28/1


Chanel spring

            

Mycket vitt, krämvitt och beige. Det som jag tycker är så klassikt för Chanel i denna kollektion är de vita skorna med svarta detaljerna, samt klänningarnas "präktiga" design. Inte den bästa kollektionen enligt min mening, och det var Karl Lagerfeld som designade den.

Dagens vill ha


Valentine



Snart är det Alla Hjärtans Dag, och det skulle inte sitta helt fel med ett par söta underkläder, visst? :)

Beige


Stylebystars.com

Nu är det här en klänning, men det ser ut som en beige pennkjol, och det är precis en beige pennkjol som jag vill ha. Det ser så fräscht ut, och snyggt att ha på våren och sommaren.

Spring

     

Våren verkar redan ha kommit till New York. Gah, Avis! I Sverige får vi väl vänta cirka 4 månader.. eller tre och en halv kanske.

Dagens vill ha

Paul & Joe Sister dress


Det finns två saker jag vill ha idag, dels den här klänningen och sommar, för att kunna använda den. Herregud, den är ju perfekt! Axelbandslös, volanger, kort och rosa. Den finns på net-a-porter.com. Och förstå att vara riktigt brun, solblekt hår och ett par sandaler, åh ge mig sommar nu.

Citat



"I may not be able to dance, but I sure like holding her." - Barack Obama


Obama mama

 

USA's finaste president familj! Obamas döttrar är så söta, hela familjen är söt! De båda döttrarna, Malia och Sasha har så fina klänningar hela tiden, och sist jag tittade i en tidning var Michelle Obama en ny modeikon. Hoppas att dom får det bra i Vita Huset, men det var faktiskt en sak jag tänkte på, dem kommer aldrig bli "fria", utan alltid följda av en vakt, och dem kommer inte kunna hälsa på vilken kompis som helst, tänk vilka regler dem kommer få leva efter.. På sätt och viss har vi "vanliga" kanske det bättre. Eller vad tror ni?

Feel like partying?



Klänningar från Topshop och skor från netaporter.com

Carl-Jan




Namn:
Carl-Jan Granqvist
Ålder: 62 år
Yrke: Professor i måltidskunskap
Familj: En son.


Min danserfarenhet: Jag har dansat ute på krogen i mina dagar.


Blev jag när jag fick frågan om att vara med i Let´s Dance: Jag trodde det var ett skämt, sålunda förvånad.


Min första dans hade jag med: Med mig själv framför spegeln.


Dansmoves som jag envisas med att göra på dansgolvet (men som inte gillar egentligen): Engelsk polka


Berätta något som tv-tittarna inte vet om dig: Att jag har kysst Greta Garbo.


Haha asså Carl-Jan, det finns inga ord, man skrattar åt honom varenda gång i Let's Dance för han är ju såå skön och framför allt dålig på att dansa! Och sen så ser han ju lite knas ut. Ni måste titta på programmet!

Sötnos



Åh så söt John Travoltas dotter är, henne har man aldrig sett. Kanske inte så konstigt att hon är söt med tanke på att han var en riktig snygging i Grease, och hans fru ser ju inte heller så dum ut. Flickans hår är så himla fint.

21/1


Pearls and skirts


At Defiance

  

Hana Soukupova och Agyness Deyn är ju bara för balla på bio premiär av filmen "Defiance", jag vill också se den filmen btw.

Fahrman vs. Kling



Båda modebloggarna var på plats under Elle galan, och Sofi Fahrman hade den snyggaste outfiten. Jag blev rätt besviken på Kling, trodde hon skulle ha något lite roligare. Hon passar inte alls i platt hår utan borde ha haft det lockiga, och jag gillade inte riktigt hennes "indian" klänning. Vad tycker ni, Sofi Fahrman eller Elin Kling?


Topshop vårkollektion




Spanade in lite på hemsidan och såg dessa tre vackra ting. Så himla söt klänning! Nu vill jag ha vår, det är så himla skönt när det börjar bli varmare och man kan gå ut i tunna jackor och börja använda blommiga klänningar utan att vara för somrig.

Mischa blir väskdesigner

    

Ja inte har man sett henne i någon ny tv serie, och inte i en film heller. Väskdesigner, eller designer rent allmänt borde passa Mischa Barton riktigt bra med tanke på att hon har en grym klädstil och är intresserad av mode. Och väskorna var ju snygga!

Blue is the new colour


Allt från Topshop

Är blå årets vårfärg? Fin är den iallafall, och mcjackan sågs även i månadens Elle, riktigt tuff är den.

Dagens outfit

Emma Watson

Emma Watson, ny modeikon?

Burberry

Mischa Barton

Kate Bosworth

Kate Hudson

Snygga kändisar, Mischa Barton, Kate Bosworth och Kate Hudson, alla iklädda Burberry. Vilken var din favorit?

Surfer girl



Det vore riktigt coolt att lära sig att surfa, det är inte bara killar som ser heta ut på brädan, utan tjejer också!

Flicka med pärlhalsband



Chloe Sevigny.

