I wish

image245
Den är bara för snygg den här lackade kuvertväskan från Dolce&Gabbana, förstå va snygg den skulle bli till min jeansklänning, vill ha den nu!

Axelbandsväskan

Enligt mig så är axelbandsväskan inne i år, jag har inte upptäckt ännu att någon modetidning har skrivit om dom, så därför gör jag det :) axelbandsväskan är enkel och klassisk, finns såklart i olika modeller, färger och storlekar. Passar kanske som bäst när man är ute på stan eller på väg till arbetet. Här är två snygga läderväskor från Asos.com.
image243image244

Modetips!

image242

Skinnjacka från Topshop


Satsa på en skinnjacka i år! Passar såväl till en klänning en kylig sommardag som den passar till en höstdag eller när vintern börjar närma sig. Skinnjackan finns i olika nyanser, svart, mörkbrunt, chokladbrunt m.m. Jag tänker själv köpa en till hösten, vilken färg har jag inte bestämt mig för ännu. Tänker Du investera i en skinnjacka?

Dagens bikini

image241

Paris Hilton i en snygg mönstrad bikini

Palmer Jones

image239

Tycker du om Nicole Richies söta klänning? Varför inte bara ta och slå en signal till designern Palmer Jones och berätta att du är mycket intresserad av denna klänning? ;) (som faktiskt liknar Nicole Richies klänning, och kanske även är snyggare).

image240

Get sporty

image238

En av trenderna i år: Sportigt.
Gillar definitivt den här sportiga outfiten från topp till tå hos designern Celine. Får lite av en flygvärdinna känsla, vad tycker ni? Kjolen och skorna var ju bara för läckra.


Flowerpower

image236image237

Jättefin kjol och en grymt cool väska från Laredoute.se, vill ha!!

Dagens outfit

image235

Kate Moss i gråa jeans, blåa boots, linne och en kortjacka. Vad tycker du om gråa jeans, snyggt eller inte?

Det kvinnliga rosa

image234

Jag har själv börjat tröttna på rosa, men här är ändå några sötsaker som kan vara fint i sommar.

Skor med stendetaljer från Asos
Stringtrosa i spets från Topshop
Armband från Urban Outfitters
Tubtop från Topshop
Resväska från Urban Outfitters

I wish

image233
Jag skulle jättegärna vilja ha den här snygga resväskan från Louis Vuitton, den rymmer mycket och är uthållig.


Rayban lookalike

image232

Rayban inspirerad solglasögon modell gör Urban outfitters, finns även i vitt och svart.

Solglasögon trenden

image229
Både Kirsten Dunst och hennes kompis kör på vita rayban solisar.

image230
Mary-Kate däremot kör på röda Raybans.

image231

Sienna Miller har bruna Raybans

Filmtips

image228

"I hennes skor" är en rolig och sevärd film som jag kan rekommendera! Handlar om två systar, två fiender och två bästa vänner (alltså bara dom två). Den ena systern, brunetten, har ett perfekt jobb som advokat, en pojkvän och en egen lägenhet där hon har sin egna lilla sko samling gömd bakom kläderna i garderoben, men hennes nutida liv rubbas då hennes blonda festpingla till syster kliver in och förändrar allting.

Långt och blommigt

image227

Numera min stilikon, Rachel Bilson, i en långkjol med violetta blommor på. Sommarsött.

Sommarens måste

image226

Bekväma, enkla och användbara är Flip flops. Det går inte en sommar utan att jag har på mig flip flops någon dag eller fler. Kanske för att dom är så enkla att ta på sig och ta av sig, smidiga alltså, och att dom tål väldigt mycket. Man kan tappa dom i vattnet tillexempel utan att vara orolig för att dom ska förstöras som man oftast är för sina andra skor. Därför är flipflops sommarens måste, dom finns i olika former och utseender, väjl och vraka!

Stylish

image225

Gillar den här outfiten stenhårt, jeansdress, höga boots och snygg klassisk skinnväska.

