Dagens vill ha 29/2



Eva Longorias ljusrosa Chanel klänning skulle inte sitta helt fel, men jag hade däremot kombinerat den till ett par svarta ballerinas, inga smycken och ingen väska. Simple, but nice.

Shoppingtips!



Jäkligt snygg kuvertväska till rätt outfit, men jag skulle däremot ta bort silverkedjan och bara hålla väskan i handen, snyggast så! 249:- från Wedins.

Gemma vs. Caroline



Låt höra, vem var bäst klädd? Gemma Ward eller Caroline Winberg.

Marc by Marc Jacobs

image1088


Lätt som en plätt

image1086

Vill du fixa en av sommarens söta stilar? Det är hur enkelt som helst, ett par korta jeansshorts tillsammans med en vit blus och för att kanske piffa upp den outfiten lite ytterligare så gör du det med en blommig scarf. Lätt som en plätt!

Outside the catwalk

  

Det är bevisat att modeller har snygg klädstil även utan för catwalken, och det är kanske inte så konstigt heller med tanke på att dom får väldigt mycket kläder från olika designers. Det är snyggt att kombinera leggings med högklackat, fast jag föredrar ballerinas (som jag säkert har konstaterat 1000 gånger nu)!

Sköna låtar

Jag skulle nog inte kunna klara mig utan ipod, man behöver musiken i sitt liv annars skulle man nog inte må så bra. När du är ledsen sätter du kanske på en sorgsen låt eller tvärtom en glad låt för att du ska bli glad igen, så jag tror att musik spelar en stor roll i ens liv.
Citerar Shakira "Music is art"

The Submarines - Hope
The Perishers - Trouble Sleeping
Nellie McKay - PS I love you
Augustana - Boston
Vitamin C - Graduation

Dagens outfit 28/2

Lindsay Lohan

Jag måste skaffa en väst till sommaren, sjukt snyggt. Love Lindsay i brunt hår också, nice shooeees!

Shoppat

Solig dag i Stockhom idag, och jag shoppade en ny vårjacka från zara, en vit blus med volanger och en tunika med mönster på från H&M. Jag kanske ska ta och börja med att fota det jag köper, för att förklara hur kläder ser ut är nog bland det svåraste som finns.


Blugirl

  

Underbara klänningar i våriga färger (skulle inte ha bangat på den korta ljuslila), fluffigt och prinsessaktigt. Supersöta skor också med rosetter på.

En ny Mischa

Mischa Barton

Superblond i håret, glasögon och en massa lagbrott som tillexempel kört rattful och innehav marijuana. Hennes klädstil håller iallafall i sig, ursöt klänning!

Shoppat

Idag tog jag en sväng med min kära fader och syster på stan och äntligen köpte jag nånting. En röd t-shirt med svart tryck på från H&M, skitcool!

Dagens outfit 26/2

Dbol2

Så snyggt att matcha gråa strumpbyxor till cremerosa klänningar, jippie för halsduken också!

Tråkig shopping

Jag har varit ganska mycket på stan den senaste tiden känns det som, och jag kan inte hitta nånting! Eller jo, kanske bara saker som jag inte har råd med. Tillexempel, jag letade efter en snygg enkel svart klänning som man kan ha till fest (det borde ju inte vara så svårt att hitta?) men nej, jag hittade ingen! Jag måste nog säga det här, tror knappt att jag säger det, men.. H&M och Zaras vårkollektioner är tråkiga! Okej, allt har inte kommit in ännu, men jag har faktiskt inte hittat nånting och tänkt "Gud den måste jag bara ha!". Jaja, ska gå på stan med mamma på torsdag, kanske hittar nånting då.

Outfit by me

image1079



Blommig klänning, Topshop
Jeansjacka, H&M
Skor, Keds
Axelremsväska (såå söt), Topshop

P.S I love you



Underbar film, men otroligt sorglig. Jag älskade den iallafall, typisk en sån film som jag gillar. Så om du känner för att se en glad men samtidigt sorglig film gå och se den. De enda skådespelerskorna jag kände till i filmen var Lisa Kudrow från vänner och Hilary Swank. Citerar från mitt favoritcitat i filmen:

Don't be afraid to fall in love again

Nicky Rich



Så himla härlig bild, supersöt klänning och gud vad törstig/hungrig jag blev när jag såg dryckerna. Ge mig sommar nuuuu

Baglady

image1078

Jag såg den i Elle och blev kär direkt! Ljusrosa kuvertväska(?) från Gucci, gaah så snygg. Perfekt att ha till en blommig tunn klänning, men väldigt dyr ser den ut att vara. Nåja, drömma kan man ju alltid göra.

