Dagens vill ha





Kommer till H&M obestämt datum i April, för mer information, kika in på www.elle.se

Country love













Hängslebyxor, vad tror ni om det killar?

Inspiration

Street-chic-032509-b

032309_b

032009-Street-Chic-Daily-b

Nadine-Trad-b

Street-chic-daily-033009-b

Strumpisar

 
Båda från Urbanoutfitters

Det finns så mycket roligare användbara strumpbyxor, än bara de svarta klassiska som jag har, egentligen borde man ha ett större urval av strumpbyxor, eftersom att man använder dom minst lika mycket som jeans på hösten/våren, om inte mer..

VRG media

Jag har fått äran till att få skriva det första mode "inlägget" till VRG skoltidning, kul!
www.vrgmedia.se

Polski



På fredag åker jag till Polen, det ska bli så skönt att få komma bort från kalla Sverige, och förhoppningsvis få det lite varmare i Warsawa, men man vet ju aldrig. Jag ska iallafall plocka ner en trenchcoat.. Men innan lov blir det internationell ekonomi prov, och svenska nationella (som pågår i 5 timmar, yey).

Dagens outfit



Jag längtar verkligen tills man kan gå i vita sommarklänningar, tänk att Lauren Conrad kan göra det varje dag om hon vill, fy satan för att Sverige ska vara så kallt. Min kusiner som bor i Las Vegas lär ju ha typ 30 grader just nu, sköönt.

Everybody love music

 

Amy Diamond - It's my life



Darin - Run away

Två artister hatade av många, men jag gillar dom. Amy Diamond är hur gullig och söt och bra som helst! High five på den Filippa. Darin är också bra, iallafall den här låten.

Dagens vill ha



Mycket jag vill ha idag, men framförallt denna, så UNDERBAR! också från H&M (såklart).

Härliga volanger


H&M
Åh, jag jag vill ha en, i två färger.

Kappahl & Lindex



Överst, Kappahl
Nederst, Lindex

Kappahl och Lindex har nog alltid setts som dem tråkigaste butikerna bland ungdomar, de har aldrig haft några lockande skyltfönster, och deras kläder har helt enkelt inte varit tillräckligt fina och ungdomliga, för att vi ska gå in att köpa dem, lika lätt som vi går in och köper saker på H&M. Men, jag tror att Kappahl och Lindex börjar trappa upp litegrann, vad tror ni?

I wanna disco

Trend Report: Happy Hour
Disco skorna, från Christian Louboutin

Igår hade Palina sin studentskiva på Blue Moon Bar, och temat var sent 70-tal disco, fy så kul! Om man ändå var 18, 6 månader kvar to go.. blä.

Dagens outfit



Hon passar i blondt, men bättre som brunnett! Love the shoes and the dress.

She's such a fox!



24/3


Tights hit och dit



Modeller gillar latextights, iallafall Erin Whatson som jag hade i ett tidigare inlägg, och nu Lily Donaldson, dem får väl byxorna antagligen gratis.. Stupid models! Fast när jag tänker efter så gick dem kanske samma visning, who knows.


Prom night

  

Jag vill ha bal igen, det är kul att klä upp sig fint! Men, ett och ett halvt år kvar att vänta.. Dessa ovan skulle man ju ändå inte ha på sig, dessutom så påminner dom två vita mer om ett bröllop.

Burberry

Burberry Prorsum Burberry Prorsum

Psst..



Btw, filmen "Confessions of a shopaholic" var rolig, kanske inte som boken, men bra och kul!

Something like Pucci



Jag har fått världens finaste present av min David, en mönstrad, inspirerat från "Pucci" mönstret, klänning med strassdetaljer som är själva "halskragen", vet inte hur jag ska beskriva det bättre, men jag ska låta en bild göra det som jag laddar upp nån dag i helgen. Klänningen kommer från Monroe i Sturegallerian.