Dagens outfit

image224

Mischa Barton i en vit miniklänning från French Connection, jeans väst, silvrig Chanel väska och silvriga sandaler.

En varm sommardag

image223
Vitt linne, H&M
Jeansshorts, Topshop
Blårandiga skor, Topshop
Guldväska, YSL
Hjärthalsband, Urban outfitters

I wish

image222
Jag älskar hanky panky underkläderna, speciellt stringtrosorna i ljusgrönt och illrosa. Dom ska definitivt sättas upp på önskelistan.

Mischa for Keds

image221

Som ni kanske har hört eller sett så är Mischa Barton ansiktet utåt för skomärket "Keds", och därför ser dom till att hon visar upp skorna i olika sammanhang, däremot så har hon dom inte privat, då är det andra märken som gäller. Men dom där skorna var riktigt söta.

MK

image220
Alltså, endast superkända Mary Kate Olsen kan gå omkring i sådana här lakan(?), för inte skulle jag sätta på mig en sån där stor tunika (eller vad det nu är), smart att ta flip flops till det för i högklackat hade hon väl snubblat.

Ashley Olsen

image219

Jag bara älskar den här outfiten som Ashley valde, vit klänning, en svart skinnjacka (VILL HA DEN!), ett par riktigt höga svarta skor med öppen tå och med guld smycken till det. Wow är ordet.

Dagens kap

Idag köpte jag en jättesöt jeansklänning från H&M barn faktiskt :P och dyr var den inte, 180 kronor. Perfekt att ha till högklackade guldskor eller silver ballerinas. Jag lägger in en bild senare.

Dagens bikini

image218

Jessica Alba är skitsnygg med en gul trekants bikini till den bruna kroppen.

Dagens outfit

image217

Jag älskar Kate Moss stil. Här har hon på sig ett par jätte snygga gråa shorts, vit tunn skjorta, svart väst, svarta stövlar, väska och en scarf.

Årets sötaste skådespelerska

image215

Hermione Granger, eller Emma Watson som är hennes riktiga namn. Man kunde inte ha valt en bättre skådespelerska till rollen som Hermione Granger, Emma Watson passar perfekt, och visst är hon söt(?!). Bilden är från Elle Girl 2005 då hon var med på några sidor för kläder, gillar lackskärpet i midjan skarpt.. Den femte filmen "Harry Potter och Fenixorden" kommer på bio 13 juli, can't wait!


Gisele Bundchen

image212

Brasilianska toppmodellen avbryter sitt kontrakt med "Victoria Secret" (det sägs vara på grund av att hon inte fick någon lönförhöjning) .. Istället så ryktas det nu om att hon ska göra en underklädeskollektion med H&M och att även hon ska visa upp underkläderna, spännande spännande!

Dagens favorit

image211

Riktigt söt klänning med puffärm och volang hos Sportmax.

Den fula ankungen

image208image210

Och se vilken skönhet hon blev. Kate Moss såg verkligen annorlunda ut när hon var liten, hon hade ett väldigt unikt utseende som hon även har nu. När man tittar på bilderna så är det två helt olika personer, och så är det ju ändå, eftersom att man förändras hela tiden. Men så såg hon iallafall ut Kate Moss när hon var runt 9, 10 år skulle jag tro. Kul att se :)

Dagens bikini

image207

Cameron Diaz bikni är hur snygg som helst, jag älskar färgerna och den mintgröna/melongröna bikni överdelen.

Kirsten Dunst

image206

Kirsten Dunst var så himla söt på premiären för "Spiderman 3" i Stockholm. Frisyren och klänningen passade henne jättebra. Jag tycker om henne väldigt mycket som skådespelerska och jag gillar nästan alla filmer som hon har varit med i, kan starkt rekommendera "Marie Antoinette", kvar för mig att upptäcka är filmen "Elizabeth town" där hon spelar mot Orlando Bloom.

