4 favoriter

image748

Ögongodis från Topshop, ja tack!

Dagens outfit 25/11

image747

En inte lika höggravid Nicole Richie, men dock ursöt i en svart klänning, love it! och riktigt fint med en fläta i tofsen.

Beautiful

image745

image746

Lika mycket som jag är intresserad av mode så är jag också intresserad av modeller och fotografi. H&M brukar ta väldigt vackra bilder, speciellt i deras tillfälliga kollektioner. Ljuset i bilden är så himla fint.

Pälsmössa?

image744

Så coolt, älskar stilen på bilden. Pälsmössa borde man defintitivt satsa på i vinter!

Härliga sommartid

image743

Ibland saknar man sommaren, variationen av kläderna känns mycket större just för att man kan gå mer avklätt. Klänningar, kjolar, shorts, linnen, och bikinis .. what else? Oh well, ett tag kvar till sommaren, den här mönstrade klänningen skulle sitta fint.

Dagens vill ha 18/11

image742

En röd Marc-väska, så cool!


Outift by me

image741



Stickad cardigan, Topshop
Jeans, Topshop
Vinröda pumps, Asos.com
Axelremsväska, Nypd.nu

Årets nyårsklänning?

image740

Rosa fodral, kan det bli mer mig? Ursöt är den iallafall och den skulle nog bli bra till Nyår, den lilla godsaken är från Topshop.

Lite Stella!

  

Stella McCartney, en av mina favorit designers. Volanger och spets, det är nog min grej. Men för att gå över det vanliga, vilken smällkaramell! Väskan är ju helt underbar.

Chloé boutique

 

Nyöppnat Chloé butik firades med lite party. Snyggast var helt klart dom här damerna. Ge mig den rutiga kuvertväskan!


Festliga nyheter hos H&M

image734

Sidenklänning
Kuvertväska
Volangartat linne (ska köpas)
Långärmad topp med glittrig rosett (ska köpas)
Svarta ballerinas med stenar (ska köpas)

Det bästa med H&M är att dom alltid får in nya saker, och alla stilarna är varierade. Dessutom är H&M väldigt billigt och dom har fina kläder som passar typ hela Svenska landets befolkning, inte konstigt att H&M tjänar mer än Gucci. Iallafall, snart julafton och nyår och H&M får in en massa nya häftiga kläder och assesoarer. Här är lite gott och blandat.

Dagens outfit 6/11

image733

Jessica Simpsons, älskar hennes gröna kappa och snyggt var det med läder väska till!

Cavalli preview

 - en klänning som jag själv skulle kunna tänka mig att ha.
 - tunn blus och shorts, (sitter dom ihop?)
 - söt sak, skulle kunna tänka mig den på Mischa Barton.
 - grym skinnjacka med fransar! Något för tvillingarna Olsen kanske?

Nu finns dom uppe! Bilderna från Cavallis kollektion som kommer finnas på H&M 8 november. Här på min blogg ser du endast mina favoriter, vill du se resten av kollektionen kan du gå in på Elle.se

Paljettfrossa

 

Paljett klänning är för mig disco på mellanstadiet, men det har tydligen blivit inne nu! Jag tror inte att jag skulle kunna ta på mig en igen, eller isånnafall antingen Lindays eller Mischas, men en kuvertväska eller en aftonväska skulle inte vara så dum i paljett. Vad tycker du om paljett-trenden, hit eller miss?

Orange beauty

image726


Älskar den här bilden på Gemma Ward, vackra oranga färger. Klänningen är också ett stort plus, jag gillar volanger och spets.

RSS 2.0