Vem är brunast?


Men


KKKK-Kate

katemossforvhi4

Hon är över 40 år och fortfarande väldigt aktiv inom modellyrket. Det sägs att modeller slutar vara modeller runt 27, då de börjar bli lite gamla.. Men inte Kate Moss!

31 mars

scan100324v0011

Dålig uppdatering. En bra uppdatering= jag köpte två klänningar, och två blusar från Garden collection, så jag är väldigt nöjd! Nu är det påsklov, och imorgon utgång.

Dagens vill ha

Zac Posen for Target

Klänningar från Zac Posen, så fina!

Shoppingtips!



Min pappa har alltid varit ett fan av swatch, och klockor i helhet. Jag däremot har aldrig riktigt tyckt om klockor, och har aldrig burit en runt min handled över två dygn. Men. Swatch nya kollektion är helt underbar! Det är klockor i olika knalliga färger, och jag vill verkligen ha en.

i-D

idspring2010cover021

Jag skulle nog också passa bra på ett i-D omslag..


Vogue Paris

35_elsaskywalkervpavril1003702 elsaskywalkervpavril100

Anja Rubik

:)

Jag har shoppat idag! Åh spontanshopping är det bästa som finns. Jag satt på bussen och kände inte riktigt för att åka hem ännu, så jag åkte vidare till slussen och traskade upp för götgatan där jag gick in på Weekday och hittade ett par GRYMT FINA SKOR! och ett par högmidjade shorts! Lovar att lägga upp bilder inom kort.

Goofy


Jag längtar..



efter våren!!

25:e mars



Efter att ha gått igenom hela Garden collection på H&M's hemsida beslutade jag mig för att det är dessa godbitar som jag tänker fightas för i butik, den 25:e mars. Den vita klänningen skulle framförallt vara väldigt fin att ha på skolbalen.. Vi ses den 25:e!

Aquatic life

    

Modell: Abbey Lee Kershaw

Our body our selves


18/3


"Lady grey"

ladygrey-1 ladygrey281529 ladygrey28729 ladygrey28929

"Lady Grey" in Vogue Italia. Underbara bilder!

Oups!

Oups my bad! Jag nämnde i ett inlägg att Garden collection skulle släppas den 18:e, alltså idag, men det var helt fel. Det är den 25:e som gäller!!

Shoppingtips!

Blugirl spring 2010 fashion 353020

Högmidjat + ett slappt skärpt knytet till en rosett i midjan, så jäkla snyggt! Jag köpte nyligen en beige kjol från H&M som var högmidjad, med ett skärp som man knyter! Så om det är något ni ska köpa inför våren så är det ett par antingen högmidjade jeans, shorts eller en kjol!

Sonia Rykiel

Sonia Rykiel Fall 2010 Fashion Week Photos 412473 Sonia Rykiel Fall 2010 Fashion Week Photos 412430 Sonia Rykiel Fall 2010 Fashion Week Photos 412480

Jag måste nog säga att det snyggaste var bollarna på huvudena och skorna på fötterna.

Pose


18:e

  

Den 18:e mars hittar du mig stressad över att roffa åt mig de finaste klänningarna på H&M's release av garden collection, troligen på Hamngatan. Vi ses där!


Howdy!



Vi har iallafall kul inne på toan. En bild tagen i Åre där jag tillbringade mitt sportlov. Tjiho!
Och så en liten update om vad jag har shoppat:
Högmidjade jeansshorts från Zara
Beige högmidjad kjol á la African safari från H&M.

Snart är våren här (hoppas vi)!

RSS 2.0