Dagens vill ha 25/2




Typ en av världens snyggaste assesoarer, och då skämtar jag inte. Omega seamaster, perfect!

Dagens outfit

image1077

Eller ja, snarare outfit från i lördags kväll, men med tanke på att jag inte visar så ofta hur jag klär mig så tycker jag inte att det spelar någon större roll.

Svart klänning - H&M
Strumpbyxor - H&M
Scarf - H&M

haha snacka om att älska H&M, men jag säger ju det, dom är bäst!!

Streets of Paris

  

Idag ska jag..

image1073

Idag ska jag gå på stan med Roya och jag ska leta efter en svart, lite mer festligare klänning. Tillexempel en sån i siden som Gina Tricot brukar ha. Okej, jag gillar inte Gina Tricot särskilt mycket, men dom flesta av deras klänningar funkar faktiskt till fest. Annars skulle jag inte banga på Amanda Bynes svarta.

Love Lindsay



Jag förstår inte hur man kan vara såhär snygg.

Dagens vill ha 24/2

Graphic print smock dress large view



Klänning från Net-a-porter.com, snyggast blir den till en solbränna och solblekt hår.

Rosa rosa rosa



Längesen jag hade på mig något ljusrosa, däremot sover jag i ljusrosa lakan. Jag tycker på något sätt att rosa har blivit så fjortisstämplat, förut älskade jag rosa men jag tycker samtidigt att det inte är lika fint längre. Men, (det finns nästan alltid nått men med mode) den här sötsaken från Indiska var faktiskt riktigt fin, och den är i ljusrosa! Tänk dig själv att ha på sig en sån klänning till sommaren då man är riktigt brun. Och när jag tänker efter så älskar jag Marie Antoinette filmen, och där finns det med väldigt mycket rosa, men som med dom flesta färger så finns det olika nyanser. Gammelrosa tillexempel tycker jag är finare än illrosa.

Eye candy



Härlig bild på Kate Moss, snygg sminkning och underkläderna, ja.. dom behöver vi nog inte ens konstatera för gosh vad sexiga dom är.

Versace

       

Älskar mönstret på klänningarna och hur vissa klänningar liksom "flyger" på catwalken.

Hippies 4life

image1064
Roya, Petronella och jag.

Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte riktigt varit på blogghumör, dessutom har lovet precis börjat och jag har redan hunnit göra ganska mycket. I fredags hade jag tjejmiddag hemma hos mig, och temat var hippies! Jag hade på mig en klänning från Indiska, halsband från H&M och armband som är mitt mammas gamla. På sportlovet ska jag vara hemma så jag ska se till att skriva en massa modeinlägg.

Svarta piloter

Ashley Olsen, Ashley Olsen har senaste flirten i luren?

Hmm.. funderar på om jag ska köpa ett par märkesbrillor i sommar, har faktiskt spanat in ett par svarta pilotisar från D&G, skulle inte banga på Ashleys heller. Jag gillar ju fortfarande mina kolsvarta från Indiska, men skulle faktiskt vara kul att ha ett par till, som faktiskt har bättre kvalité och ser snyggare ut. Ja jag fundera på det iallafall, men jag tänker inte köpa ett par jätterunda som tydligen är trendigt nu? Men inte enligt mig iallafall, det här är min modeblogg, alltså mitt mode.

Dagens köp

Idag köpte jag ett par prima ballerinas från H&M för endast 129:-, dom såg nästan ut som ett par riktiga balettskor för det var just en sån ljus/gammelrosa siden färg, kommer nog bli mina favoritskor i vår. Snacka om att jag kommer slita ut dom nu med tanke på att mina favoritballerinas är sönder.

