Dagens outfit



Jag gillar Amy Winehouse, hon har riktigt fina klänningar och kjolar. Idag var det bra väder, jag var barbent och det var riktigt skönt faktiskt, nu börjar det äntligen bli lite sommar.

Torsdagens outfit



Min nya söta klänning från Indiska
Jeans jacka från Urbanoutfitters
Systers väska från Rizzo

Alva

 

2 månader och sockersöt! Min kusin Alva.

Lily in wonderland



Modell: Lily Donaldson, Fotograf: Terry Richardson, Tidning: Vogue Paris sept. 2008

Dagens outfit

Street Chic - demin shorts

Elsa Hosk vandrar gatorna i New York klädd i jeansshorts och vit skjorta. Snyggt!

Dagens vill ha



Lindsay Lohan + jackan

Second comes first



Det finns så mycket fint i second hand butiker, okej kanske inte i alla, men de flesta som man går in i. Jag tog en liten sväng förbi några idag med David och jag hittade tre fina klänningar men dock så kostade alla runt 800 spänn och nej, det är dom inte värda! Det är faktiskt lite konstigt att det kan vara så dyrt på second hand, man tycker ju att en klänning minst ska kosta 300. Däremot så hittade jag en liten finare klänning på en annan second hand butik som kostade runt 600 kronor, den var i spets med ett svart band i midjan och jag tänkte direkt på den som en klänning för studentbalen, men så slog det mig att jag tar ju först studenten om ett år, men jag vill ändå ha den klänningen!

Balla Balmain



Jag är så dålig på namn, men i birger jarls passagen (ni vet där agent provocateur(?) ligger) så finns det en butik som har Balmain jackor. Den ovan är min favorit, så somrig! Den finns dock inte på butiken, men jag vet att dom har en svart. Åh, om man ändå vore sanslöst rik!

Lite för mycket



"Less is more" är ett vanligt uttryck och den kommer oftast i samband med mode, alltså när man tar på sig exempelvis en klänning och har femtioelva assesoarer till, ja då blir klänningen istället riktigt ful än snygg, och just därför är mindre mer, en klänning med kanske bara ett snyggt armband till är så mycket mer och snyggare, än en klänning med tio armband på varje hand. Paris Hilton ovan tycker jag är ett bra exempel, jag gillar verkligen hennes klänning, med det är alldeles för mycket bling bling.

Dagens vill ha





Klänningar från H&M.

Att komma ihåg






Bilder: H&M

Jag låter dessa två bilder representera det mode som jag tror på i sommar. Den första bilden står för all typ av blommigt (blommiga skjortor, bikinis, skor, sjalar, klänningar, kjolar m.m) men också för långklänningar. Den andra bilden står för allt vitt. Vitt är en av de snyggaste färgerna att ha på sommaren, dels för att det är fräscht och för det andra att man ser riktigt brun ut.


Godsaker




Jag hittade mycket godsaker inne på Topshop's hemsida, eller snarare Kate Moss godsaker, nämligen hennes sommar kollektion, och jag undrar om inte denna kollektion är hennes bästa, för tidigare har jag inte riktigt funnit så mycket fint, men denna ser lovande ut, speciellt klänningarna.

Day & night

 





Jag älskar Rachel Bilson, eller snarare Summer i O.C. Hon (Rachel Bilson) har alltid så snygga kläder och det är synd att man inte "ser" henne lika ofta längre. Hon har alltid snygga outfits, both day and night. Och jag tänkte på en sak, jeans och vit skjorta ser så himla snyggt ut på kändisar, men när man själv sätter på sig det så tycker man oftast att det är tråkigt, men jag tycker inte det. Jag ska nog ha jeans och skjorta oftare.

Amanda Laine






Hon är 92:a, 180 cm och kommer från en liten stad i Canada och har redan gjort flera stora modevisningar för bland annat Louis Vuitton, Burberry och Balenciaga. Jag är avis.

