SNYGG


George Clooney

Probably the hottest guy in the world, (efter david såklart!)

Party all night long





Parta hela kvällen gör man gärna helst i Lauren Conrads outfits, grymt snygga och klassiska.

Fall 08, Lanvin

         

Mycket svart, klänningar, kjolar och kavajer. Jag gillar det.

Dagens vill ha 28/8



Grymt snygg kavaj från Lindex, och endast 400 spänn! jag måste haffa den innan alla andra gör det. Så snygg att ha till ett par slitna jeans och converse. Nu blir det bara till att prova den och se om den ser lika bra ut i verkligheten som på bild.

Pochahontas

   

Indian är coolt. Jag tänker definitivt skaffa ett par boots som har på sista bilden (med fransar såklart!).


Dagens outfit 27/5

Ilpld

Oj så snyggt med lite manligt på en kvinna, inte sant? Jag gillar kavajen.

Tulblkwht

Detta gillar vi också, vit söt kjol tillsammans med svart.


Svart är stilrent, inte tråkigt

    

Det är inte rätt när folk säger att det ser ut som att man ska gå på begravning när man är klädd i svart. Svart är nog en av de mest enklaste färgerna för alla att bära, för att svart är den färgen som alla passar i. En enkel svart klänning är otroligt snygg till ett par coola skor och en snygg jacka, tråkigt? Nej knappast. Så bär svart i höst!

25/8

imorgon börjar skolan, 2:a året på viktor rydberg blir inte kul. men, såhär tänker jag "en dag i taget", det blir enklare så. finns såklart en del saker att se framemot, vänner som fyller år, fester, tripp till köpenhamn på höstlovet och såklart min födelsedag som är om exakt en månad, och så får jag inte glömma, min och davids 1 års dag! <3

Hösten är snart här



Brrr, hösten är snart här. Molnigt, knappt någon sol och max 17 grader. Svårt att veta vad man ska ta på sig eftersom att jag inte har inhandlat några höstkläder ännu, utan har kvar de från förra året och sen en nya sommarkläder. Dagens outfit blir iallafall randig kavaj, grå t-shirt, slitna jeans, och mitt nya favorit hårspänne: en silver rosett.

20/8


Monki höstfavoriter



Utvalda by me, kavajen - hett, de två svarta klänningar, varav den ena i sammet som elin kling har haffat, och de söta skärpen med rosett på att ha i midjan. Så om ni ska shoppa nya höstkläder så borde Monki definitivt stå på listan.

Ida Sjöstedt + Monki

  

Ida Sjöstedt gör en liten mini kollektion för Monki, och den är bara för bra! Änn så länge har den inte kommit ut i butik, men vi väntar med spänning. Här på Runway får du en liten förtitt.

Fest med lila



Klänning, Topshop
Peeptoes, Alexander McQueen (netaporter.com)
Väska, Urbanoutfitters

Style by Kling



Oj så snyggt! Jag tror till och med att jag har spanat in den där klänningen på monki, eller nej det var nog en högmidjad kjol i sammet, och snygg som få var den. Elin kling har nog den snyggaset budget kavajen på sig som är från H&M, jag har däremot inte sett den i butik ännu. Vilken underbar klädstil hon har!

Dagens outfit 18/8



Klänning, Forever21
Ballerinas, Topshop

18/8





Keira Knightley



Hon är nog min absoluta favorit skådespelerska! Hon är otroligt vacker, har talang och jag älskar hennes brittiska accent. Jag har sett filmer med henne som Love Actually, Atonement och Pride and Prejudice, och jag älskar alla filmer starkt. Hon har så fina karaktärer i hennes filmer vilket får mig att gilla henne, även om hon kanske inte är så personligen, för skådespelerskor spelar ju någon annan och behöver nödvändigtvis inte vara så i verkligheten. Atonement är sorglig och väldigt känslosam, sådana filmer gillar jag, de som är lite mer speciella. Antingen hatar man den filmen eller älskar den, samma sak gäller nog Pride and Prejudice.

Versace, Fall

                      

Vackra plagg, häftiga knallfärger, grymt snygga skor och en fin höst sminkning.

16/8


Veckans snyggaste

Blå sidenklänning från Balenciaga, skor från Acne, guldväska - mammas gamla!


Ebba Von Sydow helt klart, vilken underbar klänning och hon matchar så bra! Hon ser väldigt solbränd och fräsch ut, och jag hade gärnat själv velat ha hennes siden blåa Balenciaga klänning. Avis!

Dolce & Gabbana, Fall

        

Vilken underbar höstkollektion, rutor överallt, eller snarare tartanrutor som dom så vackert heter. Här är mina favoriter från D&G's modevisning. Funderar på att köpa ett par rutiga strumpbyxor att ha till en svart eller en grå klänning.

