Dull life

  

Balklänning?

Temperley London Mirror-embellished strapless satin dress


Studentklänningen är fixad men inte balklänningen. If I were a rich girl så skulle jag köpa den här lavendelblåa från netaporter, jag har en känsla av att den skulle passa fint till mina blåa ögon.


Me and birthday kid



Sophie och Emelie (precis som jag och min syster). En brunett och en blondin (precis som jag och min syster).

Elles stilikoner 2010



Grattis! Någon mer värdig vinnare hade inte kunnat utses. Tvillingarna har unika stilar och en stor variation av dem. Att de är tvillingar kan ibland vara svårt att se på grund av detta faktum. Jag tycker att dom är hur coola som helst. När jag skulle se på någon utav deras filmer som dom gjorde när de var yngre så gjorde jag mig fin innan, så att jag skulle vara lika söt som dem, haha.


Gårdagens kap



Jag tycker att det är lite småkul att ha något från de designers som ibland designar för H&M. Det jag köpte från Sonia Rykiel var denna brosch och just nu pryder den min orange stickade kofta från Bikbok - mon pull. 50 kronor och den är din.


Hej



Jag filurar hemma hos Anna.

Columbine my valentine

Foto:

Elin Klings modeassistent, visst är hon det? Söte Columbine. Inte bara har hon ett häftigt namn som rimmar på valentine, utan också ett par häftiga strumpbyxor. Jag har själv köpt sådana, och de jag köpte finns på BikBok.

King Kong

Visst, Christopher Kane-kopia, men jag gillar den. Framför allt när den är 2000 kronor billigare! T-shirt med tryck från Gina tricot, 149 kronor. Foto: Expressen

Bild: Style by Kling

Hoho! Ni har väl följt djurtrenden? Tigrar, apor, lejon och mycket flera arter tar plats på t-shirts idag. Jag har själv gorillan, eller King Kong, som kommer från gina tricot. Jag brukar ha den när jag känner mig arg.

Väntar och väntar..



Jag vill ha min studentmössa nu! Och jag tror faktiskt att jag har glömt att nämna detta: Jag har hittat min studentklänning, haha kan ni tänka er! 4 månader innan det faktiskt händer! Den är iallafall secondhand, och av designen BLUMARINE! Den blev min för 700 spänn, och gissa om jag blev nöjd. Min första fina Blumarine klänning, och den ska tas på den 11 juni. Nu är det bara mössan som fattas, och värmen..

Happy Valentine!



Ikväll blir det vaniljhjärtan, choklad och filmen Valentine's day! Hoppas ni får en trevlig kväll!
Puss och kram.

Luella

        

Garden Collection

 

H&M's Garden Collection, hello!? Fierce or what! Nej men helt underbara klänningar faktiskt. De kommer troligtvis någon gång i mars, heja heja heja!


Viktor & Rolf

    

Pynt och pyssel



Alla Hjärtans Dag är snart här! Tjiho! Tyvärr kommer jag att jobba, men det är väl lika bra med tanke på att jag ändå inte har någon att mysa med just nu, och så kommer jag ju tjäna lite cash. Något som jag tycker vädligt mycket om, förutom att shoppa, är att pynta och pyssla i mitt rum! Vilket jag tänker utnyttja under den här kärlekshelgen och kanske köpa lite smått och gott att ha i rummet. Lagerhaus och Stockhome är två bra butiker för lite pyssel, och så Panduro såklart!

R.I.P



Hur mycket som jag än gillar mode så är dom här skorna inte snygga, bara fult unika! Jag tror nämligen att det är det här som jag kommer att minnas från designern Alexander Mqueen, som olyckligt nog har tagit självmord. Förhoppnings vis så kommer även de här skorna rest in peace, för fy, de är inte vackra. R.I.P Alexander Mqueen.

9/2


Shoppingtips!



Jag var inne på Monki förra veckan och såg denna underbara klänning, men dum som jag var så köpte jag den inte på grund av tanken "men jag kommer ändå inte kunna använda den nu..". Nu tänker jag iallafall göra det, för jag älskar muffins och jag älskar söta klänningar. För 250 spänn blir den din eller min.