Chloe S

Chloë Sevigny in '80s fashion
Chloë Sevigny in '80s fashion

Chloë Sevigny in '80s fashion

Chloë Sevigny in '80s fashion

"The key is often to dress up inexpensive basics with accessories. Something like a beautiful designer bag or belt can make everything else look richer and more luxurious."  - Cloe Sevigny

Köpt



Igår köpte jag helt spontant (och därför hittade jag också) en klänning från Indiska, okej kanske helt spontant var det inte för jag ville gå in där, men glad blev jag iallafall när jag hittade den. Ikväll ska jag på fest hos Filippa, och då lär det tas bilder så att jag kan lägga in sen hur den ser ut, eller så tar jag en bild strax innan jag går hemifrån. Idag försökte jag och min syster hitta ett par balskor till henne, men gud så svårt det är! Vi var på många skobutiker, och jag kom själv fram till att så många bra skobutiker finns det faktiskt inte.

Färgstark



Chloe Sevigny sa i Elle att hon använder ofta plagg med starka färger för att folk dras till det, och då hamnar hon ofta på hemsidor och i tidningar, och jag tänkte efter och kom fram till att detta stämmer faktiskt. Klänningar framförallt med starka färger är ju jättefint och man lägger märke till det. Se ovan, Rachel Bilson jättesöt i en färgglad klänning.

Mulet och fest

Vanessa Hudgens

Lauren Conrad

Emma Roberts

Tre snygga party outfits, och ingen som jag kan ha på torsdag hos filippa haha. Jaja, något får man väl hitta på.. "vad ska jag ha på mig?" är den eviga frågan. Inte sant? Idag föresten var det mulet, jag hatar smhi det går inte att lita på dom, så from now on så kommer jag inte lita på dom, man får helt enkelt se vad det är för väder när man vaknar, för egentligen så kan man ju inte riktigt förutspå det.

Perfect match



Svart och guldassesoarer, en väldigt snygg matchning.

Sunny day (tomorrow)



Imorgon blir det 19 grader och sol enligt smhi, WIHO! här ska det solas på min gård och jag har skrubbat mina ben idag för tydligen är det första man ska göra för att få en snygg bränna är att skrubba bort all gammal hud, och det låter ju rimligt! Idag var jag på yoga med Dag, det var faktiskt jättekul, har aldrig provat på det förut utan detta var min första gång, och jag kan rekomendera det!

P.S idag var det pissväder

Bowlare



Haha jag på bowling banan förra veckan när vi firade Leos 18 årsdag. Skorna sitter bra också, haha! (jag är jättedålig på att bowla, men inte är jag ledsen för det).

Dagens outfit



Lauren Conrad

Suuuper fin klänning!

Elle juni

Megan Fox gallery 315719

Megan Fox på junis Elle omslag, she's a fox alright!

Party

 

MK Olsen såg ut som någon spökbrud i en skräckfilm, Claudia Schiffer såg bättre ut.

 

Inte heller någon vacker syn, såg först inte ens att det var Blair från gossip girl. Mirana Kerr var sötare.

 

Gisele Bundchen och Jessica Alba var lätt snyggast.

Marie Claire Italy







Modell: Alina Birladeanu
Fotograf: Sune Czajkowski


Pretty shoe



Söta vårskor

Överst, Monki
Mitten, Topshop
Nederst, Netaporter.com

Sol






Fint från Vero Moda, nu är inte sommaren långt borta..

Sol idag men dock känns det lite kyligt i luften. Ikväll blir det mys på Davids balkong med hans nyköpta värmelampa haha! Igår kväll: grillning hos Anna, nu: långpromenad.

BikBok gör comeback?







Det var länge sedan jag var inne på bikbok, för visst var det mer under sjuan som man shoppade kläder där!? Nu börjar iallafall fler bloggare börja prata om bikbok, så jag tänkte att jag skulle spana in deras hemsida för att se vad det är alla tycker är så bra, och(!) det var mycket fina saker.

Erin's











Modellen Erin Wasson

Mycket jeans, slappa linnen och svart! Snyggare än såhär kan man inte bli. Låt er inspireras! (Jag tänker banne mig köpa ett par jeansshorts, eller sy ett par).

Mango

 

Fint från Mango.

H and M




Finast på H&M just nu.

14/5


Shoppingtips!



På Gina tricot finns just nu en av de finaste sommar byxorna, de är ljuslila/blå och är mer som tights, 200 spänn kostar dem, och det är ju inte så pjåkigt!

