Dagens vill ha



Julafton snart, och man kan ju alltid önska..

Klänning med sko




Allt finns att hitta på net-a-porter.com

Stort hår



Underbar färg, rött hår är snyggt, på vissa.

Boy

Boy by Band of Outsiders Spring 2009 Ready-to-Wear

Boy by Band of Outsiders Spring 2009 Ready-to-Wear

Boy by Band of Outsiders Spring 2009 Ready-to-Wear


Boy by Band of Outsiders Spring 2009 Ready-to-Wear

Boy by Band of Outsiders Spring 2009 Ready-to-Wear

Boy by Band of Outsiders Spring 2009 Ready-to-Wear

Vårinspiration eller vad säger ni? 6 grymt snygga outfit, med Kirsten Dunst som modell. Märket är "boy". Pennkjolen är klockren, vardag som fest, spelar ingen roll, man är alltid grymt snygg i en iallafall, och den går att kombinera på många sätt till olika stilar.

25/11



Vågar man slänga in en bild på sig själv? haha ja om kenza och blondinbella vågar så vågar jag.

Romance in Venice





Måste påpeka att fjäderklänningen är asball. För mer bilder, gå in på teenvogue.com

Matthew Williamson

      

Vårkollektion. Mönster och kortkort, bälte som markerar midjan, me like.

Italienska Vogue







Snacka om att ha blivit mer vuxen sen Harry Potter, visst älskar vi alla Emma Watson, så otroligt vacker! Här några bilder ur italienska vogue.


Dagens vill ha



Oj vilket sött armband, så fin.

15/11


Bakom scen



Jag har nämnt tidigare att jag har två mål i livet, att antingen bli modeskribent eller modestylist, att frilansa som reporter i utvecklingsländerna är också något som jag har börjat intressera mig för efter att jag hade läst en artikel om konflikten i Kongo. Det är bra att ha många mål och val.



Såhär ser det ut "bakom scen", eller snarare innan själva fotograferingen, man gör ungefär som ett kollage med med bilder, skisser och anteckningar på, och det ser så himla kul ut!



Sedan testar man de olika plaggen för att se om det ser bra ut, det måste minst vara lika kul som att utse plaggen och att få prova dem. Rachel Bilson (till vänster) är så söt.

Fina byxan




Dagens vill ha

Stella McCartney

En vit klänning av Stella McCartney och en snygg solbränna skulle inte sitta fel. Jag vill ha sommar igen, november är bara kallt och grått.

Pärlor och paljetter

Tallulah Willis 


Hyoni Kang

På sydda pälor och paljetter, nya festtrenden? Jag tycker iallafall att det är väldigt fint. Inspiration till nyårsklänning kanske..

11/11


Update



Vilken solstråle!

Haft mycket plugg i skolan, därav den dåliga uppdateringen. Slänger iallafall in ett inlägg nu på snygga Lindsay, och hon påstår i intervjun som finns i Bazaar att hon kanske är bisexuell men skulle inte definera sig själv som lesbisk, haha bara på tal om lite skvaller.

Shoppingtips!

Kjol

Till och med mycket finare i verkligheten, 249 spänn, H&M.


Den där Chanel

   

Alltså, Chanel, om man ändå hade en garderob full av kreationerna, helt enkelt underbara. Jag beundras verkligen, klänningarna är mycket vackra, och en sådan där jacka skulle sitta bra till våren.

4/11


Mys med päls



Päls verkar vara poppis varje höst/vinter, mest har man sett tanter gå runt i stora minkjackor, men i år verkar pälstrenden nått ut till en yngre målgrupp, dvs vi ungdomar. Du har nog sett en del tjejer som har piffat upp sin skinnjacka med en pälskrage, och jag måste medge att det ser bra ut. Fusk päls är bra, men riktig är heller inte dålig i min mening, jag tycker inte att man ska anklaga någon för att köpa en riktig pälsjacka, och inte heller se ner på någon för att man köpte en med fusk.


Jag tror på..


Sienna Miller

Svarta långklänningar, elegant och mystiskt (inte alls deppigt!). Dessutom blir det en cool kontrast till röda mattan, om man nu kommer få tillfället till att gå på en sån i livet.

Kate Moss jul



Har aldrig riktigt varit något fan av Kate Moss kollektioner för Topshop, men en del godsaker kan man säkert hitta. Här är mina favorit från hennes christmas collection. Om jag skulle önska mig en utav de här klänningarna så skulle det nog bli den blåa i mitten.

Ashley i rött



MaryK och Ashley lanserar deras bok "Influence", spännande! Älskar Ashleys röda klänning, och influence måste man ju påstå att dom har, iallafall i modevärlden.

Update



Oj, har inte bloggat på några dagar, men jag har faktiskt haft fullt upp. Någon halloween fest blev det inte, men däremot ett 50-års kalas och lite festligheter hos Hanna. Jag har dessutom köpt en ny vinterjacka, har ingen lust att gå runt i min canada goose längre, så därför blev det en ny från Mango, mycket fin med pälskrage (fusk såklart). Tänkte slänga in Kate Bosworth i detta inlägg för hon är ju så snygg i hennes outfit.

RSS 2.0