Mys






Snart är det höst och tjocka koftor är det man gärna kryper in i.
Plagg från H&M.

Trend



Jag tycker att den här bilden representerar starkt vad det är för trender vi har just nu. Först och främst assesoarena och den korta jackan. Jeansjacka, mockajacka och skinnjacka är väl de hetaste jackorna just nu och alla är tunna, oftast MC model och korta. Assesoarerna är många, flera halsband på en hals är mer populärt än ett. De "fläckade" jeansen och så toppen med glitter och paljetter, något de flesta tjejer har i garderoben. Och tillsist men inte minst, skorna! Högklackade pumps i starka färger eller diskret svarta dock med detalj som tillexempel nitar.

Blonde, brunette, red..?

 För bara några dagar sedan hade Lindsay rött svall

Lindsay Lohan är blond igen, tydligen på grund av att hon behövde färga sitt hår inför en kommande film. Jag tycker dock att hon är som snyggast i rött hår, det går ihop med hennes hy och fräknar. Gud så fint med fräknar och rött hår! Jag undrar verkligen hur jag själv skulle se ut i någon annan hårfärg än brunt, men jag tycker om mitt hår för mycket för att nånsin kunna byta det till en annan färg! Blondinbella har ju blivit brunettbella, och faktiskt så ser hon bra ut i sitt nya.

29/7



Taylor Momsen för Teenvogue, mer bilder finns på deras hemsida: teenvogue.com

Colorful

Picture of Lakshmi Menon

Picture of Lakshmi Menon

Picture of Lakshmi Menon

Picture of Lakshmi Menon

Picture of Lakshmi Menon

Party people









Márcias artonårsdag firades i hennes hus i en liten restaurang, jättetrevligt var det, och så togs det bilder också! Snart åker jaaaag!!

4 aug

Den fjärde augusti åker jag till småstaden Céret i södra Frankrike. Longing!

Inspiration

   

Jag ska till Paris i höst och låter mig därför inspireras av dessa bilder, i Paris måste man vara fashion, haha.


Tid för kavaj

 

Det är dags att satsa på kavajen! Skinnjackan är något man lätt slänger på sig eftersom att den är snygg och passar till det mesta, men det gör även kavajen och den är snyggast i färgen grå och svart. Därför måste kavajen bli den som man "lätt" slänger på sig, för på så sätt blir det en mycket större variation i ens klädval samt att man ser ut som antingen Sienna Miller eller Lindsay Lohan när man går ut på gatan. Zara har en hel del snygga.

B as in..

Foto: Stella Pictures Foto: Stella Pictures

Burberry! Emma Watson passar perfekt, präktig och söt.


Pic



Jag och Marcia på Davids 18årsdag.

18/7

Picture of Anna Korzun Picture of Anna Korzun Picture of Anna Korzun

Köpt



Detta köpte jag i veckan, supersöta små ballerinas från Topshop för 260 spänn, åh jag älskar dem!

Shoppingtips!



På Bondegatan (Söder) i Stockholm finns en second hand butik som heter Lisa Larsson, där köpte jag sist en vit långklänning för 100:- och jag kan säga att det finns mycket mer att fynda där. Bredvid butiken ligger en annan second hand butik, och bredvid den ligger butiken Tjallamalla som blandar nytt och gamalt. Det sägs att bondegatan är Stockholms sohokvarter, check it out!

Bästa



Älsklingen och jag!


Love



"If I could dream, I would dream about you"

13/7

Picture of Masha Tyelna Picture of Masha Tyelna

Konstigt vacker är hon, modellen Masha Tylena.

Random

Picture of Masha Kirsanova

Gud så random, var inne på min favoritsida och hittade en bild där en modell har på sig en kjol som jag har från H&M, haha coolt!


Längtan



Åh, jag vill också gå på stranden i min svarta bikini. Varför måste vädret i Stockholm vara så ostadigt?! Jag saknar veckan då det var 25 + och sol varje dag.