Rock chic deluxe

     

Okej, jag kanske har varit inne på Gucci butiken i Stockhom på birger jarlsgatan cirka 6 gånger, måste säga att det faktiskt är ganska mycket eftersom att det inte är särskilt vanligt med 16 åringar som går in där (eller?). Iallafall, när jag har varit inne där har jag liksom inte tänkt "Gud så snygga kläder" för jag har faktiskt inte tyckt det, jag har alltid tänkt att dom har sett tantiga ut. Däremot har skorna och väskorna alltid varit snygga, killkläderna med. När jag sen går förbi och ser dom helt otroligt fina kampanjbilderna tänker man "Fett fina kläder", för jag tycker faktiskt att Gucci är en av dom modebutiker som har riktigt fina kampanjbilder, och vi ska inte ens tala om kläderna på catwalken, grymt snygga kläder. Look for yourself ;)

Påskgult anyone?

image


Jag är ganska osäker på det här med påskgula färger, jag tycker inte ens att det är särskilt snyggt att ha det på sommaren. Isånnafall en väldigt ljus gul färg, och inte så stark. Men sen kan jag däremot tycka att det kan vara fint med gula skor, isånnafall högklackat. Jag har också sett på Zara (ungdom) en del gula toppar/klänningar, men jag vet inte riktigt. Vad tycker du, är gult fult?

20/2

image1054

Ge mig sommar

  

Vit bikini och tunna klänningar är något jag definitivt kommer köra på i sommar, om den ändå bara kunde komma snart!?


Blumarine

      

Snacka om drömklänningar, härligt med rosa färger (eller iallafal väldigt ljus rosa och gammeldagsrosa). Mycket ljusrosa färger hos Zara just nu.

Dagens köp

Nu första dan på länge blev det faktiskt lite shopping, och då menar jag verkligen lite. När jag var inne på H&M och såg alla fina sjalar tänkte jag "nej nu måste jag verkligen köpa en", så det blev en rutig söt liten sak. Ska se om jag kan fixa nån bild också, men iallafall, jag tipsar om att kika in på H&M någon dag och köpa en!

Love gray

image402


Älska grått, ska köpa ett par mörkgrå leggings och kanske en grå jacka? Snygg kappa i grått hade hon iallafall, måste säga att det också var en riktigt snygg matchning med bruna handskar till.

Eyecandy

Prada Trembled Blossoms Bag

Prada har så grymt snygga väskor, jag menar, hur underbar var inte den här lilla sötsaken?!

Rachel Bilson




Rachel Bilson visar exakt med vad jag menar som är snyggt/måsten i vår, det vill säga, bland annat, Converse, slapp tshirt och en sjal till det. Se så snyggt det blev.

Dagens outfit 19/2

Idag blev det:
Blekta jeans, Miss Sixty
Svart långärmad klänning(inte lång så därför funkar jeans under lika bra som leggings), från en butik i London
Blommigt sjal, H&M
Skor, Keds
Kappa, Zara

Väska, Louis Vuitton


Inspiration

  

Låt dig inspireras, kille som tjej.

Härlig look



Våfflat hår? njaae, jag har alltid haft svårt för det. Däremot älskade jag den gula eyelinern, randiga tröjan och rosetten på huvudet.

Scarlett Johansson

Natalie Portman, Scarlett Johansson, Scarlett Johansson är en rebell!

Älskar Scarletts klänning, det var faktiskt fint med nätstrumpbyxor till också.


Dagens outfit 16/2



Modellen Agyness Deyn

Dagens vill ha 16/2

image1039

Skinnväska från Marc Jacobs, what else?

Vit maräng

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Jodie Kidd, Lily Allen, Rupert Grint, Sophie Dahl, Lilly Allen på världspremiären av Harry Potter

På skolavslutningen 08 vill jag nog ha Lily Allens klänning, sjukt söt.

Shopaholic? Nej

image1038
Madonna jackan, en utav mina favoriter hemma i garderoben.

