In Sthlm

Kusin Nina hälsade på förra helgen.

Birthday kid

Fyllde 18 i fredags, känns riktigt(!) bra! Grattis till mig. Ny vecka, MEN på torsdag blir det PARIS!! Vintage, caféer och eiffeltorn here I come!

Sick and tips



Jag var inte i skolan idag :( Åh nej hur ska det gå, imorgon är det ju inspark och på fredag fyller jag ju år!! Jag tänker banne mig inte vara sjuk då!

Lite tips för att se ut som Coco: Ta ett svart band och knyt löst runt kragen på en vid skjorta, eller ta ett tjockare band (exempelvis i sammet) och knyt runt handleden. Så fint!

Nu och sen


Tillskillnad från Marie Antoinette (och mig) så gillade Coco inget "sött" och rosa.

Ont i halsen men förhoppningsvis är jag 100 % frisk på fredag. På onsdag blir det inspark, temat är "cirkus" och jag ska vara clown, på torsdag argumenterar jag i svenska C om att föräldrar måste bli bättre förebilder, och på fredag SMÄLLER DET! Jag har klänningen klar och jag vill bara sätta på mig den nu nu nu.

P.s Coco Chanel var underbar, mycket fin film och Audrey är så söt. För mig gjorde det ingenting att man inte fick se så mycket av hennes liv som designer (vilket var meningen), utan jag förundrades av det som hon inspirerades av! Hon såg alla svartvita detaljer under sitt liv, tillexempel nunnorna på barnhemmet och senare de rika damerna. Hon tyckte om färgen svart för att det enligt henne framhävde ögonen och därav den "lilla svarta".


Chanel in Paris



Snart strosar jag gatorna ner i Paris dock inte iklädd enbart Chanel. Rightnow.devote.se har tydligen en hel del bra tips när det gäller Paris. Jag vill gå på mysiga caféer och i häftiga secondhand butiker. Snaaaart är jag där!

18 på fredag, Coco ikväll



Jag har blivit förkyld, ont i halsen men ingen feber än så länge! Idag brnchde jag med några fina tjejer på "Elverket" som du hittar på Linnégatan. Mysigt var det och så smaskades det våfflor. Imorgon en ytterligare skolvecka MEN, ett stort MEN, jag är 18 på fredag!! Glad? JAAAAA!! Ikväll ska jag se Coco med mamma.

"Lill-lördag"

  


Lill-lördag spenderades på en båt för att fira Kajsa och Olga som fyllde 18, en sjuuukt grym kväll! Palina halkade, Oudalov spelade, vi DANSADE!

Sweet dreams



Nu säger jag godnatt och så hörs vi kanske imorgon! Puss.

Alexander Wang

   

Gråa färger och knästrumpor blir något mysigt att klä sig i en kall höstdag, och inte minst så inspireras jag av frisyren.


I biomörkret



Ikväll gick jag på bio med min kära Palina och vi såg "The ugly truth" haha rolig var den minst sagt, finns inte ett bättre sätt att spendera en söndagskväll med en biofilm. Se den!

Time chase us all



Ännu en ny vecka, herregud vad tiden går fort, och den jagar oss alla som sagt. Snart är jag 18 och det ska firas med Marie Antoinette tårtor, vänner och familj! Men först religionläxa, psykogoliläxa, historialäxa, svenska argumentation med mera, don't you just love school? Snart är den över.


Svartvit

Katlin Aas -

Älskar den här bilden, naturlig och så otroligt vacker. Hon håller händerna mycket fint också. Her name is Katlin Aas.

Pretty damn good



Så jäkla snyggt! Svart klänning med stora axlar, och så lite slappt bakåtslickat hår. Gaah!
Klänning: Zara

Höstinspiration


Weekend



Nu är det helg igen och den börjar jag med Idol imorgon klockan 20.00, tjiho! Och imorgon är det exakt två veckor kvar tills jag fyller 18, skickade ut mina ljuslila inbjudningar idag som pryddes av Marie Antoinette. Nu har jag köpt min insparksbiljett som är för min del min sista inspark! Temat är cirkus och jag funderar på att vara en clown haha.

3 weeks.

   

Middagen hos Palina var kul precis som alla andra gånger, men när man inte kunna följa med de andra ut så blev man såklart på deppigare humör, men äsch nu är det knappt tre veckor kvar tills min 18 årsdag! Då blir det utgång!! Mina inbjudningskort är ljuslila och pryds av Marie Antoinette. Beautiful.

I <3 Warszawa

    

I love Warszawa, and my polish family ;)

Leave the world behind



Sjukt jävla bra taggande party låååååt!

P as in..



Paris! Nu är det bokat! Den 1:a oktober sticker jag och David iväg till kärlekens stad(?) Paris!! Nu äntligen ska jag få komma dit för jag har aldrig varit där. Finns det någon som har några tips på bra butiker? Det uppskattas!
Wihoo Paris je t'aime.

H&M homepage



Det finns flera plagg jag gillar och vill ha från H&M just nu, dock finns inte alla uppe på hemsidan så jag valde att istället plocka ut några från deras sida som jag gillar, och som kanske inte finns i butik ännu. Imorgon vill jag shoppa, vi får se om det blir så..

RSS 2.0