Music

Tänkte dela med mig lite av min musiksmak, 7 supersköna låtar som jag lyssnar på just nu:

Teasing mr. Charlie - Steve Angello
Same man - Till West & Dj Delicious
Tell me why (2 elements remix edit) - Supermode
Golden train - Justin Nozuka
I'm in peace - Justin Nozuka
Why - Justin Nozuka
Your body is a wonderland - John Mayer


11/1



Boys are nothing but trouble..

Dagens outfit


Mischa Barton

Sjömansklänning hade jag när jag var liten, jag vill ha en nu med.

Hand i hand



Hot hot hot. Svart kjol med vit skjorta kommer alltid vara den snyggaste outfiten, och man kan ändå variera den, trots att det bara är två färger.

I vår



Jag ska vara snygg i vår. Det finns så himla mycket fina vårkläder, eller ja, det kan man inte riktigt veta än med tanke på att vårkollektionena inte kommit ut änn, inte vad jag vet iallafall. På bilden ovan så tycker jag att jeansklänningen är fräck (Topshop)! snygg att ha i sommar då man är riktigt brun, och de svarta skorna är så balla och kommer från H&M (brukar inte gilla den sortens klack, men om skon är helsvart så går det bra), så billiga är dom också! Kjolen är också söt, den är från Forever21.

Let's dance

Haha wow, kollade för första gången på let's dance ikväll och det var faktiskt riktigt kul! Det som fick mig att kolla var såklart blondinbella, tidigare gillade jag inte alls henne, och jag hade väl inte direkt någon anledning.. nu tycker jag bara att hon är riktig cool med hennes blogg, förstå vad kul att många läser den och att hon tjänar pengar! Hon var faktiskt duktig på att dansa, men min favorit var helt klart Morgan, skådespelaren från Arn. Jag ska nog kolla en del fredagar till, om man är hemma. Dessutom skrattar man ganska mycket också, för det är kul att se hur kändisar som aldrig har dansat på det sättet förut får prova på det nu. Titta ni med!

Curly Carrie



Carrie har en del knasiga outfits i Sex and the city, hon har som finast i säsong 6, och då när hon åker till Paris. Och hennes lockiga hår är så fint (särskilt i 6:e säsongen också), jag borde ha mitt lockiga hår oftare.. jag plattar ju.

Diamond shoe



Underbara skor. Den översta är Miu Miu, och den andra Anna Sui.


Models know how to design



Alla modeller verkar veta hur dom ska klä sig, och inte konstigt med tanke på att dom går runways för många duktiga designers. Undrar om hon har fått dom här kläderna eller om har köpt dom själv.. fina är dom iallafall, jag älskar kavajen.

I <3 NY

Aaron_Millhiser DSC_0207 Josie-G-UK-20 THURS25Anne-Z-Paris-6

Alla är så fashion i NY, det måste vara kul att gå på stan och bara se hur mycket olika stilar det finns. För om man tittar sig omrking så ser man att folk plockar alltid upp någonting från de olika trenderna.

Malo

     

Aldrig hört talas om designern förut, men fina kläder är det iallafall.

Country side

Outlaw Country Outlaw Country Outlaw Country Outlaw Country

D&G

  

Finfina damer. Jag gillar speciellt den svarta klänningen till vänster, och den bruna till höger. Helt olika stilar, men så snyggt olika klänningar.

Sport sweet

 



Jag får lite av en sport känsla, men samtidigt så är tjejernas outfit så söta! kavajen på första bilden är verkligen fin, och jeanskjolen på sista.

Dagens outfit 9/1

Emma Watson

Emma Watson såklart, klänningen är superfin, och skorna är såå coola.

Alltid vill ha



Något jag alltid kommer att efterfråga, chanel halsbandet! Så klassiskt och fint.

All that glitter


Rachel Bilson

Jag är sugen på att skaffa mig en glitter/paljett klänning, eller egentligen borde det vara bara paljett klänning, eftersom att det är paljetterna som glittrar, för visst är det så? Borde spana in rean mer, men sen så har jag ju också varit sjuk..

7/1


Balmain

         

Snygga vårkläder. Häftiga jackor, och vad som ser ut att vara slitna jeans, (då lär jag få användning av mina tigerjeans, wiho). Fina färger är också med i spelet, och de vita klänningarna ser ut att vara balett inspirerade. Sweet!

2/1


Bikini season 2009

 
H&M

Blommigt och färgglatt, inte så stor skilland från förra sommaren. Härligt, nu vill vi ha sommar!

FFF



Fun, flirty and fabulous (FFF)! H&M's vårkampanj. Mycket ljusrosa och piggelin grönt, kanske ska man börja använda rosa till vår. Det var år sen som jag klädde mig i rosa, och finast är det nog med en solbränna, eller iallafall när man börjar få lite färg. Jag längtar till våren.

Bondbrud



Wow, snacka om blivande bondbrud, eller vad säger ni? Nja, Lindsay Lohan skulle nog inte passa så bra i en bondfilm, men bilden gör! Snygg bikini, men det är ett tag kvar tills sommaren..

RSS 2.0