Dagens vill ha

Silk-blend corset dress

Florals




Helt underbart! Jag har inte varit på H&M nu jättelänge, och jag har velat gå dit varje dag för att kika på vårkläderna, men det har helt enkelt inte blivit av, men nu banne mig måste jag dra mig dit! Kanske på håltimmen imorgon? Blommor i mängder, man blir ju så glad!

27/1


Kom vår



Nej nu är jag allt trött på vinter, och så kom det snö idag också, det är verkligen inte roligt när man går och drömmer om vår och ser i tidningar och affärer för den delen, alla fina vårkläder, som man dessvärre inte kan använda nu för att det fortfarande är vinter!

Första köpet jag iallafall tänker göra så fort värmen kommer, är dessa superfina sandaler från H&M.

Fager

37768_2010_02_vogue_fr_ph_inez_van_lamsveerde_5_vinoodh_matadin_054_anna_de_rijk_122_160lo1

Den här bilden får representera mig. Jag är brunhårig, har blåa ögon och vågigt hår, fast jag plattar det ju gärna. En annan ska med bilden som gör att den får representera mig är klänningen. Jag tycker om volanger, och tunna saker. Jag tycker att hennes pose är så himla fin, och fager. Himlans fager!

Lara Stone del 3

 

Lara Stone del 2

 

Lara Stone del 1

 

Dagens vill ha



Supersöt spetsklänning, ägd av designern Melissa Coker.

"One of my favorite places to shop in L.A. is Shareen Vintage. It’s only open two or three days a week…you’ll find a well-edited selection of vintage, from Victorian to 1960s. I love the sign on the door that reads ‘No Boys Allowed’"


10:e januari

Imorgon börjar skolan. Det är två veckor kvar av höstterminen, och sen sätter vårterminen igång. På ett sätt ska det bli skönt att börja skolan igen för när man befinner sig i en deppig period så är det skönt när man får något att sysselsätta sig med, och skolan måste ju vara den bästa sysselsättningen som finns.
Lite andra tankar jag har haft idag:

Katrin Zytiomerska svarar väldigt drygt på sina läsares frågor..
Mogis har nya kläder på sig varje dag..
Jag är sugen på chips med dipp..
Vi går mot ljusare tider..
5 månader kvar till studenten..
Kissie är 18 år och har redan gjort flera läppförstoringar och ska nu även skaffa sig större bröst..

Som ni märker så läser jag många bloggar, och dessa är det:

Carolina Gynning
Sofi Fahrman
Elin Kling
Blondinbella
Katrin Zytiomerska
Kissie
Kenza
Lisas place
och ibland Mogis..

Jag har ingen favorit, alla är intressanta på sitt sätt.

Drömmar

Rachel Gilbert Coco silk-chiffon dress


Jag har aldrig längtat så mycket till våren som jag gör nu. Vårkollektionerna har börjat droppa in i butikerna, och man har fått hem H&Ms katalog fylld med glada färger. Vintern är som ni alla vet, väldigt väldigt lång. Det är först i april som värmen börjar strömma in, men även då kan det vara kallt någon dag. Jag drömmer inte bara efter våren utan också efter studenten. Klänningen ovan kommer från netaporter.com, och den är perfekt.

My bag

Denna söting har jag:

Marc by Marc Jacobs Petal To The Metal satchel
Den kommer från Marc Jacobs och finns att köpa på NK och netaporter.com, men jag har den i svart.


Bright star



Häromdan såg jag 1800-tals filmen "Bright star" tillsammans med min mamma och min syster. Om någon frågade mig vad för typ av filmer jag gillar, så skulle jag nog svara "filmer som utspelar sig under 1800-talet med vackra bilder, och kärlek men sorg". Det var precis vad den filmen handlade om, så om ni tycker om sådan filmer som sig så borde ni se den.

And they were all yellow..

  

Gul är nog den häftigaste vårfärgen, och förmodligen den snyggaste färgen på en brun kropp. Det finns ju, som med de flesta färger, olika nyanser av gult, och min är förmodligen den klara gula men också den ljusa. Pucci hade några gula outfits i sin vårkollektion.


Otrohet



Otrohet har alltid varit ett intressant ämne att diskutera. Varför är flickor och pojkar otrogna mot varandra? Min mycket smarta kompis sa för några månader sen att hon tror att vi är på väg mot en värld där alla är otrogna mot alla, att det inte bara är typiskt för män, utan att också kvinnor kommer kopplas allt mer till otrohet. Det jag har trott, och förstått först nu, är att vi tjejer letar efter en man i vårt liv. Vi vill inte ha flera bollar i luften, det vill säga flera män, för när man väl får upp ögonen för någon så stannar det också hos just den här personen. I alla sagor finner prinsessan i slutet en prins som hon lever lycklig med i alla sina dagar, inte flera bonndrängar som hon hoppar i höstacken med. Killar, däremot, kan gilla flera tjejer samtidigt, de letar inte efter en prinsessa utan är mer bekväma med flera. Nämn en sagofilm, där det är en pojke, som letar efter en prinsessa. Jag kan inte komma på en enda. Därför tror jag, att killar lättare är otrogna mot deras tjejer, för det ligger helt enkelt i deras natur och när de väl är otrogna, så förlorar man respekten för dem, vilket leder till att man kanske själv begår samma "brott". Mer än så har jag nog inte att säga, det är kanske som min vän säger, vi är på väg mot en värld där en prins och en prinsessa inte existerar, bara i plural.

Pull my hair



Ibland blir jag så himla sysslolös, och när jag blir det väljer jag ändå inte att blogga. Det måste vara väldigt svårt att vara kenza, blondinbella eller kissie eftersom att de ständigt måste hålla igång bloggen för att inte förlora några läsare, och det är också viktigt att man håller bloggen intressant genom bilder och annat. Jag är nog helt enkelt för lat. Jag skulle kunna dela med mig av en massa bilder men det gör jag inte. Jag har kommit på en sak. Jag bloggar inte när jag är sysslolös, jag bloggar när jag är ledsen. För när jag bloggar så tänker jag på annat, och då blir det också på sätt och vis mycket roligare att göra det eftersom att det ger mig något.

Jag är ledsen. Uttråkad. Sårad. Besviken. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, förutom att blogga.

Välklätt

  

RSS 2.0