de ju vara det! Inte större skillnad är det iallafall på de och dem som finns i butikerna, beror ju på såklart vad man letar efter, men en marinblå kjol eller en lång kofta är ju ganska eftertraktat, och varför inte köpa det i ekobomull då?

Nu.



Jag är trött, orkar inte plugga. Men jag måste, fast jag vill inte. Matte kan dö, monsieur Ibrahim också, nej juste, il est morte.

Monkigirl



Jag skulle nog inte säga att jag är en Monkigirl, jag handlar inte tillräckligt mycket där, ibland kan det bli någon topp, men på senare tiden har jag bara köpt en kjol. Ska nog gå dit igen för de ser ut att ha finfina klänningar, och man kan ju inte direkt påstå att det är dyrt på Monki, en klänning för 400, eller en kjol på 250 är ju inte dyrare än Zara iaf..  
Are you a monkigirl? :)

Dagens outfit



Alexa Chung i all ära.

Dagens vill ha



Gröna klänningen från Balmain är så fin, och skorna skulle inte sitta helt fel heller.

14/4


The Rydberg Tribune

Här har ni inlägget som jag skrev för Viktor Rydbergs (OPL) tidning, kul va!

http://www.therydbergtribune.se/2009/04/gastinlagg-hos-chique/


Matthew Williamsson

  

Vad coolt att han ska göra nästa designer kollektion för H&M, kanske blir den mer lyckad än alla de andra, för Cavalli eller Viktor & Rolf var knappast någon hit. Jag ska iallafall ha den bruna skinnjackan och ett nitbälte, fast dyra är dem, iallafall skinjackan (2 050 spänn). Först till kvarn den 23 april!

Prom





Idag hjälpte jag min syster att hitta en klänning till sin skolbal (går ut högstadiet), och det är faktiskt svårt, det kommer jag ihåg att det var när jag även var ute och letade. Men egentligen så kan man ju faktiskt ha en vardaglig klänning, fast man lägger till läckra assesoarer och coolare smink, sen så tror jag att man faktiskt också kan hitta guldkorn på second hand.

Ett vårigt Stockholm




Hej!
Kom tillbaks igår från en härlig vecka i Warszawa, vädret var bra, maten var bra, och såklart shoppingen. Jag köpte en vit sommar klänning från Bershka, en kjol och ett linne på en as cool second hand butik, leggings med orm mönster, och en termos från Starbucks, haha! Vad härligt att komma hem till ett varmare Sverige också, nu kan man äntligen gå i tunnare jackor. Imorgon är det skola.


Tropiska böljor

Gucci Spring 2009 Ready-to-wear Collections - 009 Gucci Spring 2009 Ready-to-wear Collections - 015
Gucci Spring 2009 Ready-to-wear Collections - 041
(Gucci Spring 2009)

Spring is all about exotic patterns..

Påsklov



Imorgon 20.00 sitter jag på planet till Warszawa! Satt och bläddrade lite nyss i en Elle tidning från första numret i September där man hade skrivit artikeln "Det våras för Warszawa", och det gör det verkligen, nu är det vår och det kommer till och med att vara 20 grader där, jippie, nu kan man packa ner lite vårkläder. Sprang i på Zara idag för att köpa två koftor och jag kan säga att jag mådde riktigt dålig av att vara där inne, eftersom att det fanns så mycket fina kläder, och för lite pengar i min ficka. Aj aj.

RSS 2.0