Topshop favoriter

image205

Snygga och enkla toppar från Topshop som jag gärna skulle vilja lägga beslag på, men man har ju inte råd med allt tyvärr. Gillade den vita axellösa mest! Vilken tyckte du var finast? :)

Dagens outfit

image204

Härligt grön var Mischa Barton i denna grön blommiga klänning med matchande sandaler till. Plus för ett markerande skärp i midjan.

Modetips

Satsa på mönster i sommar, speciellt blommigt som är väldigt sött. Gärna färgglada och starka färger, alltid snyggt till solbruna kroppar. Använd nagellack! Snyggaste färgerna just nu enligt mig är svart, orange och silver :) Kom ihåg mina tips nästa gång du är ute och shoppar.
image203

Sofi Fahrman inne och spanar efter vintage klänningar på "Saker & ting", visst är den blå blommiga klänningen hon håller i söt? kostar 700 kronor.

Dagens bikini

image202

Lindsay Lohan är snygg i blå-vit bikini, hårband och stora solglasögon. Hippiestyle.

Oh Scarlett!

image201

The beauty itselfs, Scarlett Johansson. Världens vackraste skådespelerska, hon är som sötast i filmen "Flicka med pärlörhänge" och den filmen kan jag verkligen rekommendera. På bilden sitter hon i VIP-stolen för en modevisning, och visst var hon snygg med sotade ögon och inbakade flätor? :)

Dunst vs. Witherspoon

image200

Man tror oftast inte att kändisar köper likadana kläder, men det gör dom, men det händer nog inte lika lätt som att du och din klasskompis kommer en dag till skolan i samma tröja. Vem var sötast i denna chica klänning? Kirsten Dunst eller Reese Witherspoon, rösta!

Rihanna

image198image199

Söta sångaren Rihanna, runt 20 år, har joinat trendet med kortklippt hår! Och visst passar hon bra i det?
Jag gillar nästan alla hennes låtar och framför allt hennes videos, här kommer två låtar som jag tipsar er om:

Rihanna - Don't stop the music
Rihanna ft. NeYo - Hate that I love you so

Fokus

image197

Här syns OC stjärnan Rachel Bilson på en prisutdelning i Santa Monica Beach. Rachel Bilson har en enkel, söt, vit klänning så att det maffiga halsbandet i guld får all fokus. Helt rätt tänkt Bilson!

Kate Moss style

image196

Det är nog bara Kate Moss som ser snygg ut i ruffsigt tunt hår (iallafall vad jag vet). Det är hennes style helt enkelt.

Klänningen jag vill ha!

image195

Nicole Richie visar upp en riktigt söt klänning som är perfekt i sommar! Jag älskar att den här axellös och att det är broderat en stor guld rosett. Klänningen jag absolut vill ha.

Attention

Jag ville bara berätta för er bloggläsare att det hade funnits tusen inlägg till om jag hade kunnat lägga in bilder från paint, men tyvärr går inte det, jag ska försöka fixa det, men hittils får ni njuta av mina andra inlägg :)


I wish

image194

Den perfekta strandväskan! rymlig, stor och enkel är Chanels "shoulder bag".


Dagens outfit

image193

Drew Barrymore i en avslappnad, cool stil. Blommig kjol, flip flops, vit v-ringad t-shirt, en grå/blå tröja och en stor svart läder(?) väska.

Blueberry

image192

Beyoncé såg riktigt fräsch ut i denna härligt blåa klänning.

Dagens bikini

image191
Shakira i en enkel, snygg vit trekants bikini, och visst ser det härligt ut att ligga på den där stranden?!

En slocknad stjärna

image190

Vad hände Britney?! Inte trodde man att man var yngre och hade dig som favorit att det skulle gå så här snett. Jag tycker ärligt talat synd om den före detta storstjärnan Britney Spears, skild från sin make Kevin, problem med vårdnaden över barnen, förföljd av paparazzis 24/7, blev vän med Paris Hilton (vilket bara betyder en massa festande), och det var ju lockande för Britney som var deprimerad. Hon hamnade på rehab, rakade av sitt hår, slog på sin ex makes bil med ett paraply ... Skandal! Jag tror inte att vi "vanliga" människor förstår hur jobbigt det kan vara att ständigt vara följd av fotografer som ska fota en och sedan hamnar man i tidningen där man blir kritiserad. Och det är klart att Britney inte orkar bry sig om vad hon tar på sig på morgonen (för på den här bilden ser det inte så bra ut, linnet ser ut att vara bak och fram), men samtidigt borde hon kanske tänka på det med eftersom att hon hela tiden blir fotad. Men nu har man sett fler och fler bilder på henne där hon ser glad ut och kanske är hon på väg uppåt igen? Håll ut Britney!

