Tiny details, great matter



Söt eller vad säger ni? Jag älskar att knapparna är i form av hjärtan, sådana små detaljer kan avgöra hela plagget. Denna kjol är från Topshop och jag kan tänka mig att den skulle bli otroligt söt till ett vitt enkelt linne och ett par bruna "gladiator" sandaler.

Inte okej Marc Jacobs

Victoria Beckham, Gillar ni nya Marc Jacobs reklamen?!


Jag gillar inte Victoria Beckhams bilder för Marc Jacobs at all! Hon ser ju seriöst galen ut. Det finns verkligen ingenting med denna bild som väcker ens intresse för själva kläderna eller Victoria Beckham, hon ser ut som en transa i en söndertrasad klänning, och sen när blev det snyggt att visa bh:n under en klänning?


Bästa sommardan



Bästa dagen på länge, härligt väder och härliga kläder. Jag hade på mig vita shorts, vitt linne och axelremsväska, kort sammanfattat : vit klädd. Tänkte berätta lite kort om min dag, först träffade jag Dagge vid Djurgårdsbron, därefter gick vi ut mot skansen och så tog vi en twister, senare kom Marciaaaa, hon klagade över sina blåsor..igen. Sen satte vi oss vid kanten av Djurgårdsbron och schteeekte (jag har bränt mig på axlarna). Marcel och david kom med en vattenskoter, och jag fick åka för första gången, tjiho! blöt blev jag också..

Nu ska jag strax iväg till Villa Källhagen och äta middag tillsammans med david, palina, gurra och marcel och jag har på mig en riktigt söt vit klänning från H&M med lite puff ner till, så jag har varit vit klädd hela dagen.

Trevlig Lördag, och bränn er inte i solen!

Dagens outfit 28/5

Kirsten Dunst, Kirsten Dunst deprimerad, inte alkoholist!

Kirsten Dunst har fått längre hår igen, svårt att säga om hon passar bättre i kort, hon passar nog lika bra i båda två. Snygga solglasögon har hon, och vit blus tillsammans med ett par jeans kommer alltid vara en klassiker.

Shiny




Ingen brun-utan-sol effekt, men däremot innehåller den en guldfärg som jag kan tänka mig är riktig fin att ha på benen och nyckelbenen, den är dock onödigt dyr 300:- för en olja. Finns att köpas bland annat på Twilfit.

Outfit by me

image1191



Rutig blus - Madewell

Jeansshorts - Topshop

Väska - Asos.com

Solglasögon - H&M


Hot hot hot


Ashley Olsen

Porrigt snyggt, eller vad säger ni? haha.. jeansshorts, vitt linne och svarta högklackade. Jag hade nog tagit Converse istället, men bilden är bara så het.

Fina flätor



GANT

image1190

Snyggt från Gant. Älskar både tröjorna och shortsen.

Ralph Lauren pojke



Världens snyggaste modell och jag har ingen aning om vad han heter, han är iallafall modell för Ralph Lauren, och Ralph Lauren i sig är ett riktigt snyggt klädesmärke. Han påminner om Leonardo Dicaprio i Titanic, alltså jag är kääääär.

26/5



Mona Johanssen, helt underbart vacker. Älskar dessa bilder också (Elle), typiskt mig att tycka om sånna, påminner lite om Stolthet & Fördom, som jag förövrigt skrev en engelska uppsats om.

Stjärnfall



Visst ser det härligt ut? Hayden Panitteire fotas för Teen Vogue

Sett en del blusar och klänningar med stjärnor på, särskilt på H&M och Topshop. Vet också att Elin Kling har en liknande klänning som ovan med stjärmotiv, jag tycker att dom är riktigt fina faktiskt. Jag fastnade själv för en klänning som fanns på en butik i Sturegallerian, den var mörkblå och hade vita stjärnor på, däremot så tycker jag att den var onödigt dyr, 890:- spänn för en klänning, är det verkligen värt det?