Black and beige



Min klänning som jag köpte på H&M för några dagar sedan påminner faktiskt om Lindsay Lohans, min är också svart och beige men urringningen är däremot annorlunda och mina band korsas bak i ryggen. Åh, jag är så nöjd med min klänning, nu får jag bara vänta till den 25:e september. Då smäller det!

10/7


Paris je t'aime

     

Fashion in Paris.


Pics





Hejhopp gummisnopp!

Psst..

.. såg Sofi Fahrman på NK's assesoaravdelning idag och något litet köpte hon vet dock inte vad, men hon hade en snygg grå tröja på sig och så fick den svarta labradoren följa med!

Shopping och orättvisa



Fy så avundsjuk jag blir på alla coola bloggare som får gå på Harry Potter premiär idag, jag önskade starkt att jag var en utav dem. Idag: shoppat rejält, jeans från cheap monday, tröja med text "Paris" på från Weekday, klänning från second hand buiken "Lisa Larsson", klänning från H&M som ska först användas på min 18 årsdag och så den efterlängtade bikinin från Twilfit som gladeligen nog var på rea.

Rosie the rose









Rosie Huntington Whiteley, gjort mycket för Burberry och var med i Vogue som en av världens vackraste kvinnor. Hon är sannerligen vacker, och som många modeller har hon en snygg klädstil.


Sommarlång



Här syns mitt kap från Urbanoutfitters, 150 spänn för en härlig långklänning.

Borta bra men hemma BÄST



Jag och David på hans 18 årskalas.

Hemma från Gotland! Regnigt men mysigt, det är skönt att vara hemma i storstaden iallafall, och jag hoppas verkligen på att det ska bli bättre väder igen. Mer bilder kommer.

More is more?



Assesoartrenden: långa kedjor, men flera av dem.

Cut



Jag klippte mig igår och nu ser mit hår ungefär ut såhär, lagom längd och väldigt fräscht.

Latex och oväder

Picture of Kasia Struss

Nej nu är det banne mig snart dags att köpa ett par latex tights, jag såg att Zara hade ett par snygga så till hösten ska jag ha köpt ett par. De är så coola. Vilket oväder det var imorse, sen kom solen och jag utnyttjade den i en och en halv timme, snart ska jag börja fixa mig. Davids födelsedags fest närmar sig. Bilder kommer men först efter en vecka kanske, för imorgon åker jag till Gotland och ska utnyttja Tofta strand. Hej!

Grattis älskling!



Nu är du 18!!!!!!!!!!!!


Dagens vill ha



Gaah Lindsay är så himla snygg, håret, ansiktet, sminket ALLT är perfekt! Jag älskar hennes klänning.

NY street

Street-fashion-062609-b 

062309-b

Street-fashion-b

Street-fashion-061109-b

Street-fashion-Maryna-Linchuk-b

Alla är snyggt klädda i New York, kanske inte alla iof, men de som finns på Elle är det.

Svett och TeenVogue



Diane Kruger



Blake Lively



Agyness Dean



Kirsten Dunst



Ashley Olsen

26 grader och sol tolv på dagen är för varmt för att kunna sitta på en balkong och sola, och när det dessutom inte blåser särskilt mycket. Så därför sitter jag inne på Davids rum och är inne på TeenVogue. Herregud så varmt, men man ska inte klaga, på onsdag nästa vecka ska det bli 12 grader och regn, hjälp!? Imorgon blir det Davids födelsedagsfest och det ska bli så himla kul, den här gången ska fler bilder läggas upp på bloggen. Måste klippa mig idag dessutom, och det gör jag på Hair and Face i PK huset, sjukt bra ställe!

Köpt

Idag har jag shoppat och jag är riktigt nöjd med mina köp. Det blev en vit bh från H&M, en super söt kort ballongkjol från Indiska (149:-) och så det bästa, en långklänning från Urban Outiftters som har kostat 980 kronor men som hade gått ner i pris till nu 149 kronor, då blir man glad. Imorgon: sola och sedan jobba. På lördag åker jag till Gotland.

RSS 2.0