Tålamod



Igår under dan var det 5+ grader, så jag tänkte att det var dags att inviga min skinnjacka för våren! Men, det var faktiskt ganska kallt ändå, och idag snöade det igen och jag frös, våren är trots allt inte här än, men det visste vi ju alla..

Partyyy



Probably the best party song in the world.
Let it go - Axwell ft Dirty South

Update



Igår kollade jag på Let's Dance, och det sög med tanke på att Morgan inte gick vidare till final. Ikväll kollar jag på bio "En shopaholics bekännelser", vi får väl se om den är något bra, hoppas det.

Sol



Det blir verkligen så mycket lättare att gå upp på morgonen när det är klarblå himmel och sol ute! Snart är det vår, det lär ju troligen bli varmare i slutet av mars, men när jag nu tittar ut genom fönstret är allt grått igen, trist. Så därför drömmer jag bort till Spanien, blir det Marbella i sommar? Jag hoppas det.

Skönhet i svart







Kate Moss. Älskar pennkjolen och korsetten till, och så allt i svart, snyggt!

Dans le Paris



dans le Paris, les femmes était trés fashionable.. men vapen på tröjan är inte okej!


Dagens vill ha

Jag behöver:
sol
latex tights
svarta skinny jeans
nya våriga klänningar

Fredags

 

Två favoritbilder från i fredags hos filippa.


Mode på gatan

SCD_021509_s

SCD_021009_b

Anne-Z-Paris-10

Flower power



Uppe till vänster, klänning från forever21, till höger, blus från H&M
Nederst till vänster, klänning från Topshop, klänning i mitten Topshop, och kjol till höger från Gina tricot.

Blommor blommor blommor, jag älskar det, och på samma sätt som dom finns i naturen i olika sorter, så finns dom det även när det kommer till mode.

Dagens outfit



Erin Wasson.

Inspiration



Jag ska köpa ett par slitna jeansshorts, för det är snyggt.

Marc Jacobs



Marc Jacobs har så fina och sköna bilder, man känner sig verligen som ett med naturen, och så ser det ju så underbart ut, speciellt hur hon sträcker sig med sin väska mot himlen.

I väntan..



Nu får det banne mig bli vår! Jag vill ha sol, kunna använda skinnjacka och jeansjacka utan att frysa, att kunna gå barbent, eller åtminstone få gå i ballerinas. Nej usch, man känner sig verkligen blek och grå. Och btw, innan sommaren ska jag kunna gå riktigt bra i höga klackar, så dags för att öva!

Årets låt



För Axels "high on life" dans, för det sköna "skriet", och för att det känns som att man svävar på moln. Här har ni den, årets låt. Walking on a dream, by Empire of the sun

Pretty woman

  
(Klicka för att få större)

Julia Roberts, still a beauty, och varför skulle hon inte, hon har ett vackert ansikte! But then again, det har väldigt många skådespelerskor. Igår hemma hos Filippa var det kul, förutom att Sam lyfte mig och råkade ramla så att jag landade på min fot, och nu haltar jag. Men så farligt var det inte, jag försökte dansa ändå, haha.

Sevigny





  

A woman who certainly knows how to dress.

Hermès

       

Modern kvinnlig flygkapten. Mycket hetare yrke än flygvärdinna, eller vad säger ni? haha. Jag älskar alla jackor, så snyggt med pälskrage.

Bag



Haha, så praktiskt! Kanske inte något man skulle använda, men cool är den iallafall.

Transparent




Mycket svart genomskinligt just nu. Min syster har en transparent blus från Monki, och det kan faktiskt vara riktigt fint, bodyn ovan från American Apparel skulle passa bäst till ett par slitna ljusa jeans, röda naglar och en solbränd kropp. Och sen så måste man ju ha, antingen någon snygg bh under, eller ett linne, för brösten vill man ju inte direkt visa..

Sneak peek


En liten tjuvtitt på hur min hemsida kommer att se ut, undrar dock om jag inte börjar bli klar med den, vad tycker ni? Men jag vill bara klargöra att den här hemsidan inte kommer funka som någon riktig, utan bara som en layout. Den kommer alltså inte finnas på internet, utan ni får se på den här istället!