Marchow

marchow.blogg.se

besök

Sporty

  

Sportig sommar för killar, tänk tennis blandat med gentleman. Alltså, James Bond i tennisoverall på beachen. Bilderna ovan från Gucci's sommarkollektion för män.

High heels, not made for walking

image1189

Högklackade skor är bara fina att titta på för att sedan köpa och ha stående i garderoben. Många tjejer älskar högklackat, men jag gör faktiskt inte det. Dom är stört obekväma, och jag får alltid ont i fötterna efter en heldag med pumps, varför ha dom på sig då? Man ska ha sko för att gå i, och då vill man väl gå bekvämt. Tacka Gud för att ballerinas finns. Okej någon sommarkväll och man ska ut är det riktigt snyggt med ett par pumps, men jag orkar helt enkelt inte trippa runt i ett par sådana, och nej man är inte okvinnlig bara för att man inte använder högklackat.

Slappt men najs



Visst ser det najs ut, ett slappt linne, jeans och en snygg solbränna. Ska nog köpa det där linnet (H&M), och äntligen har jag hittat mina Converse dessutom, ett par vita låga.

Ryggen i centrum

  

Snyggt med solbränd rygg, just därför ska man visa upp den oftare. Funkar ju även till vardags och fest, och dessutom är det mycket sexigare med ryggen bar än magen. Magtröja kommer ALDRIG vara okej.

Dagens vill ha 18/5



Sjukt fin klänning från Forever21, lite "porslin" inspirerat mönster, vilket påminde mig om att jag faktiskt har en klänning från H&M's förra sommarkollektion, med blåa blommor på. Om jag åker till USA så ska jag shoppa galet just från den butiken, dom har ju grymt fina klänningar och dessutom är det bra priser. Min kompis Marcia har nyligen beställt klänningar från Forever21, men däremot så gick frakten på mycket pengar. Så därför är väl min idé, så som många andras, att Forever21 kommer till Stockhom? Jag menar, man kan ju inte bara leva på H&M och Zara ;)

P.S David har köpt Converse, som han är grymt snygg i.

Blue shirt

Lauren Conrad, Snygg outfit Lauren!

Lauren Conrad (som för övrigt har en grym klädstil)

Det kan bli så snyggt bara med en enkel blå skjorta, vilket gäller även för killar och tjejer. Ljusblå skjorta går verkligen ihop med allt, och är särskilt snygg till en svart kjol eller ett par beiga chinos.

Dagens vill ha 15/5

Paris Hilton

Så sött hårspänne i form av en rosett, jag skulle också vilja ha en sån. Någon som kanske har sett ett liknande?

Flowery


image1185
Bikini, H&M

Jag bara måste köpa den här bikinin innan den tar slut, nu när det inte är lika mycket i skolan längre så ska jag nog gå på stan i helgen och se om den har kommit in i butik. För visst är den helt underbar?!

Outfit by me

image1184


Byxdress i jeans, Topshop
Sandaler, Urban Outfitters
Axelmremsväska, Asos.com
Solglasögon, H&M

Så kan det gå..

image1183

Jahapp, så gick man miste om denna fina klänning från H&M trend eftersom att jag inte har varit ute på stan ett tag och hade ingen aning om att den hade kommit in i butik, men så kan det gå, man kan ju inte få allt här i världen, och speciellt inte en blommig klänning från H&M som ALLA vill ha! Billig var den nog också.. snyft. Fast nu när jag tänker efter, hur kul är det egentligen att springa runt i samma klänning i sommar som förmodligen halva Sverige kommer att ha? Roligare isånnafall att hitta någon unik på en second hand affär, om man har tur.

Big smile, short dress

    

Hon är nog den enda kändisen som alltid lyckas på mattan i kortkort, klänningarna är allitd lika fina och dom skiljer sig ifrån varandra också. För övrigt så har Cameron Diaz väldigt snygg klädstil, och hennes leende som slår nog allas. Min favorit är helt klart den svarta, har länge letat efter en sådan nu, men jag tror för att man ska ha en riktigt snygg sådan så måste den komma från en dyr kläddesigner.

