Summerhang



Villa Källhagens gästbrygga har blivit mitt dagliga häng nu dessa varma dagar, ett perfekt ställe att ligga och sola på och samtidigt ha nära till stan', nu ska jag strax iväg och jobba. Ha en bra eftermiddag och kväll!

P.s idag blev jag kallad för pepparkaka, så ganska brun är jag nog ;)

Now



Åh! Är dom inte snygga tillsammans, gaah!

Just nu: John Mayer - The heart of life

Balla Balmain

Balmain Studded mini skirt Balmain Studded mini skirt

På netaporter hittar du även nitkjolen från Balmain. Döläcker!

I Jane Austens värld

Milly Embroidered maxi dress


Chloé Linen midi-length dress

Notte by Marchesa Chiffon column dress

Långa vita klänningar är det vackraste man kan ha på sig i sommar, det är som att man är utplockad från en Jane Austen bok. Klänningarna ovan kommer från netaporter.com

Dagens vill ha





Jag tyckte faktiskt att den här klänningen från stylebystars va fin, ibland kan jag faktiskt tycka att klänningarna ser ganska billiga ut, men jag vet inte, denna går in under temat "svart + vitt", som syntes i inlägget om Blake Livelys klänning, så därför gillar jag den!

Amazing











Hon är så vacker Emma Watson, jag ser framemot den nya Harry Potter filmen den 15:e juli.

En trendsättare javisst!










Att Michael Jackson har dött vet nog hela världen nu. Han var sannerligen en popkung men också en trendsättare. Under många av sina konserter har han haft coola jackor och byxor och han har alltid kört sin egen grej. Jackorna är väl kanske framförallt hans konsertsignatur och en del har bland annat kommit från Balmain som gjorde årets kollektion med snygga "militär" jackor med nitar och andra detaljer. Jag tycker att Michael Jackson borde ha följt meningen med sin låt "Black and white", alltså "it doesn't matter if you are black or white" och förstått att han borde inte ha gjort sig vit.


Dagens outfit

 

Blake Lively i en jättefin vit klänning, jag älskar ryggen och den svarta detaljen.

Svart och guld

 




Bilder: Elle

Ed



Jo okej, han är snygg.

Rea!



Idag var det alldeles för varmt för att sola, så jag på stan en stund istället och det jag köpte var två linne från Monki, den ena för halva pris, och den andra för helrpis, så allt som allt blev det 150:-. Rea är bäst, när den är bra, och det är den oftast bara på Zara.

Soooool



Wow vilket pangväder, och det ska fortsätta hela veckan ut! Shopping under veckan: nada. Fast min syster köpte fyra klänningar som vi ska dela på, och det är inte helt fel. Idag solade jag med syster på Villa Källhagens gästbrygga, nu ska jag iväg och jobba, och imorgon blir det vattenskoter. Illrosa är fint när man är brun och jag såg en del färgglada plagg framförallt på Topshop. Denna klänning är från Pucci, me like!

Idag

Idag har jag åkt vattenskoter hela dan med tanke på att det var så bra väder! Äntligen är det sol och sommar i underbara Stockholm. Imorgon blir det till att sola och sen jobbar jag vid 17. Jag älskar en solig svensk sommar.


Måste köpa:

Jeans

Linnen

Bh:ar


Sommar och sol?



Det ser lovande ut! Här ska det solas mycket, och såklart vattenskoter. Idag var det ju inte toppen väder, men tittar man ut nu så har det spruckit upp och har blivit riktigt fint, så därför blir det nog en liten promenad igen. Ha en bra kväll!

Shoppingtips!



Tittade in på Monki förra veckan och de har en del söta sommarlinnen för 100:- och finns bland annat i färger som persika och hallon. Imorgon ska jag åka vattenskoter, jippie.

Inspiration

 

Det är mycket om paljetter på modeller, kändisar och i butiker just nu, och jag måste skaffa mig en paljettklänning till hösten, för jag tycker själv inte att den känns så somrig, men det beror ju såklart på vilken färg det är, men svart som är nog snyggast är mer höst/vinter.

Oscar De La Renta

Oscar de la Renta resort 2010 fashion 317239  Oscar de la Renta resort 2010 fashion 317241

Oscar de la Renta resort 2010 fashion 317242  Oscar de la Renta resort 2010 fashion 317243  Oscar de la Renta resort 2010 fashion 317246  Oscar de la Renta resort 2010 fashion 317247

Jag just nu



Jag kände för att vara lite ego haha, som så många andra bloggare är (väldigt ofta!). Men det är klart, tycker man själv att man är vacker så finns det ingen anledning till att dölja det. Blondinbella bland annat är ett mycket bra exempel på en tjej som inte bryr sig om vad andra tycker om hennes utseende, bara hon själv kan tycka.

What you gonna do Katie?





Vackra klänningar och en vacker Kate Moss.

Salvatore Ferragamo



Claudia Schiffer är vacker som Salvatore Ferragamo's ansikte utåt. Jag gillar känslan i bilden, och framför allt de höga klackarna, och även om jag bara äger 2 par högklackade själv och är inget större fan av att shoppa skor, så tycker jag iallafall om att se på dem (i tidningar eller på bilder).