Viol



Lila sägs vara höstens hetaste färg. Jag vet inte riktigt om jag tycker om lila toppar eller byxor för den delen, men lila klänningar kan faktiskt vara riktigt fint. När jag var på stan med Lisa i förrgår så kikade vi in på Cocktails som ligger på biblioteksgatan, och där hade dom en jättesöt baby doll klänning i lila med en rosett framtill. Lovely!
Vad tycker ni om färgen lila? Något ni kommer bära i höst?

Sommartider hej



Snart är sommaren slut, men man har fina minnen som man kan tänka tillbaka till. På bilden är det jag till vänster på stegen, (men vid det lär laget borde ni kunna känna igen mig), sen är det Palina och den ganska så bruna pojken är David. Den dagen spenderas till mesta del på Davids vattenskoter, med en paus på gurras landställe. Jag badade aldrig, det var ganska kallt.

Me like



Luella Bartley

Dagens outfit 14/8


Sienna Miller

Höstkappor, hmm. De skottrutiga är faktiskt fina, har sett några på Zara, frågan är om det är en sån man ska ha eller någon annan.

4 par


Så himla söta ballerinas från H&M, vill nog ha ett par i varje färg!

Tjuvtitt på höstens trender



Things that may not ever go out of style.
När sommarrean är slut och även sommaren finns det bara en sak att se framemot, alla nya underbara höstkollektioner. Det är spännande och kul att se vad designers tycker är mode, eller snarare trendigt att bära i höst. Det jag tror på, som lär bli det mest användbara och snyggaste är Kavajen, antingen i svart eller grått, Den skottrutiga klänningen, rutor som också kan förekomma i toppar och assesoarer, Pumpsen är, och kommer alltid att vara de snyggaste och enklaste skorna, men sen finns det ju också olika varianter på pumps också, sen tror jag också på den Vidare byxan, i rutigt den med!

Vad ser ni framemot att bära i höst? 

Klassiker



The black dress will always be classic.
I höst måste jag skaffa mig en riktigt fin en, men som man också ska kunna ha i skolan. Kate Moss klänning är ursnygg!

Country girl

 

Rutigt, stövlar och skjortor. En mycket snygg höst trend enligt mig i år.

News







Tillbaka från Polen, jag hade det jättebra men det är alltid skönt att komma hem igen. Shopping blev det, men inte mycket, jag köpte en jättesöt blus med blåa broderier på (liknar odd molly) och ett läppglans från Sephora som är mitt favorit gloss. Nu är det inte mycket rea kvar, höst kollektionerna har börjat sippra in till affärerna, och visst är det kul! Ansiktet, dvs sminket har också sina trender, och röda läppar gäller denna höst också, men jag kommer nog inte våga mig på det i år heller.

5/8



Idag åker jag till Polen och är borta i en vecka, ska bli spännande, och kanske blir det lite shopping också!
Adios

Oljigt


Bottega Veneta


Colette Dinnigan


Malandríno

Lanvin

Svart olja, eller svart silke, svårt att se skillnad kanske? Men visst är det snyggt.


Matchpoint



Jag tycker det är så fint när par matchar sina skor, visst ser det coolt ut? jag tillhör nog dessa par, med tanke på att jag och david har båda vita Converse. Lägger ni märke till Agyness nya klipp? jag är verkligen nyfiken på hur hon skulle se ut i riktigt långt hår.

Dagens outfit 4/8



Rachel Bilson.

Outfit by me



Vågat, eller vad säger ni? knalligt röda skor till en spetsklänning och en liten väska med rosett på, kanske inte världens bästa matchning, men oh så snyggt!

klänning, h&m
ballerinas, marc by marc jacobs
väska, topshop

Jag tror på..



.. gråa puffiga kjolar i höst, som gärna får knytas i midjan.



.. den svarta klänningen, i stickat/virkat och i spets.

Thirty and fab!



När man är inne i en butik som Natalie Schuterman, kan man inte hjälpa att längta tills man är runt 30, eller kanske till och med lite yngre. I butiken finns underbara klänningar och toppar som man inte riktigt än har åldern inne för. De klänningar som hänger där, tillexempel Prada, Lanvin och Chloé är inte gjorda för 16/17 åringar, visst kan dom tilltala oss, som så ofta fina klänningar gör, men inte köper vi dom. Dels för att vi inte tjänar egna pengar, och vill nog inte spara ihop månadspengen till en klänning för 7000, men framför allt är det för att vi är för unga för att bära en sån klänning. Därför är det inte så konstigt, att kunna se framemot då man blir äldre och tjänar egna pengar, för då har man kanske råd med att gå i klänningar som har namn. Jag ser framemot den dan, då jag kan kliva in på Natalie Schuterman, och ställa mig med en Chloé klänning framför spegeln och fundera på vilka Prada skor som passar bäst till, (och om de är på rea skadar inte.)

RSS 2.0