I hö't

c23ed1e51b31468aa4ab319 58f05f56c1c54054ae5f5f9 9df66a40080941709e9303e fb86d14f36a34198b45d8b3

Model: Anja Rubik
Magazine: Vogue

Dagens vill ha



Jag håller på och fixar och trixar lite inne i mitt rum, och det som jag köpte idag var två söta små hjärtan i keramik (indiska, 40:- st.) som kommer att hängas upp i mitt fönster. Om jag skulle beskriva mitt rum så skulle jag göra det med ett ord: flickigt. Mina tapeter är ljuslila, mina gardiner rosa, mitt överkast är blommigt och min taklampa är vit med spets. Denna kudde från H&M skulle trivas bra på min säng, i sällskap av en rosa.

Pics

   

Knasiga bilder från kvällen i fredags som tillbringades på Spy.
Jag har på mig en svart sammetsklänning från Urban Outfitters, och så en liten väska från Louis Vuitton.

Covergirl of March

 

Keira Knightley

Note



Idag var det aktivitetsdag, vilket innebar no lessons. En promenad på djurgården och sen satt jag och Roya på chokladkoppen i gamla stan bland turister. Jag shoppade lite idag också, men det tänker jag visa på bild imorgon.

Dreams



I will go to sleep with the hope of seeing Paris in spring..

Put your (happy)sock on!



Tips till alla er män där ute, put your (happy) sock on! Strumpor är ju så himla tråkiga annars, och därför tycker jag att det är en helt underbar idé till att göra roligare design till strumpor. Happy socks är märket, och det är precis vad de är för något, glada strumpor! Jag vet att dom bland annat finns i Sturegallerian, Lund&lund på Sturegatan och förmodligen på NK. En bra Alla hjärtans dag present kanske?

Ida Sjöstedt

       

Outfit



Allt finns att hitta på netaporter.com

Kavaj - Proenza Schouler
Tee - Juicy Couture
Byxor - Joseph
Skor - Acne
Väska - Emilio Pucci

Dagens vill ha

 

Coola skor och en söt kjol från H&M, de skulle passa väldigt bra ihop, på mig alltså.

Fashion people Paris

Foto:

Sitter och lyssnar på den här låten Paris (Aeroplane remix) - Friendly Fires medan jag är inne på Sthlmstreetstyle och spanar in alla fashionabla människor i Paris. Det är ju bara för underbart att se den vackra mångfald som finns bland dessa fashion people. Avundsjuka på hög nivå!

6/2


I wanna disco

  

Details

 Foto:  Foto:

Shoppingtips!



Något som jag anser vara ett måste, framförallt till våren, men som också funkar under hösten är de manliga skorna. Att blanda manliga kläder med kvinnliga kan göra en enkel outfit så mycket mer. Exempelvis en stor herrskjorta, en kvinnlig svart kavaj, och ett par herrshorts tillsammans med dessa skor.


Inspiration



Modellen Frida Gustavsson har inte bara ett snyggt ansikte, utan också en snygg stil. Jag skulle nästan vilja påstå att anledningen till varför alla modeller har så snygga kläder är ett mysterium. Visst, de får en hel del från designers, men till den större delen så ser kläderna inte alls så designakiga ut, eller exklusiva utan snarare verkar höra hemma i någon second hand butik i Londons gamla kvarter. Det jag tyckte var snyggt med den här outfiten är såklart jeansshortsen, men en outfit är lika med en helhet, så jeansen hade inte varit lika snygga utan skinnjackan eller skärpet, så kombinationen är ju såklart viktig när det kommer till ett klädval. 

Och så ännu en..

.. där jag har på mig en mycket fin klänning från H&M!

En till..

Notera att mitt hår är mycket mörkare på den förra bilden, och det är det just nu också. Jag har nämligen tonat det, så det kommer bli ljust igen. Mitt solblekta hår är det jag tycker om bäst. Men här får ni en till outfit bild där jag har på mig mina favoritskor från Oasis.

Första outfiten

Kan ni tänka er. Jag har haft den här bloggen i vadå, 2 år nu? och jag bloggar ju om mode och snygga kläder, men, jag har inte en enda gång lagt upp en bild på mig själv i en outfit, haha! Så här får ni en.  Stickad tröja - Monki, halsband - Topshop, linne - H&M

Ballong


Cover shoot

cover shoots - Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, men för mig är hon Carrie. Sjukt snyggt iallafall med svart skinnväst och ett par boots. Jiih, nu får det allt bli vår så att jag kan ta av mig jeansen och springa barbent.

Inspiration

William Rast fall 2009

Sjukt snyggt med jeansskjol, en tajt sådan, och i pennmodell. "Indian" halsbandet gör nog en hel del, samt den gråa t-shirten med tryck.


RSS 2.0