Partyyy





Lite festligheter hos Nina och Elise i fredags för att fira deras 18årsdag! På fredag blir det ytterligare födelsedagsmiddag, hos Palina som fyller 19 år. Congraaats!

France 09

    

Lovade att jag skulle lägga upp lite bilder från Franrike, så here they come!

30/8

Tori Praever - Ph: Alasdair McLellan for Pop Magazine F/W 08

Step into my closet

    

Jag låter mig inspireras av dessa vackra bilder med modellen Anna Selezneva för höstens trender.

Fizzle my frizzle

   


Coco






Back to black


25/8


Hoppfull höst



Nu har skolan börjat och därmed också känslorna för hösten! Ja den är kall, ibland blöt och kanske till mesta dels tråkig, MEN trots allt kan vi inte hjälpa att längta efter att löven ska börja falla och kylan smyga sig på så att man kan få använda den ny inköpta jackan, den svarta klänningen eller den gråa kjolen. I Warszawa köpte jag mig en väst med fuskpäls, svart tajt klänning med dragkedjor och en kjol och idag hemma i Stockholm köpte jag ett par gråa leggings/jeans från Monki. Nu vill vi ha höst!


At L'angolo



Jag och Palina för några veckor sedan på vårat favoritfik L'angolo, haha vi älskar deras chai latte nämligen!

<3

 

Snart två år. Puss!!

Dagens vill ha



Jag älskar sodapops och den här kjolen påminner mig mycket om det. Från Bikbok.

Nytt år = 18

Azzaro Gazette lace dress Azzaro Gazette lace dress

Snart är det dags för nyår. Eller? Haha tänk att jag redan har börjat fundera, eller snarare spana, på netaporter.com. Det enda jag egentligen vet är att jag är nyfiken på att ha en paljettklänning, mycket glitter ska det vara, men först fyller jag 18 och jag har redan hittat en klänning som jag ska ha, en svart beige från H&M med korsade band i ryggen. 25 september smäller det!

Hösthår

William Rast Dennis Basso

Höstens frisyr: Rakt och mittbena, sen spelar det faktiskt ingen roll om du är blond eller brunett, jag tror alla passar i mittbena, även fast man har haft snelugg ett tag, eller någon annan typ av frisyr, det gäller helt enkelt bara att vänja sig.

Black lace

Picture of Anna de Rijk

erin_wasson_teen_vogue_01.jpg image by lilyob1989

Gillar du Erin Wassons klänning? Du hittar den på Whyred, själv ska jag nog köpa den.

Polen yet again

Picture of Anna de Rijk Picture of Anna de Rijk Picture of Anna de Rijk
Modell: Anna de Rijk

Åh, kommer ju hem till Stockholm måndag kväll och funderar på att kanske ta en tripp på stan' på tisdagen, jag måste i vilket fall som helst växla pengar eftersom att jag sticker till Warszawa på onsdag, och då kan jag ju lika gärna kolla in höstplaggen för det lockar verkligen! Kollade in smhi och vädret ska vara bra i warszawa, 24 grader och sol. Wiho!

15/8



Höstens jacka. Skinn och nitar.

"When did it become fall?"



Kom hem från ett härligt franrike igår eftermiddag och idag är det dags för ännu en liten resa, men denna gång till ett regnigt Småland, haha! Efter det blir det ingen större vistelse hemma i Stockholm heller för då drar jag till Warszawa och sen är sommaren slut och då börjar sista året på VRG. Yey. Kommer hem till en dörr där nya Elle och H&M magazine ligger och det har tydligen hänt en hel del hemma, alltså att höst kläderna har kommit!! H&M med sina otroligt vackra mode uppslag väcker sannerligen ha-begär, och det jag tänker lägga vantarna på är två par leggings, glittrig nyårsklänning och en HEL DEL MER! (I hope). Det som köptes i Franrike var ett par fransiga lila sandaler med nitar på, tyvärr blir det ingen större användning av dom nu i höst. Ha en bra fortsatt sommar, vi hörs!


RSS 2.0