Gwen Stefani

image189

Världens coolaste mamma och sångare, här är hon på NRJ Music Awards iklädd en svart, randig tubklänning. Snygg, men den hade varit ännu finare om den gick lite längre ner.


Dagens outfit

image188

Jessica Alba i en svart klänning, jeans jacka, håret uppsatt i knut och en stor fet metallic bag, me like ;)

Rachel digs Kate?

image187

Gillar Rachel Bilson supermodellen Kate Moss? Det verkar så iallafall med t-shirten som hon har på sig, snygg var den! (undrar va hon fick tag på den) ...

Project Runway

image186

Jag kan tipsa om tv serien "Project Runway", då Heidi Klum och sina jurymedlemmar letar efter en ny het designer. Det är faktiskt kul och intressant att se hur deltagarna tävlar i uppdrag då dom får designa kläder efter något som juryn säger. Dessutom blir det en hel del fina grejer gjorda, och det är som roligast i slutet av serien då dom 3 finalisterna får göra sin egen kollektion och visa upp den på catwalken.

Dagens bikini

image185

Supermodellen Karolina Kurkova i en snygg prickig bikini.

Färgstarkt

image184

Brittany Murphie i en söt lila färgad kortklänning, en sådan skulle jag gärna vilja ha :)

Dagens skönhetstips

Det finns nästan inget fulare än ovårdade händer och naglar, därför är det viktigt att man tänker på att använda tillexempel nagelbandskräm, nagelstärkare, fil och kanske nagellack. Mitt tips till er bloggläsare är Depends nagelolja, den mjukar bland annat upp nagelbanden men stärker även, och dessutom så doftar den apelsin :)
image181


I wish

Stella McCartney är bland andra min favorit designer. Kläderna är så sjukt snygga, oftast kvinnliga men ibland inslag med lite manligt i. Hon gör alltid så fina kollektioner och jag önskar att jag kunde köpa hennes kläder!
Här är en av mina favoriter, "den lilla svarta".
image180

Coco Chanel

image179

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så är armbanden dom hetaste assesoarerna i år. Chanel har riktigt snygga modeller i svart och vitt. Lägg märke till dom silvermålade naglarna, (köpte faktiskt precis ett silver nagellack), märket Depend har en rad fina nagellack i olika färger och kostar endast 25 kronor.

Dagens outfit

image178

Mischa Barton i en söt gul kofta, linne, vita skor med öppen tå, ett par svarta shorts en kuvert väska :)

Superskinny, supercute

image177
Supersmala Nicole Richie söt i en klänning med lätta färger (diskreta men syns ändå).

Adriana Lima


image176

En mer påklädd Adriana Lima, och en snygg sådan! Gillar rosetten och rosorna skarpt!

I want it

Armband är de nya assesoarerna. Det kan vara allt från gula trä armband till dyra guldarmband, variationen är stor!
Personligen skulle jag bland annat vilja ha det här söta armbandet från Hermes.
image175

Sommartider

image174
Gemma Ward i Vogue.

Ge mig en gunga och en söt vit klänning,
satsa på vitt i sommar! alltid fräscht året runt.

Jessica Biel

Den söta tjejen som spelar den äldre flickan i "7th heaven" har nu hamnat på amerikanska Elle omslaget. Måste säga att jag gillar den gula jackan och guldshortsen.
image173

Aftonklänningar

image172

Mary Kate och Ashley Olsen i riktigt fina aftonklänningar, min favorit är den havsblåa till höger.