Outfit by me

image1177


Klänning, Ellos.se
Flipflops, H&M
Väska (som jag btw har, och jag älskar den), H&M
Solglasögon (ser snygga ut, ska nog kolla in dom), H&M

13/5

image1176

Kort för långklänning



Grymt fint med gröna färger på sommaren har jag insett, det framhäver ens solbränna på något sätt. Långklänningen var jättefin men jag är tveksam om jag ens kan ha långa klänningar eftersom att jag bara är 1.65, och om jag då har en lång klänning på mig ser jag nog bara ännu kortare ut, och att ta på sig högklackar är nog ingen vidare idé på sommaren, iallafall så gillar inte jag att ha högklackat på mig, dom är däremot fina att titta på! Ballerinas är min grej, och kommer alltid att vara.

Stilguide

image1175

Tips till en lyckad garderob (för killar):

- Beiga chinos, ett måste helt enkelt att ha hängandes i vår/sommar garderoben
- Vita skor, antingen ett par enkla sneakers eller ett par Converse, blir aldrig fel och kan därför matchas till allt
- Skjortor, vita och ljusblåa nu i sommar
- Randiga tröjor, dvs marin inspirerat
- Väst, funkar till fest och vardag, beror helt på vad man har till


... och sen såklart en snygg bränna och ett par coola brillor!


Dagens outfit 13/5



Gisele Bundchen, så enkelt klädd men ändå så snygg. Randig tröja, matchande med Converse, rayfares och en svart kavaj, snyggare än så blir det nog inte vardagsklätt.

Topshop here I come

image1174

Man ser ju bara nya klänningar varje dag dyka upp på Topshops hemsida, och dom är inte vilka klänningar som helst. Det är nog dom finaste klänningarna i hela stan, varför går jag inte på Topshop oftare?! Hm jo, en anledning kan vara till att det faktiskt är onödigt dyrt där, för när man tänker efter har dom samma kvalité på sina kläder som H&M. Hur fina var inte dessa tre? Helt underbara.

You go Paris!

Paris Hilton, Paris Hilton: affärskvinna!

Sista blogginlägget innan helgen, kommer inte ha tid till att blogga något. Paris Hilton har absolut ingen snygg stil or what so ever, men ibland, och det är inte ofta, kan hon faktiskt lyckas. Jag tyckte själv att det hon har på sig ovan ser riktigt bra ut, hon ser inte lika blåst ut utan mer som en smart ung kvinna.

Varmt är det nu i Stockholm, på med vårkläderna (dvs en blommig klänning för min del) och ut i solen!

Glitterkofta

Tyckte att det var dags att dela med mig utav mina egna modetips och favoriter, och jag kan säga som så att ha antingen en guld kofta eller en silver kofta i garderoben, för det lönar sig verkligen. När du står där samma kväll som du ska ut och inte har en aning om vad du ska ha på dig räcker det faktiskt med ett par snygga jeans, något linne och så koftan över. Jag har två stycken och båda är från H&M, en i guld och en i silver, och jag gillar dom verkligen!

Chanel

image1173

Synd att det inte finns en Chanel butik i Stockholm, för även om man inte har råd med kläderna så kan man ju alltid kolla och få inspiration. De kampanjbilder som man däremot ibland kan se för Chanel har väldigt väl uttänkta outfits. Jag älskar personligen deras väskor och assesoarer, speciellt armbanden!


Versace dröm

image1172

Underbar klänning från Versace, jag menar, kolla dess form och svall, hur den helt himmelskt följer kroppen. Okej det där lät lite väl poetiskt, men ni förstår nog vad jag menar.

Sweet as sugar

Miranda Kerr, Visst är hon snygg?!Miranda Kerr

Miranda Kerr är verkligen söt som socker! Sitter och funderar däremot på om hennes klänning var en hit eller inte.. och jag har bestämt mig för att den faktiskt var riktigt snygg, till en solbränd kropp såklart.

