M.B



En av killarna som gick Gant visningen. Han är nu en av mina favoriter bland de manliga modellerna.

Dollface


7 juli



Den 7 juli drar jag till Nice med familjen i en vecka. Det ska bli skönt med fler soltimmar, för som vanligt så är inte sommaren på topp här i Sverige. Dock så ska det bli bättre i veckan och även på midsommar. Efter Nice ska jag jobba och sen blir det nog Barcelona.

21 juni


REA REA REA

Rean börjar idag, och de enda butiker jag kan tipsa om som har riktigt bra rea är Zara och Monki. Go!

Grattis!

ste_royal_weddin_4635124

Color

  

Real housewife

   

Fotografiska



Jag var på fotografiska idag tillsammans med min faster, och det var mycket intressant. Utställningarna som de hade var Lennart Nilsson, Annie Leibovitz, Vee Speers och Joel-Peter Witkin. Mina favoriter var Vee Speers (fotona ovan, dock inte alla) och Annie Leibovits. Det fanns många vackra bilder, och jag önskar att jag själv kunde göra något vackert från en lins. Ni borde gå dit och titta!

Sommarens färg



Himmelsblått.

7/6

  

Gant fashion show



Idag jobbade jag på Gants modevisning för andra gången. Jag tycker att det alltid är lika kul eftersom att jag ändå har ett stort intresse för mode men också för modeller. Och det här säger jag faktiskt inte för att skryta (eller jo, lite kanske), men jag har faktiskt "upptäckt" en modell. Jag fick nöjet att klä på två manliga modeller, varav den ena såg ut såhär. Eftersom att jag inte kan jobba på catwalken, så skulle jag gärna tänka mig att jobba bakom catwalken.


Flak



Jag åkte flak i fredags, ett östra-real-flak. Det var riktigt kul och jag är glad över att mina shorts från Weekday inte förstördes, dom blev lite brunare bara, och mina Converse. Min syster sa att jag luktade som en alkoholist. På fredag är det dags igen, fast för mitt egna flak och student!

Swimsuits

  

Bilder Teenvogue

Amanda such a panda

Amanda Seyfried Amanda Seyfried Amanda Seyfried

För fler bilder från fotograferingen, spana in teenvogue.

Fläta

548 547 546

Rock your body

39_isa10 39_isa13 39_isa06

Rock your body som i smycka din kropp.

RSS 2.0