Jag skulle inte beskriva mig själv som en shopaholic, visst finns det ett behov att köpa nya kläder då och då, men inget större beroende. Det kan gå ganska långa perioder innan jag köper något nytt klädesplagg, och ja visst, det suktas i butikerna men samtidigt så är det inte så att jag rusar in och köper något bara för att jag "Måsteeee verkligen ha det där plagget". Ibland däremot kan jag känna att jag måste gå ut och spana in vårnyheterna för att sedan kunna skriva lite om det här i bloggen. Det senaste jag köpte kan jag inte ens komma ihåg vad det var för nått, kan ha varit jeansjackan. But my point here is, jag är ingen shopaholic, och det är inget man måste vara bara för att man tycker om att shoppa eller för att man är intresserad av mode.

16/2

image1037

Jag vill också ha fräknar.


Vårens måsten

image1035

Jag vet inte var ni finns, men jag glömmer er aldrig (okej det där lät lite klyschigt)


Vårens måsten, enligt mig:

Skinnjacka/jeansjacka - variera mellan både jeansjackan och skinnjackan
Converse/ballerinas - ballerinas en klassiker och kommer alltid vara, variera med ett par vita converse
Scarf - rutig, blommig, alla nästan lika fina och piffar upp din outfit
Blommig klänning - finns inget att säga förutom att blommigt rocks!
Vit skjortblus - snyggt i vår/sommar, alltid lika fräscht
Svarta pilotisar - och då menar jag riktigt kolsvarta


Blomfeber

image1034

Feelin' a little bit flowerish?
Allt från Topshop

Smacky Glam

 

Mischa Barton kampanjar för ett klädmärke(?) Smacky Glam. Söta tunikor/klänningar!


Dagens outfit 13/2

Amy Winehouse, Amy Winehouse festar igen!

Jag älskar Amy Winehouse stil, så cool. Snyggt med grå kjol till röd tröja och matchande med röda naglar, måste säga att hon har snygga boobs också.

Pretty in pink

image1031


Finaste färgen på vårkappan man kan ha i vår, enligt mig, är ljusrosa, eller snarare gammeldagsrosa. Har spanat in en på Zara nu ett tag och funderar på att köpa den.

Happy Valentine

image1030


Supersöta trosor från Topshop.

Starbags

rika

Grymt snygga väskor hos Rika, funkar ju även till vardags. Fina vårfärger och jag gillar att det är stjärnor på dom.

Sammetskavaj?



Älskar helt enkelt hela den här outfiten, grymt snygga byxor, skönt med ett mönstrat linne som bryter av lite till det gråa, och sammetskavajen, supersöt. Smyckena var det inte heller något fel på. Har inte varit på stan nu ett tag så jag vet faktiskt ingenting om ifall det finns några fina sammetskavajer där ute, skulle faktiskt varit riktigt fint med en kortärmad modell till en svart klänning under.

Hippie revival

     

Hippiestilen är tillbaka, eller ja, iallafall en mer modern version av hippien. Hetast i vår är ju såklart mönstrade klänningar, fransiga väskor och långa hårlängder. Kan även tipsa om ifall du känner för att ha lite hippiestil någon dag så finns det jättefina hårband på H&M som är flätade.

Finaste sminkningen




Antagligen finaste sminkningen man kan ha. Solbränna som grund, krämigt rosiga kinder och ljusa läppar (och då menar jag inte idomin ljusa, utan tillexempel något ljusrosa läppglans). Jag tycker dessutom att den här sminkningen bassar året om.

Dress

Keira Knightley, Keira Knightley vägrar att gymma! 

Keira Knightley i underbart formad klänning med paljetter på, är dock osäker på frisyrvalet, ser verkligen ut som fejklockar.

En dagens

Dagens humör: trött
Dagens mående: helt okej
Dagens borde: plugga matte
Dagens frisyr: den vanliga
Dagens klädsel: miss sixty jeans, madonnajacka, t-shirt med tryck från zara
Dagens planer: plugga och läkarbesök
Dagens materiella vill ha: omega klocka
Dagens längtan: sol och värme
Dagens fundering: hata skolan
Dagens beroende: inget beroende här inte
Dagens tråkigaste: kallt ute
Dagens roligaste: håltimme i gymmet, haha
Dagens låt: Dixie Chicks - You can't hurry love

Jag sätter nya trender?

image1023

Det funkar faktiskt att matcha ett par enkla vans/gympaskor (kalla det vad du vill) till en lite finare klänning. Såklart finns det en viss gräns hur fin klänningen kan vara och färgerna måste stämma överens (som alltid), men se exemplet ovan, snyggt eller vad?
Sko och klänning, Topshop

Bättre än blondin

Lindsay Lohan, Nu är det slut med livet som oseriös blondin!


