You got to love it

Rachel Bilson

Alltså kan man bli snyggare?! Älskar hela hennes look på den här bilden, modellen på klänningen, håret, posen och sminket. Lovely.

Istället för Converse..

Klicka f�r att st�nga bilden

Okej det är nog ett måste att ha Converse skor, eller iallafall för mig. Men hur grymt snygga var inte dom här skorna från Ralph Lauren som faktiskt liknar Converse modellen? Man kan ju faktiskt köra på både och. Alltså såå grymt snygga, måste bara ha dom i sommar!


Dagens vill ha 30/4

ASOS Premium Lurex Embroidered Sundress ASOS Premium Lurex Embroidered Sundress
Forever21

Supersöt klänning att ha i vår/sommar till ett par ballerinas, frågan är bara vilken som är snyggast, den marinblåa eller ljusrosa? Svårt val!

Gårdagens outfit

Har tyvärr ingen bild, vilket jag ändå inte brukar ta på mig själv när jag har olika outfits på mig, men jag tänkte att jag kan berätta iallafall vad jag hade på mig igår när jag gick för att ha en liten förinvigning på Enzios båt! Jippie :)

Beiga chinos - Zara
Vit långärmad - Tommy Hilfiger
Grå dragkedjetröja - H&M
Jeans jacka - Urban Outfitters
Blommiga ballerinas - Zara
Brun axelremsväska - H&M


Dagens vill ha 27/4

Silhouette Dress

Svart och vitt tillsammans är så himla fint, speciellt i mönster, skulle gärna vilja ha den här klänningen från Topshop, tycker om de svarta detaljerna på urrigningen.

Natalia Vodianova



Natalia Vodianova, en utav mina favoritmodeller sen långt tillbaka. Älskar hennes flickiga, men ändå unika utseende. Underbar sjal har hon på sig också, skulle gärna vilja lägga beslag på den!


Dagens outfit 26/4

Amanda Bynes


Vilket fint vårväder ute! Okej inte idag kanske, men igår var det första dan på länge som det var riktigt varmt och man kunde faktikst gå barbent (wiho), eller ja framförallt kunde man plocka fram sina vårkläder och gå ut i klänning utan att frysa, och kanske viktigast av allt, JAG kunde äntligen ta på mig mina ballerinas som jag har längtat efter att ha hela vintern. Jag funderar på att köpa ett par sandaler också, Amanda Bynes sandaler var riktigt fina. För övrigt så har jag mycket att göra i helgen så jag hinner nog inte blogga så mycket, men något ska jag nog kunna åstadkomma(om det nu stavas så).


Ha en bra helg allihopa!


David

image1164

Sötsaker

image1163

Tre väldigt fina klänningar från Indiska, känns som att jag har missat mycket av vår/sommar nyheterna i olika butiker, det var ju iof ett tagsen jag var på stan och nu börjar jag faktiskt bli riktigt shoppingsugen. Kan tänka mig att den orangea klänning kan bli riktigt snygg till ett par solbruna ben. Vill.Ha.Nya.Kläder.Nu!

Red dress



Klänning, Forever21


Åh, jag blir verkligen sugen på att köpa en röd klänning nu (eller ja, klänningar över huvudtaget!). Sen så tycker jag också att Forever21 borde komma till Sverige, varför måste alla bra klädaffärer finnas i USA!?

Fashion Toast

Fashiontoast1


Cool brud med super snygga kläder! Älskar klänningen till höger (blommigt!!)
http://www.fashiontoast.com/


Som änglar på moln

Vannessabruno
Vanessa Bruno's spring


Lite lätt genomskinligt, volanger och tunna tyger är nånting, som enligt mig är fint att ha i sommar. Klänning eller blus i pastellfärger och sen något knallig färg till som bryter av. Underbart!

Dagens vill ha 17/4

Top Hat Print Tee - view 1



T-shirt med Kate Moss tryck, Topshop. Grymt snygg blir den till ett par slitna jeans och en brun läderväska.