Mera kjolar



Jag önskar att jag hade fler kjolar, för tillfället har jag två stycken, den ena är vit med blommor "utskurna" i klänningen och en annan som har blå och röda mönster, och två pennkjolar. Men jag skulle vilja ha fler, och visst är den på bilden söt, fast jag vill ju iof inte ha en högmidjad, jag skulle vilja ha en med volanger och blommor på.. aja, får väl leta på!

6/5

image1171


Jobbet alla vill ha



Ebba Von Sydow har antagligen det jobbet som jag gärna skulle vilja ha när jag är äldre, hennes blogg är känd över typ hela Sverige, hon får inbjudningar till diverse modevisningar och hon får framförallt resa till modestäder som Miami och Paris. Hennes personliga stil är väl inte direkt i klass med Mary Kate eller Sienna Miller, vilket är också svårt att efterlikna, men jag tycker faktiskt att hon ibland kan ha riktigt fina kläder, och ser framförallt fräsch ut! På bilden har hon en ursnygg vinröd tubklänning med skärp i midjan och visst ser hon fin ut.

Förörvrigt så var jag en snabbis på stan med mamma idag, blev besviken på H&M och Zara då jag hittade något, köpte däremot två blommiga klänningar från Gina tricot och en basic t-shirt från H&M (en vit).

Dagens outfit 5/5

 


Så söt Kate Bosworth, och också hon har Converse, och på tal om det så ska jag faktiskt gå på stan med min mamma imorgon och då hade jag tänkt att köpa det, om jag nu hinner titta förbi i en skoaffär för jag har så mycket annat att göra. Skulle gärna vilja ha hennes axelremsväska också, kan tippa på att det antingen är en Miu Miu eller en Prada. Apropå väskor så såg jag en riktigt fin axelremsväska i skinn från Åhléns, 995:- spänn för den.. hmm kanske något att fundera på, för jag har länge velat ha en i skinn och att modellen är en axelremsväska gör saken mycket bättre.


Happyface

Alessandra Ambrosio, Var är Alessandra Ambrosios mage?!

Glad tröja, glad supermodell. Vad tycker ni, var Alessandras Ambrosios t-shirt en hit eller miss?

Alla älskar H&M

image1166

Nej jag måste verkligen ut och shoppa nu, ska försöka få med mig mamma ut på lördag. Skulle sitta bra med en blå skjortklänning, en blommig och vit blus med svarta broderier. Allt från H&M, jippie!

Grönt är skönt?



Jag vet inte men jag har alltid haft lite svårt för färgen grön, har aldrig riktigt tyckt att den är fin. Men vissa passar faktiskt riktigt bra i det, och inte bara dom som har gröna ögon. Jag tror faktiskt jag skulle vilja ha den här gröna klänningen från H&M, det var en fin modell på den, och till en solbränd kropp blir det nog riktigt snygg.

Mixed

image1165


Jag är inte helt säker på vad det heter när två färger går liksom "in" i varandra, förut tyckte jag iallafall att det var jättefult men det kanske berodde på att min fula franska lärare hade sånna tröjor i massa olika färger. Det är finare när det däremot är som tillexempel på klänningen ovan, färger som lätt går ihop tillsammans, som vitt, svart och grått.

Tubtop

Eva Longoria, Vilken söt klänning!

Tubtop klänningarna är bland det snyggaste att ha på sommaren, dessutom tycker jag att det är fint när man ser bikinilinjerna som man har runt halsen, vilket är lättare att se om man har en tubtop klänning (antagligen bara jag som tycker att det är fint med bikinilinjer, okej kanske inte linjerna nertill, men upptill). Eva Longoria har en lite finare tubtop klänning, det vill säga en sån som man kanske inte har på stranden.


Vad tycker ni, är det fint med bikinilinjer?


Dagens outfit 1/5

image28

Supersnyggt MaryK!

RSS 2.0