!



Sätt mig(!) i en pralinrosa klänning på en trappa vid Versaille slottet i eftermiddagssol och fram med en kamera, please!

Inspiration

    

Alexa Chung. Stilikon.

Tips!



Större halsband bidrar mycket till att en enkel outfit ska bli roligare. Ett par högmidjade jeans, svart långärmad tröja och ett stort fint halsband, det är grejjer det! ;)


Strike a pose

52156_mcb5_123_101lo

Jag älskar den här bilden, den är svartvit, hennes outfit är snygg och framförallt hennes pose. Jag fick lust att ta på mig en vit skjorta helt plötsligt, och knyta ett svart band i kragen. Nu är det helg och den tillbringas till att räkna matte, ingen utgång för min del men däremot New Moon på lördag, wei!

Brooke Shields

    

Brooke Shields är en så sjukt vacker kvinna, och kanske som vackrast när hon var ung.

Brooke Shields

    

Brooke Shields är en så sjukt vacker kvinna, och kanske som vackrast när hon var ung.

Inspiration

Amerie Amerie  Amerie Amerie Amerie

Låtskrivaren Amerie har sjukt snygg klädstil. Majoriteten av hennes garderob består av Alexander Wang.


Partylåtar

persfoto_hed-kandi1.jpg image by mammacucciola

Axwell - together
Axwell - in the air
David Guetta - memories

Discokula


Så cool! Läppglans från H&M, den ska jag banne mig hänga på min nyckelkedja, så söt, 30 spänn.

8 november

 


Lace

07

Vilken dröm! Jag som älskar spets! Åh!

Golden

Karmen Mariacarla

Backstage: Givenchy

Shoppat på en söndag

Att shoppa lite på söndagar känns bra, det gör hela dagen mindre deppig, dessutom var det spontan shopping, det vill säga jag gick inte ut för att shoppa, och det är då man hittar saker. Jag köpte iallafall en klänning från H&M, den är svart, långärmad och broderad vid halsen med någon sorts nitar. 300 kronor fattigare blev jag, men det var det värt!

Inga with Anya K

Skulle heller inte banga på de här två klänningarna från Jill Stuart.

Shoppingtips!

 

Superfina väskor från H&M som kostar 99 kronor. Jag tycker nästan att den rosa var finast, men jag vet inte om en så knallig färg känner sig hemma i vårt kalla gråa Sverige.

Thursday soon friday



Imorgon är det äntligen Fredag!! Jag vet inte om jag ska ut, tänkte börja kvällen med Idol iallafall och sen får vi se vart resten av kvällen tar mig. Imorgon tänker jag gå på stan en stund, förhoppningsvis så hittar jag någon partyblåsa, det är ju alltid kul att ha på sig något nytt, det vi alla. Måste inviga min Monki klänning också... Åh alla dessa fina kläder! En ny partyväska behövs också. Suck.

3/11



Det börjar bli kyligt ute, och för att värma mig tar jag på min älskade nyligen inköpta svarta fuskpälsjacka från Weekday. Den är verkligen en favorit i vintergarderoben. Jag längtar redan till sommaren, och då har jag tagit studenten, yey vad det ska bli kul! 8 månader kvar.

RSS 2.0