Läs i sommar!

Passa på att läsa så mycket du kan i sommar, för mig är det under just sommaren som jag läser böcker, för det är då man får tid! Så därför kommer jag att varje vecka tipsa om en bok.

Först ut är, "En shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella.

image171

Dagens bikini

image170

Lindsay Lohan i en grön bikini, snyggt med pilotbrillor och kortärmad jeansjacka till.

Dagens skönhetstips

image169
Går dina naglar lätt av? får du lätt sprickor? Testa då ACOs nagelstärkare från apoteket, kostar runt 40 kr.

I wish


image168

Jag önskar att jag hade den här supersnygga skinnväskan från Gucci, passar till en vit sommarklänning perfekt :D

Eva Mendes

image167

Snygga Eva Mendes i en söt ljusrosa klänning och metallic bälte i midjan, riktigt riktigt snyggt!

Mischa vs. Paris

Och vem är snyggast i denna turkosblå klänning?
image166

Say "cheese"

image165

Snyggaste Hollywood leenden, hur får man såna där fina tänder egentligen ?!

Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Eva Longoria, Gisele Bundchén, Rachel Bilson och Anne Hathaway.

Till stranden ..

image164


Bikinis från H&M
Shorts från Topshop
Escada parfym (Kicks, NK m.m)
Väska från nypd.nu
Sandaler från Urbanoutfitters

Dagens outfit

image163

Nicole Richie i en söt mini jacka, lackskor, stuprör och fendi spy bag
Måste tillägga att jag hatar Fendi spy bag väskorna, just för att varenda kotte har dom! USCH

På gatorna i London

London, en riktig modestad, och det här tar du på dig för att passa in på gatorna :)
image161

Klänning från Topshop

Pumps från Scorett

Jordgubbshalsband från Urban outfitters

Väska med kedja från nypd.nu


En dag på stan

image160

Tunika
Jeans (Kate Moss kollektion)

- Från topshop

Ballerina skor med rosett

- Från urban outfitters

Chanel väska från Chanel

Outfit för en utekväll

Ska du ut en sommarkväll med tjejkompisarna och du inte har någon aning om vad du ska ha på dig?
Låt dig inspireras av Runways outfit.

image159


Kortkort klänning (tillsammans med leggings)
Mörkblå pumps
Silvrig kuvertväska
 
- Från Topshop

Silvrigt armband 59:50:-
Trä armband med tunt silverarmband 59:50:-

- Från H&M

Dagens outfit

image158

Rachel Bilson i rödrandig klänning, svart kuvert väska och svarta skor med öppen tå. Sommarsnyggt!

Djuriskt från H&M

image156   image157
Snyggt med djurmönster i sommar, speciellt i form av bikini.

Zebrabikini
98:- / del

Leopardbikini 
98:- / del

  

Pretty in pink

image155
1. Sko från topshop
2. Sko från Scorett


Det finns ingen tråkig outfit med ett par färgglada skor. Tänk dig ett par ljusa jeans, vitt linne och ett par knallrosa skor, läckert. Det kanske inte passar så bra att jag lägger in ett inlägg om ett par högklackade skor efter att ha gjort ett inlägg om att det är platta skor som gäller, men självklart finns det även färgglada platta skor, tillexempel ett par knallgröna ballerinas? :) My point is, lägg till något färgglatt till din outfit.

Platt lack

image154



Ställ in dina högklackade skor i garderoben och fram med dom platta!

Jag gillar den nya trenden med att man ska ha låga skor och inte höga, för det första så är det mycket bekvämare och dom platta skorna är mer söta och enkla. Dessutom kanske man har större lust att lägga pengar på flera platta skor än ett par dyra högklackade, självklart kan man ha sina högklackade på kvällen om man känner för det, men vore det inte snyggt med ett par platta lackade från Chanel (bilden) ? Sommarfräscht!


Dagens outfit

image152

Lindsay Lohan i en supersnygg metallic jacka, en kortkort rosa klänning, stor väska och neon färgade naglar :)

RSS 2.0