Systrarna fashion



Man skulle nog också kunna säga att tvillingarna Olsen är Systrarna fashion, men priset går nog till Savannah och Sienna Miller, som med en egen klädeslinje designar underbara kläder. Dessutom har dom båda själva otroligt snygga klädstilar, och Sienna Miller är absolut en av mina bästa stilikoner.

Outside the catwalk

 

Hm, jag undrar varför majoriteten av modeller har så snygga kläder även utanför catwalken, men jag antar att inom modellbranshcen så lär man sig nog väldigt mycket av mode och det växer liksom fram ett intresse för det. Jag tror också att modeller får väldigt mycket kläder av designers eftersom att dom använder modeller som sina kläddockor för att deras märke ska synas på just den modellen. Daria Werbovy är en av dom modeller som har riktigt snygg klädstil, sen har vi också Gemma Ward och Lily Donaldson.

Daria Werbovy - älskar den blommiga klänningen och skinnjackan till det, samt lagom makeup och ostylat hår.
Alessandra Ambrosio - snyggt när klänningen går över i en annan färg, även hon har skinnjacka.

Dagens outfit 17/4

Stavros Niarchos

Jippie, killen fattar (Stavros Niachros som för övrigt är riktigt snygg!). Mössa + rutig skjorta + skinnjacka, det ni killar.

17/4

Picture of Fabienne Vanderhaeghen

Lady in red

Tulreddress

Sött med röd klänning, kanske borde satsa på det till sommaren förutom den klassiska vita och såklart de blommiga klänningarna. Men man kan samtidigt inte få nog av olika sorters klänningar, och såklart är det alltid kul att variera sig.

Ljusrosa volang

Silk Ruffle Dress - view 1


Klänning, Lindex


Underbar! Volang, ljusrosa och sommar/vår klänning (dvs, den vill ha mig). Åh, nu känner jag verkligen shoppingsuget, jag måste verkligen ut och köpa nya kläder!


Monki t-shirt

T-shirt med nagellack, snart på Monki.

Ebba Von Sydow funderar på att köpa den, jag funderar inte, utan jag tänker! Alltså hur cool är den inte, en vit t-shirt med nagellack på, härliga färger dessutom. Tröjan skulle bli väldigt snygg till ett par slitna jeansshorts och ett par coola bågar. Måste kolla in lite mer på Monki för att se när den har kommit in, för jag vill inte vara med om att den är slut när jag ska köpa den.

Färgklickar

image1161 

image1162

Låt sommaren flöda i olika underbara starka färger, inte behöver varje dag bestå av en knallgul klänning, men man kan alltid variera sig.

Svarta blommor



Okej det kanske börjar bli lite tjatigt om blommiga klänningar nu i bloggen, men jag måste bara säga det att idag när jag var ute på stan med Roya så syntes väldigt många vita klänningar och blusar med svarta blomtryck, faktiskt riktigt fint! Ska nog köpa blusen jag såg på Gina Tricot. Lindsay Lohan matchar enkelt sin klänning med ett par svarta pumps, för min del hade det nog blivit mina utslitna vita ballerinas, men jag måste köpa ett par nya svarta också.

Men in grey



Och till er killar.. Grått! Tänk grått när ni står där på morgonen innan ni ska till skolan, och då menar jag inte att ni ska sätta på er en kostym så som ovan, men grå tröja funkar alltid. Sen däremot om ni ska gå ut så är grå kavaj såklart ett kap!


Beige + vitt



Som jag har nämnt tidigare så är det roligare att variera mellan jeans och chinos på våren/sommaren. Snyggast blir ett bar beiga chinos till ett par vita skor och vit topp.

3 sorter, 3 klänningar

image1160
Klänningar, H&M


Där har ni dom! De tre klänningarna som absolut är måsten i sommar, för det första då den vita som såklart är en klassiker, en färg som går till ALLT, och man blir ju dessutom så mycket snyggare i vitt på sommaren för då är man solbränd. Den andra klänningen - blommigt! that's it, finns inget mer att säga, och till sist då den svarta klänningen. Nu kanske ni tänker "men svart har man väl ändå inte sommaren?" Men jo, det kan man. Tro det eller ej men en solbränd kropp blir otroligt snygg i en svart klänning, som i så mycket annat...

