Sweet sunday



Mellandagsrea allihopa, wiho! Jag har redan lyckats fynda tre klänningar, varav två är av sammet och kommer från Urbanoutfitters, och den andra är från Zara. Det är söndag men det är jullov vilket betyder att alla dagar är likadana, och den här låten gör det mycket bättre.

Möjliga nyårsklänningar..

Notte by Marchesa Crystal-embellished silk dress Hervé Léger Dégradé bandage dressCatherine Malandrino Ruffled silk-chiffon mini dressThread Social Silk-organza asymmetric dress Acne Gigantic Print asymmetric silk dressRachel Gilbert Sofia silk-chiffon dress

..om jag hade haft råd såklart. Vilken är eran favorit?

Tic tok



Tick tack, tick tack.. imorgon är det julafton och det ska bli riktigt mysigt, i min fina indiska klänning! Sen på fredag blir det utgång, vart vet jag inte än, vet bara att jag taggar till den här låten! Weeey!

Dakota

 

Dakota Fanning är inte längre ett småbarn, som nog många av oss har märkt. Hon är nämligen 15 år och spelar fortfarande läskiga roller/filmer, senaste är som ni alla vet "New Moon", där hon är, enligt mig sjukt snygg.

Sweet and sexy

     


Julafton med indiska

Alekhya

På julafton ska jag ha den här finfina klänningen som jag hittade på Indiska, och jag har faktiskt spanat in en till som jag vill lägga vantarna på, och den ser ut såhär:

Klänning

Det blir nog en sväng på stan idag iallafall! Dessutom vill jag köpa ett par sammetsleggings, igår var dem slut på Monki, buhu!

Natural

[Noorda2.jpg]


Blumarine spring 010

         

Snacka om att bli glad efter att ha sett dessa vackra färger. Ljusa färger ger hopp om en ljusare dag, och förhoppningsvis så får vi många ljusa soliga dagar i vår då man kanske vågar använda en starkare färg, och jag tror även att jag sa det här förra sommaren, att våga använda starka färger såsom gult och rosa, för på en solbränd kropp blir det hur fint som helst.


Moccabrunt



Jag har tonat mitt hår något mörkare, eller snarare väldigt mörkare. I vissa ljus ser det till och med ut att vara svart. Men jag skulle nog själv vilja säga att det liknar den hårfärg som Lindsay Lohan har ovan. Som frisören uttryckte det så är färgen jag har just nu "moccabrunt", hehe.

Be mine



Ibland önskar jag att Leonardo var min man i Titanic, och inte Rose's. Han är så sjukt söt i filmen, och en helt underbar karaktär, jag önskar att det var han som höll om mig och ingen annan. Herregud vilken crush.

Eet


20 dec



Idag är en dag då man inte vill gå ut. Det snöar.

Denim och..

     

Hos Stella McCartney ser vi en hel del denim och såklart.. blommor och volanger!
För hela kollektionen, kika in på style.com

Balmain vårkollektion 010

           

Snart är våren här och vi börjar med mina favoriter ur Balmains vårkollektion för år 2010.
Jag måste säga att det ser väldigt mörkt ut för att vara vår. Mycket guld och stora bälten vilket ger mig känslan av gladiatorer, kanske var det inspirationen? Mycket militärgrönt är det också, så fram med den gröna jackan i vår, och skinnbyxorna ska vara på.

Stilkoll: Gwyneth Paltrow

    

Hon är inte bara en skådespelerska, utan också en stilikon som vet vad hon ska ta på sig på alla typer av mattor.


NY(gammal)årsklänning

  
(klicka för större format)

Som tips inför letandet av en nyårsklänning så tror jag att de bästa butikerna du kan gå till är second-hand. Skillnaden på second-hand butiker och butiker som Zara och H&M är att de plagg som man ibland lyckas hitta i en second-hand butik är unika. Att man ser en snygg klänning på tillexempelvis Zara innebär att ett par tusen andra tjejer troligtvis har tyckt samma sak som du, och därför är det inte lika kul att köpa en nyårsklänning på en butik där alla kan köpa den. Problemet med second-hand butiker är att man med största sannolikhet, inte alltid hittar något, men deppa inte för det, för jag tror att om man tar en titt i sin mammas gamla garderob, eller sin mormors så kan man med lika stor(eller liten) chans, hitta något där. Jag tror alla vill ha en klänning på nyår som ingen annan har, vilket såklart är problematiskt, men chansen är större att du känner dig unik ifall du hittar något fint på second-hand, så ut och leta!

4:e advent

Det är 4:e advent idag och istället för att drömma om en vit jul (vilket vi redan verkar få..) så drömmer jag om en strand och härligt blått vatten. De flesta svenskar åker ju till thailand över jullovet för att uppleva värme istället för kyla, något som jag gärna hade gjort också.. men, det är ingen idé att klaga, snart är vintern slut och då är sommaren här igen. Först är det julafton som gäller och högst upp på min önskelista hittar vi:




Parfymen CLEAN - shower fresh, med motiveringen: den är ju så god!

Skinn och nitar

  

Gant modevisning



I veckan fick jag vara med och jobba på Gants modevisning i Nacka strand. Det var helt sjukt kul, mina arbetsuppgifter var helt enkelt till att hjälpa modellerna att klä på sig, tyvärr fick jag inte de manliga modellerna, som för övrigt var sjukt snygga, utan jag fick två tjejer. Roligt var det iallafall, den enda nackdelen var att vi inte fick se själva visningen utan vi stod backstage hela tiden, men men..

Tips!

Taylor Momsen

Utång eller ingång, strumpbyxor med mönster har iallafall blivit en het trend, och de passar till det mesta. Taylor Momsen har sina till en skinnklänning, snyggt!

Update

Alexa Chung Hayden Panettiere Blake Lively

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera, och ber om ursäkt för det. Men det har hänt så mycket annat de senaste månaderna att jag helt enkelt inte har orkat, jag har inte haft någon motivation.
Men iallafall.. fest fest fest! Snart är det nyår och jag har inte hittat någon klänning, vet inte ens vad jag vill ha för typ av klänning.. får spana lite mer i butiker, men först måste jag spana efter julklappar. God jul på er!

RSS 2.0