Svart, vitt och guld

 

Jag gillar båda Sienna Miller's jackor. Svart kavaj med vita ärmar, hm, en trend i höst kanske? Vi får väl se. Och guldnitar samt silvernitar kommer alltid vara poppis så vitt jag vet. Jag är en kavaj, men den är inte särskilt speciell, men kanske ska man ta och styla till den lite själv, genom att köpa små nitar att själv sy på, eller ett vitt band i ärmen. Fiffigt!

20/6


Pose for Posen

Zac Posen resort 2010 fashion 317479  Zac Posen resort 2010 fashion 317481  Zac Posen resort 2010 fashion 317487  Zac Posen resort 2010 fashion 317503

Zac Posen.

Inte särskilt somrigt, men skulle kunna vara. Svart är faktiskt väldigt snyggt att ha när man är brun, och framförallt med ett par knalliga skor till, eller assesoarer. Jag älskar den vita kavajn med svart krage och svarta fickor, och så en färgchock på slutet. Lovely.

Hårfin



Flätor i håret är lätt att göra, och det är fint, samt att man kan göra de på så olika sätt!

Envy



Jag var inne på H&M idag och de har så otroligt mycket fina kjolar, och klänningar. Jag får spader bara jag går in i butiken av allt de vackra jag ser, men som jag inte kan köpa. Tänk om man bara kunde gå och plocka på sig allt man såg, vilken stor shoppingkasse det skulle bli, och framför allt kvittot. Jag avundas rika kändisar.


Books and clothes

Vilka underbara böcker, hittills har jag läst ut den andra boken i Twilight serien och jag fast! Men, Harry Potter böckerna är nog ändå bättre, men de är väldigt annorlunda jämfört med varandra, trots att twilight böckerna innehåller myter och varulvar. Midsommarhelgen får nog inget vidare väder, men jag är glad för det. Igår tittade jag igenom en låda som består av mammas gamla kläder, och jag hittade en hel del!

Happy



Glada var vi på skolavslutningsdagen på restaurang Capri!

If I were a rich girl..

Lanvin Banana python flats         Chloé Shelby shoulder bag


Dagens vill ha: Skor från Lanvin, och väska från Chloé. Tror knappast att min lön kan räcka till båda.

Besatt och utklippt

Tar en paus från twilight boken, herregud jag är helt besatt! Mode kanske får mig på lite andra tankar.. men inte för en lång tid för ikväll ska jag hyra filmen! haha.

Oscar de la Renta Embroidered linen-blend dress  Fendi Cotton cutout skirt

DAY Birger et Mikkelsen Cotton tunic top

"Vitt och utklippt" om ni nu förstår vad jag menar. Så fint!

Pics



Mami och jag, och jag har på mig min klänning från Gina Tricot.



Jag (i min älskade klänning från Indiska) och Palina.



Min älskling och jag.

Hope

 

Några första regniga dagar har det varit nu på sommarlovet, men jag hoppas fortfarande på sol och smhi säger att det finns god chans för det tisdag onsdag och torsdag, så vi fortsätter hoppas, och framförallt om dagar att kunna ha dessa två klänningar från Topshop.

Note

Igår hade jag 200 besökare. Wow.


Twilight



Jag har börjat läsa Twilight, och den är, som jag först inte trodde, underbar! Vampyrer är inte attraktivt, tilldragande eller mystiskt tänkte man i början, men jag är förälskad, precis som Bella är i Edward. Boken har blivit som en drog, och jag kan inte säga något annat än: Läs den!

Pattern


 




Bilder från TeenVogue.

To do



Jag måste köpa lite fler jeansshorts, för jag äger bara ett par och dom är typ för små. Zara har en del fina.. hm..

Snyggast

Sienna Miller

Leighton Meester

Sienna Miller och Leighton Meester på MTV movie awards.

Teenvogue sommar









Små blommigt, randigt och rutigt.

8/6

136eb5e1.jpg image by beebeep

Dagens vill ha


Sandaler från H&M

Jag tycker att det var fint med mixen av silver- och guldnitar. Och sen så har jag ju inga sandaler..

Sommarfest







Vit klänning och svarta skor som på sista bilden är så sjukt snyggt. Inget shoppat de senaste dagarna, onsdag Palinas student, fredag Ninas student. Nästa helg, midsommar på Ramsö. Bloggning? Inte så värst mycket tyvärr..

Je ne sais pas



I helgen ska jag på släktfest, så imorgon blir det till att packa. What to wear?

Update

Jag är nog den sämsta bloggaren, när jag inte bloggar förstås. Jag har haft mycket den här veckan, har faktiskt skaffat mig ett sommarjobb, och sen så har jag också några sista saker i skolan. Imorgon har min syster skolbal och hon har en jättefin vit axelbandslös klänning från Zara, med den har hon ett nitbälte och ett par högklackade skor, plus, jag ska få sota hennes ögon! Snart är det sommarlov och i lördags hade jag på mig mammas gamla långklänning, en vit sådan med fin spets, som hon köpte i Ibiza när hon var 17 år gammal. Jag älskar gammalt!

RSS 2.0