Fröken grå

 



Alltid lika snygg, jag vill också ha en sån grå klänning.

Vår



Glada gänget, jag, dagge, roya och rakel.



Jag och rebecka (min fina vita klänning syns inte så mycket här).



Jag och david.

Ingen Marie Antoinette



kväll är det desperate housewives, tjho! och imorgon fyller Leo 18 (men någon marie antoinette picknick blir det dessvärre inte eftersom att det troligtvis kommer att regna, which sucks!).

Shoppat

Det är kul när man inte hittar något i butiker som H&M och Gina tricot, men idag när jag gick in helt spontant efter matte nationella på Myrorna så hittade ag en jättesöt vit klänning från H&M och den kostade endast 45 spänn, second hand är kul!

Lily likes black










Svart är ju alltid rätt. Modellen Lily Donaldson har så snygg klädstil, som många andra modeller. Jag älskar verkligen alla plaggen hon har på de här bilderna. Fashion!

Details



Detaljer, varför tänker man inte oftare på det?! Man skulle kunna sy så mycket fint på sina kavajer, kjolar eller byxor. Titta till exempel på Mary Kates klänning ovan, man skulle lätt kunna sy på en sån(?). Älskar hennes klänning, och helt ärligt så kan det inte vara så svårt att göra en sån klänning själv, det är ju bara att köpa en svart och sen sy på, eller på en kjol nere vid kanten. Det finns så mycket man kan åstadkomma, bara man är kreativ!

V for Armani

 

Andra gången som Viktoria Beckham poserar halvnaken för Armani, och den här gången tycker jag inte att det ser smaklöst ut.


Now

Klänning

Klänning från Indiska, så härliga färger! 199 spänn

Nu ska jag göra lite matte (nationella på tisdag), och efter det ska jag och syrran ta en liten sväng på stan. Tänkte titta in på Indiska för att se om man kan hitta något fint, och gina tricot kanske..

Black party night



Gaah så snygga (Lily Donaldson och Daria), jag vill också ha en sån svart klänning. Igår var jag på Saras 18års kalas i hennes trädgård, det var väldigt trevligt och hon hade en otroligt snygg klänning på sig från Mango (lila och med volanger), hon var lätt snyggast. Jag hade en vit klänning till jeans (haha), bilder kommer senare.

P.s vädret suger idag.

Vita små blommor



Jag vill också med vita blommor i håret rida på en vit häst.


Jag skulle tippa på att denna blomkrans kommer bli sommarens hårstil.

Party spaning

Blake Lively

Harley Viera Newton

Taylor Swift

Vanessa Hudgens

Lily Allen

Snyggast var nog Vanessa Hudgens, men bara för att det var så fint med lila peep toes till bruna ben! Nu vet jag vilken färg mina nästa par skor ska ha (och btw, jag har hittat ett par lila ballerinas på Zara som jag skulle vilja lägga beslag på, dom finns även i illrosa också).

Shoppingtips!



Taylor har en cool kjol, och den finns på Topshop!

Mera denim!



Imorgon ska det bli sol! Jippieee.
P.S konstigt ändå hur man inte ser så mycket fina jeansplagg, jag ska nog be min mamma sy.

4 maj


Svart baddräkt någon?

Sprang in på gina tricot, h&m, kappahl och lindex idag, men ingen av dom har en enkel svart baddräkt, hur sjukt är inte det?! Visst det är kul med alla baddräkter i olika mönster och färger, men ibland vill man faktiskt bara ha en enkel svart och som ändå ser okej ut! Jaja, jag får väl kila in imorgon på Stadium eller Intersport, dom borde väl ändå ha något..

P.s jag köpte ett par pilotisar, dom fanns inne på kicks! jippie.

Dagens vill ha

Chandelier Blue Stripe Dress

Klänning från Asos, åh den är så söt och somrig!

Matthew x 2



Mina personliga favoriet, för mer, gå in på elle.se

Matthew Williamson ska även göra en sommarkollektion för H&M, va kul! Jag tror mer på att den kommer att bli lyckad än vår kollektionen han gjorde, och kanske kan man köpa något plagg den här gången.


RSS 2.0