Sjukling



Hej alla! jag har varit sjuk i 6 dagar, men börjar tillfriskna nu. Jag har haft något som kallas "körtelbuk" och feber. Men idag kan man inte vara sjuk, det är ju nyår! Sitter nu hemma hos gustaf och ska äta middag, vi 4 :) Såg att någon hade frågat vad jag hade fått i julklapp. Jo, jag har fått: ny tv, presentkort på Zara, sex and the city box, underkläder, läppglans och pengar!

Gott nytt år!!

Hello gorgeous



Var tvungen att slänga in ett till inlägg med Emma Watson som fokus. Den här outfiten är stilren, klassisk och fräsh, och jag kommer alltid att älska kombinationen pennkjol + skjorta. It will never go out of style. Och så ser man ju så mycket äldre ut i det ;)


24/12



Rosetter rosetter rosetter, underbara! Jag ska ha en i håret imorgon. God jul på er!


Drömvitt

 

Snyggt. Carmen Diaz röda läppar till den vita klänningen är hot hot hot.

Snart julafton..



En kvart kvar tills den 24:e, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! haha, vet bara att det ska vara något med rött.. Den här klänningen från Topshop är perfekt, superfin är den, och jag vill ha på mig den imorgon, men icke sa nicke, den hänger ej i min garderob.

21/12


Ikväll..



Ikväll såg jag "The Duchess" med mamma och syster. Keira Knightley, alltid lika bra och vacker. Filmen var bra men tragisk. Se den om du gillar filmer som "Pride and Prejudice, "Marie Antoinette" och "Jane Austen". En blandning mellan alla skulle man väl kanske säga.

Lady in pink



Haha wow, en lite mer klassisk Agyness Dean, fast hårbandet är ju iof knas. Jag gillade klänningen med rosetten, och jackan var ju inte helt fel heller.

Dagens outfit

Lily Donaldson

Lily Donaldson. Cool kjol och snygg väst, jag gillar även det vita bandet i håret.

Att önska


              
Snygg vårjacka från Topshop, kanske får den hamna på listan. Eller detta snygga underklädes set.

Vad står änn så länge på min önskelista? Jo, en ny tv, kavaj från H&M, nyårsklänning.. Ja som sagt, den är inte särskilt lång, jag tycker att det är jätte svårt att önska mig saker, om det inte är något särskilt man vill ha. Kläder är ju något som man alltid vill ha, och det är svårt att säga att man önskar sig kläder eftersom att mamma eller pappa inte riktigt vet vad man är ute efter. Så därför, kan man alltid önska sig en dag-på-stan, och det ska jag nog göra!

Christmas time



Jullovet har börjat bra! Har dock inte köpt alla juklappar änn.. men det tänkte jag klara av imorgon! Julafton närmar sig och den alltid existerande frågan är "Vad fasen ska jag ha på mig!?". Ska man köpa en ny eller använda något gammalt? Hmm.. Topshop har en del finfina saker på hemsidan, kanske ska man ta en sväng förbi SOOK. Men jag säger såhär, en ny nyårsklänning är viktigare än en ny julaftonsklänning.

Sommar fin



Härlig sommar bild, sjukt fina flätor Lindsay har i håret också!

Sorry



Min nya favorit artis, jag älskar honom, Justin Nozuka - sorry

.


Ashley



Vacker.


Party


Åh den ubersöta Prada väskan (till vänster), älskar den!


Snygg skinnjacka


Svart svart svart.

Nyår på Grand

Milly Strapless brooch dress

Milly, netaporter.com



Wow, vilken skapelse. Underbar rosett med detalj i mitten, snacka om nyårsklänning (om man nu skulle spendera kvällen på Grand Hotel), den skulle nog definitivt känna sig hemma där.

Chanel jacket



Jag har hittat Chanel jackan!! Okej, inte den riktiga, men en nära på! och den finns på H&M, måste måste köpa den i veckan. Den är svart, vit och grå, perfekt i vinter, och så är den så himla söt.

Kjol är cool


Style by stars

Snygg lila kjol, jag har börjat gilla kjolar, dom använder jag helst nu.

Nyårs klänning?



Har börjat fundera lite på nyårsklänning, och min slutsats är att den ska inte vara svart! Klänningarna ovan kommer från Topshop och jag tycker att båda är väldigt fina, den silvriga är nog favoriten. Ska ni satsa på svart klänning i nyår?

Orange

121208rachel

Superfin outfit, lite väl naket nertill kanske, men annars var färg kombinationen underbar, mörk vågigt hår till en mörkblå kavaj och en söt orange väska.

12/12


Elsa Hosk

 





Vacker.

Vill tillbaka

     

Jag ser framemot julen jättemycket, men samtidigt så längtar man ju alltid tillbaks till sommaren, då det oftast var varmt ute och man kunde gå i fina sommarklänningar. Imorgon kommer min kusin hem till sitt andra hem i Sverige, han bor annars i Nevada (USA), jag har inte sett honom på tre år, ska bli spännande när vi väl ses på jullovet!

Shoppingtips



Ville bara tipsa om den här kjolen som kommer från H&M, den är underbar, tro mig jag har provat den!

Outfit by me



Coola leggings eller vad säger ni? ;)

Jacka, glitzy.se
Leggings, net-a-porter.com
Blus, topshop
Ballerina, topshop

Dagens kap

Sprang in en snabbis på Zara i väntan på Lisa och hittade två supersöta kjolar! Valde en och gick till kassan, är jätte nöjd. Jag tror man uppskattar kläder mer när man shoppar mindre, kjolen kostade dessutom 250:-, prisvärt! Jag har för övrigt helt börjat dissa mina jeans, strumpbyxor är så mycket skönare och om jag shoppar så ska det vara kjolar, superfint i vinter.

4/12



Jag har haft sjukt mycket i skolan, därav min ursäkt till dålig uppdatering. Men nu blir det helg och då lovar jag att skriva fler inlägg.

RSS 2.0