Jag önskar mig..

Silk Frill Dress - view 1 Silk Frill Dress - view 1


Det här två grymt fina klänningarna från Topshop, modellen och volangerna gör såklart hela klänningen och dom är så snygga, tror heldre jag skulle vilja ha den beiga för jag vet inte, grått känns inte så somrigt. Den beiga är tillexempel som bäst till ett par vita ballerinas, och då menar jag att man bara ha det.

Black shoes



Har inte varit någon vidare bloggare på sista tiden och jag ber om ursäkt för det men jag har så himla mycket i skolan just nu (VRG odenplan) så jag hinner inte blogga. Ska skärpa mig nu och försöka göra lite inlägg under helgen. På bilden ser ni dom extremt snyggt klädda tvillingarna Olsen men det jag vill att ni ska lägga märke till är skorna, svarta skor är nog det snyggaste när det kommer till högklackat, och man kan dessutom ha det i sommar för det blir rikigt snyggt till en blommig klänning och ett par bruna ben såklart.

Jag tror jag är kär

Silk Print Dress

Klänning, Topshop

Kärlek vid första ögonkastet säger jag bara. Jag tror inte på att det finns något kärlek vid första ögonkastet mellan två människor, däremot mellan modemedvetna och kläder! För vem tänker inte när man ser ett par grymt snygga skor eller en jättesöt klänning "Shit vad fin, jag måste ha den". Så tänker iallafall oftast jag, och kolla på den här klänningen liksom, den är ju perfekt. Färgerna, mönstret, silkesmaterialet, volangerna ALLT. Kanske något att ha på skolavslutningen.. men gud, jag har nog sett ett dussin tals klänningar som jag vill ha den dagen.



Jeansshorts i sommar




Jag tror jag har ändrat mig, jag ska ha jeansshorts i sommar! När man tänker efter blir det ju sjukt snyggt till ett par bruna ben, vitt linne och röda ballerinas. Iallafall så ser det riktigt bra ut på Kate Moss, but then again, vad ser inte bra ut på henne?

Jag vill också!

image1159


Jag vill också ha den här superfina jackan från Topshop, Elin Kling har den, hotspot.webblogg.se bloggaren har den. Måste säga att det är väldigt mycket Chanel och GossipGirl över den, och jag kommer nog matcha den till andra klädstilar för jag vill inte se ut som någon präktig liten flicka. Den skulle nog vara fin till ett vitt lite längre linne under.

Dagens outfit 3/4

image1158

En tuff MaryK på gatorna iklädd trasiga jeansshorts, svart hatt och röda raybans. Jag vet däremot inte om jag själv tänker gå runt i jeansshorts i sommar, har ganska svårt i övrigt för jeanskjolar och jeansshorts, men när jag tänker efter så hade jag faktiskt ett par trasiga shorts på insparken och det var faktiskt fint. Aja, vi får väl se, börjar använda min jeansjacka först! Och by the way, synd att jag inte bassar i Raybans, men what the heck!

På rosa moln



Det är nånting med mig och tunna ljusrosa klänningar, kolla bara på den Kate Bosworth har! Hur underbart vore det inte att sväva runt i en sån i sommar, okej det kanske inte är någon vardagsklänning direkt. Men ändå.

Outfit by me

image1156


Klänning, Topshop
Sneakers, Topshop
Pilotisar, H&M
Väska, Miu Miu

Svart spets

image1152

Jag har nog nämnt tidigare att jag tycker att Peaches har en snygg klädstil. Jag säger bara en sak, spetsklänning till fest, that's it! Måste bara hitta en nu. För hur fin klänning har inte Peaches? Perfekt att ha en spetsklänning även i sommar även fast den är svart, för med en knallig kuvertväska till blir det absolut inte lika tråkigt.

Betsey Johnson

image1151

Flickigt, gulligt, prickigt. Me like.

RSS 2.0