Tee

Star Wars Shirtdress from H&M, Cardigan from Old Navy, Leggings from AA, Chunky Knit Scarf from H&M

Jag är väldigt lat och tar därför sällan bilder på mina outfits. Men, jag kan berätta att jag har köpt denna t-shirt som denna tjej har, den är super cool med sitt Star Wars motiv, och den finns att köpa på H&M divided.

Coco Rocha

 


Vackra.

 

Rupert Friend & Keira Knightley

I love you Stella McC

     


Young Victoria



Kom hem för en stund sen efter att ha sett filmen "Young Victoria" på bio. Om ni inte har märkt det så älskar jag filmer med temat 1700tal, de är vackra, bra och inkluderar ofta många bra skådespelare. Om ni gillar sådana filmer precis som jag så kan jag rekommendera även den här.

Love in the wild

  

Bilder: TeenVogue

Shoeless

 

Jag är på jakt efter ett par nya skor. Mina svarta stövlar från Rizzo är verkligen snygga men jag skulle vilja ha ett par med mer klack och lite tuffare stil. Sen är det ju faktiskt så att det är kul att variera skor också, och inte enbart kläder. Jag är då ingen skofantast, men kläder, det gillar jag.


Black.



Palina, Sophie, Annie

Bild från förra helgen då vi firade Dags artonårsdag. Jag gör en rolig pose med mina armar där i mitten haha! Klänningen (som inte syns särskilt bra) kommer ifrån H&M.

14/11




Collette

NatashaPolyVogueRussia03.jpg image by designscene

Jag var som sagt inte stormförtjust av Paris shopping, men jag tror att stor del berodde mest på otur. Jag har aldrig varit i Paris i förut och visste inte riktigt vart jag skulle gå, men jag håller fast vid att Paris är mer lämpat för rika människor som shoppar dagligen på Chanel och Roberto Cavalli. För er som ska åka dit vill jag dock tipsa om en riktigt häftig butik som har alltifrån supercoola mobiler till högklackade Louboutins. Collette heter den, och finns på St. Honoré, lyxgatan i Paris. När jag var där hade dom en utställning på andra våningen. Det var bilder på Natasha Poly och alla möjliga outfits på dockor som jag tror var plagg som hon själv har burit, antingen privat eller på catwalken. Vackert var det iallafall!

Kissekatten



Megan Fox

Djur verkar ha blivit ett mer populärt motiv att ha på t-shirts. På H&M finns det en mysig tröja med en svart panter på och jag funderar på att köpa den. Tyvärr fanns den inte på hemsidan men ni hittar den på Divided i butik.

Dagens vill ha



Shorts borde vara ett plagg som man kan använda på vintern, och inte bara på sommaren. H&M gör ett par riktigt snygga "vintershorts" och förhoppningsvis hinner jag snappa åt mig dem innan alla andra gör det.

13/11


Givenchy












Ett ord: feminimt


Tips och trix



Bild: jakandjil.com

Efter att jag hade sett den här bilden och blivit tipsad om denna blogg av min vän Leandro så kom jag på att man kan göra mycket fint av ett par knäpstrumpor. På bilden ovan har paljetter och pärlor sytts på, och hur enkelt är inte det att göra på egenhand? Definitivt värt att prova. Detaljer gör mycket.

208

 

Wow! Det här är något ännu knasigare, igår hade jag besöksrekord på 208 unika besökare! Okej det är jämförelsebart med Kenzas, men det är otroligt mycket för att vara min blogg haha. Hur kan detta ske? Nu har det varit så vid tre tillfällen att jag har haft helt plötsligt upp till 200 besökare. KUL! :)

Crazy

  

Kvällen igår blev knas. Den började hos Dag med massa goda snittar och sedan bar det av till Collage i en Jaguar (haha) där vi hoppade ur och in steg jag och Palina. Efter 10 min var hennes kamera borta och efter 13 var vi ute på gatan igen. En förklaring till bilderna ovan: Love them! Jag måste verkligen införskaffa något glittrigt.. Det senaste jag köpte var en lila klänning från Topshops outlet för 90 spänn, yey.

Shoppingtips!



Som sagt, SOUK gallerian har gått i konkurs och det betyder att alla affärer måste sälja slut på sina plagg. På Grevturegetan hittar du Topshops outlet där alla kläder är nedsatta i pris. Jag köpte ett mycket fint halsband för 50:- och en lila klänning för 90:-, så gå dit och fynda. Topshop är ju så dyrt annars och nu kan du faktiskt köpa deras kläder för ett mycket billigare pris, och det finns en hel del kvar så iväg med er!

Friday night



Är fett taggad inför ikväll!! Det börjas på treat och slutar ? Ingen aning haha, men vi får se vart kvällen tar mig.

Back!



I'm back from Paris! Otroligt vacker stad men dock var jag väldigt besviken på shoppingen. Kanske var det på grund av för höga förväntningar eller så hade jag bara helt enkelt otur med att inte hitta något. Upplevde dock mycket fina platser och byggnader. Men om man vill shoppa så skulle jag nog säga London eller Warszawa, däremot om man är svinrik så erbjuder Paris mycket lyx såsom Chanel, Sonia Rykel, Gucci och Prada. Denna vecka har det varit full rulle igen, matteprov och imorgon psykologiprov. Nu taggar vi till helgen!!

RSS 2.0