Jippie, Lindsay Lohan är brunett igen och hon är så mycket snyggare i det. Och jag tror att jag har svaret på den eviga frågan, brunetter är sååå mycket snyggare än blondiner.

Dagens vill ha 10/2

Flower motif flats large view


Underbara helt enkelt. Ljusrosa ballerinas med blomma på, Miu Miu.

Billigt är bra

image1022

.. med andra ord, H&M är bra.
Dagen då man kan ha ballerinas igen kommer jag vara överlycklig, dom är antagligen de bästa skorna som finns!

Shoppingfavoriter

image1021



Alla från Topshop.

Pics

   

Haha hur snygga var inte vi :D


Dagens outfit 9/2

Lauren Conrad, Lauren Conrad njuter av utmärkelsen till årets modeikon!

Lauren Conrad.

Dundermissar

Heidi Klum, Victoria Beckham, Vad har Victoria Beckham och Heidi Klum gemensamt?

Alltså VA!? Varken Heidi Klum eller Victoria Beckham var snyggt klädda i W Lounge under New York fashion week. Vad tänker man på egentligen när man tar på sig nått sånt där? Det enda som var snyggt var Heidi Klums illgula pumps, men resten .. oh no..

Last night

Igår kväll hade jag riktigt kul tillsammans med Roya, och vi var ju helt klart snyggast med våra Fashion à la AIDS linnen. Ska försöka uppdatera lite mer nu under helgen, bilder från igår kommer senare!


Anne Hathaway




Anne Hathaway på Marchesa-visning under New York fashion Week. Snacka om snygg klänning.

7/2


Fredag

Imorgon är det fredag (wiho) och då ska jag på middag/fest hemma hos Filippa. Kommer bli jättekul, men som vanligt när man ska ut på något så kommer den alltid, svåra, frågan upp "Vad ska jag ta på mig?". Tråkigt nog så sa Filippa att man inte får ha högklackat på sig för det gör repor på golvet, så, hejdå pumps. Klänning är såklart ett måste enligt mig, så jag funderar på att ta den nyinköpta H&M linnet att ha till leggings. Ja, det får nog bli det! Ett tips till er andra som ska på middag eller ut, något som alltid är ett säkert kort är att ta på sig en svart klänning. Svart kan aldrig bli fel.

Dagens outfit 7/2

Ashley Olsen, Ashley Olsen lever livet!

Ashley Olsen

Partyspaning



Jessica Stam och Lily Aldridge i två underbara klänningar, jag helt enkelt älskar mönstret på klänningen till höger och de svarta lackpumpsen.

Modetips!




Stora stickade halsdukar, javisst! Men till våren är det faktiskt snyggare med en smalare halsduk, och den ska såklart vara randig.

Sminktips!

Snyggaste partysminkningen enligt mig är att ha en silver eyeliner som man lägger på det övre ögonlocket precis intill ögonfransarna. Har inget särskilt märke att tipsa er om, men det ska vara en "mjuk" penna, ingen hård eller för spetsig.

The secret key

Peet shoulder bag large view

Väskan jag vill ha just nu, Marc Jacobs.

Att ha på sig normala(tråkiga?) kläder en dag har ingen betydelse ifall man har en riktigt snygg märkesväska till. Jag har sagt tidigare att halsduken/scarfen bidrar mycket till hur "rolig" outfiten blir, men jag måste säga att väskan spelar störst roll. Det är som snyggast när man kanske bara har på sig vintage kläder eller nånting slappt från H&M och sedan Väskan med stort V. På så sätt blir din outfit inte lika "tråkig", utan snarare intressant.


Färgade ben

 


Diskret färgade strumpbyxor kan vara riktigt snyggt, och troligtvis mer passande till svarta kläder.


At Marc by Marc

    

Helt olika outfits, alla lika snygga.

Outfit by me

image1010




Topp (tillräckligt lång att ha till leggings), H&M
Ballerinas, Urbanoutfitters
Nagellack, H&M.se
Väska, Urbanoutffiters

Looking good

Paris Hilton, Har Paris Hilton somnat i solariet!