11/3


Hair

Nanette Lepore Spring Fashion Week Hairstyle

Finaste håret, mittbena och två flätor! Jättelätt att göra, och fint blir det.

Top 5 killar



Allt från H&M.

Shopaholic




Jag har läst boken, och tyckte att den faktiskt var bra, och lite små rolig såklart. Det är lite intressant att se hur hon går in i en butik, hittar något och tänker direkt att den måste hon köpa, och så gör hon det. Det är ju så ofta som man själv hittar mycket, men inte köper man varje plagg för det. Ett exempel i boken är hur hon går ut ur kontoret på sin lunch rast och går förbi ett fönster där dom har fått in en ny Hermes scarf, och hon går in i butiken och sen har hon spenderat typ 4000 spänn. När jag sen ser reklam på tv:n så tycker jag bara att den verkar väldigt fånig och överdriven, jag tappade helt lusten till att se den. Men, jag ska nog göra det iallafall.

Askungens sko



Klänning, Net-a-porter.com
Väska, Net-a-porter.com
Sko, Scorett

Jag fastnade för denna sko så fort jag såg den inne på Scorett, färgen är ljus rosa/beige med glitter i, och så den söta lilla rosetten och peeptoe! Verkligen Askungens sko, kan den bli Sophies? Jag vill verkligen ha den, men är det värt 1000 spänn?

Guldkorn


Här har ni den, guldkornet från Gina Tricot som jag fick syn på. Underbar!

Kändis snyggt



Peaches Geldof



Milla Jochovich



Diane Kruger

Dagens outfit



Att vi hade studiedag idag var väl förtjänat! Och skönt var det att sova till 11. Idag har jag varit på stan och gick in en stund på gina tricot medan David klippte sig, och vilka guldkorn jag hittade (men köpte ej), dels en svart pennkjol med nitar, en annan kjol med blommor i starka färger, och en blå "soldat" väst. Jag borde gå in dit i helgen igen och köpa någon av dessa. En annan kjol som inte skulla sitta helt fel är Claudia Shiffers ovan, en snygg Chanel sådan.

Snö :(



Man får knappast några vårkänslor när det har börjat snöa ute igen, bläääääää.

Fashion week: Paris

         

Stella McCartney. Jag älskar skinntightsen! Grymt snygga, påminner mig bara om att jag måste köpa ett par. Ett flertal av klänningarna skulle heller inte sitta fel, hängandes i garderoben.  

What Katie did



Tack Filippa för att ha visat denna låt för mig, så himla bra video också, det ska tydligen vara Kate Moss som dansar.

Vårlängtan



Om det nu bara är tre månader kvar till sommarlov(!!!) så kan det ju inte dröja mycket längre tills det bli vår och man kan sitta ute i solen utan att frysa, och faktiskt få lite färg på kroppen. Jag ska nog gå in på H&M någon dag och prova denna långklänning, bara för att se hur man ser ut i en, och sen så är den ju snygg dessutom.

Torka

Reese Witherspoon

Bloggtorka på Runways, ibland känner jag inte riktigt för att blogga, och det på grund av olika anledningar. När jag har lust så gör jag det, så är det bara.

Outfit by me



Tshirt, jacka från Net-a-porter
Jeans, Topshop
Skor, H&M

Keywords



Blommigt, blått och bruna sandaler, vårens keywords.

Emma Roberts







Dagens shoppingtips!


H&M, 198:-

I sommar ska det ske, baddräkt kan t.o.m vara snyggare än bikini och jag tänker nog köpa denna snygga från H&M, nackdelen är ju däremot att man inte blir så brun på magen.

Nytt från H&M


Supersnygg vinröd virkad topp, jag skulle nog själv inte använda den till bara ben, utan ett par jeans istället, eller tights.


RSS 2.0