Älskar hur Paris Hilton matchar sitt fina halsband till den underbart röda klänningen.


Dagens vill ha 4/2



Supersöt klänning från DKNY.

On the street NY

1

2 

3


1. Älskar stövlarna hon har på sig, snyggt till en stor kappa som täcker det mesta.
2. Helsvart, classy!
3. First of all, Chanelväska är aldrig fel och jackan är ju bara för snygg.


Go New York!


Fashion Week Parties

 


Charles Nolan

      

Mary Kate Olsen

       

MaryK hamnar också under kategorien "Mina Stilikoner", avslappnad och cool stil, svart är antagligen hennes favorit färg. I love her, and her clothes.

Something red




Heta skådespelaren Josh Hartnett väldigt snygg vardagsklädsel. Gillar att han har en röd halsduk som sticker ut från de andra svarta plaggen. Coola brillor också!

Against AIDS

image38


Såhär såg alltså linnet ut som jag köpte på H&M, köpte en större storlek för att ha det som klänning till leggings.

4/2

image991

Golden glow



Mischa Barton är så sjukt snygg, och klänningen ska vi inte ens tala om. Gah, I want it.

Dagens outfit 4/2

Lindsay Lohan, Lindsay Lohan lämnar inte mycket till fantasin!

Älskar Lindays skjorta och skinnjacka, men hon glömde att knäppa några knappar.

Vogue



Natalia Vodianova gör ett underbart omslag för japanska(?) Vogue. Älskar allt med bilden, speciellt dom röda läpparna till de blåa ögonen och den blåa rubriken.

Converse





Jag ska så skaffa Converse till våren, skorna passar ju till allt. Och dom ser otroligt bekväma ut, jag ska ha den modellen som går upp lite på benet (den på bilden), alltså inte den som slutar nere vid vristen. Är dock osäker på om jag ska ha beiga eller vita. Tycke att det var otroligt passande att min favorit modell Natalia Vodianova modellar för Converse på denna bild.

Outfit by me

image990


Skapar jag vår längtan? ;)

T-shirt, H&M
Kjol, Topshop
Väska, Nypd.nu
Solglasögon, H&M


My Jesse

Jesse Metcalfe star talk

Snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyggg.

Still a fashion icon

     

Nicole Richie, från anorexia till gradvid? jag tycker iallafall att hon är helt underbar och går definitivt in under min kategori "Stilikoner". Hon har så otroligt snygga kläder och kombinerar dom helt sjukt bra. Nicole var som vackrast när hon var gradvid. Här kommer lite favorit outfits, enjoy!

Hit eller miss?



Ashley Olsen i en väldigt intressant klänning från Missoni. Jag tycker att hon på nått sätt såg riktigt härlig ut i den, hennes hår och den bleka hyn passar liksom guldet. Och de färgglada stenarna på den ser ut som M&Ms. Så absolut en hit för mig. Annorlunda men snygg, det enda jag funderar på är om det inte hade varit snyggare ifall den vita klänningen slutade på samma ställe som den guldiga.

Shoppat

image983
Puss på min Roya.

Igår jag var på stan med Roya och både hon och jag köpte varsin topp från H&M Fashion against AIDS. För mig blev det de rosa linnet med en svart pussmun på (köpte den i en större storlek så att jag kan ha den som klänning). Roya köpte den svarta t-shirten med röda pussmunnar på, vad tror du Roya, kommer inte vi bli snygga i dom eller vad!?

ELLE-galan

   

Bäst klädda var ju helt klart 1. Caroline Winberg, 2. Sofi Fahrman med vän, 3. Top Model vinnaren Hawa och 4. Ebba Von Sydow. När man kollar på de andra mingelbilderna från Elle-galan måste jag undra "Vad fasen tänkte hon när hon tog på sig det där?", här får man chansen att visa upp sig och så gör man inte det.. hmm..

Vem tycker ni var finast?

Beautiful



This is what I call beauty


?



Jag vet inte riktigt om det är hennes scarf eller dom grymt snygga stövlarna som gör outfiten hel, älskar också hur hon har två linnen på sig. Hilary Duff, give me your clothes!

RSS 2.0